Jump to content

FC Braşov - Oţelul Galaţi 1-0

Recommended Posts

Posted

Bilete la meciul FC Braşov - Oţelul

FC Braşov anunţă că biletele pentru partida cu Oţelul Galaţi, contând pentru etapa a 23-a a Ligii I, vor fi disponibile la magazinul oficial al clubului, începând de luni, 28 martie. Vineri, în ziua meciului, biletele se vor putea procura doar de la casele de bilete de la stadionul Tineretului.

Preţurile biletelor pentru meciul cu Oţelul sunt următoarele: Peluză - 10 lei, Tribuna a II-a - 10 lei, Tribuna I - 15 lei, Sectoarele S şi T - 25 lei, Fotolii - 100 lei.

http://www.adevarul.ro/locale/brasov/brasov-fotbal_brasov-fc_brasov-bilete_fc_brasov_0_451754977.html

Posted

Alexandru Chipciu: "Avem de luat o revanşă în faţa Oţelului"

Mijlocaşul echipei FC Braşov Alexandru Chipciu a declarat, marţi, că formaţia sa are de luat o revanşă în faţa grupării Oţelul Galaţi după ce în tur liderul actual al Ligii I a câştigat partida cu un gol în minutul 90, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Ne-a prins foarte bine această pauză competiţională, pentru că ne aşteaptă un program infernal. Jucăm acasă cu Oţelul, va fi un meci foarte greu, împotriva unei echipe foarte bune, însă dacă vom juca cu determinare şi agresivitate vom câştiga. Avem de luat o revanşă de luat, după meciul din tur în care am pierdut nemeritat, după un gol luat în minutul 90, cu doi jucători eliminaţi, iar finalul acelui joc s-a disputat pe întuneric", a spus Chipciu.

Adrian Rusu: "Avem 90 la sută şanse să câştigăm cu Oţelul"

Fundaşul Adrian Rusu este convins că FC Braşov va câştiga meciul cu Otelul. "Ne-am pregătit foarte bine în această pauză competiţională. Suntem conştienţi că ne aşteaptă un meci foarte dificil cu Oţelul. Vom întâlni o echipă cam de profilul nostru, care munceşte toate cele 90 de minute. Sunt convins că va fi un meci frumos. Nu ne interesează şansele Oţelului la titlu, important este să câştigăm noi şi să ne atingem obiectivul. Sunt un tip optimist şi cred că avem 90 la sută şanse să câştigăm cu Oţelul. Am demonstrat că putem bate orice echipa din România", a spus Rusu.

Posted

Antonio Conceicao: "Sunt încrezător că putem învinge Oţelul Galaţi"

Antrenorul echipei FC Braşov, Antonio Conceicao, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că este încrezător în faptul că elevii săi pot câştiga partida cu formaţia Oţelul Galaţi, din etapa a XXIII-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Sunt încrezător într-un rezultat bun. I-am simţit pe băieţi foarte motivaţi, şi-au manifestat dorinţa a câştiga acest joc, iar asta îmi dă speranţe şi mă face să fiu optimist. Mi-a plăcut cum s-au pregătit în această pauză competiţională. Le-am cerut ca indiferent de adversar să avem aceeaşi dăruire şi concentrare. Am început campionatul cu jocuri bune şi ne dorim foarte tare să continuăm la fel. Vineri va fi un meci greu, pentru că Oţelul este ocupanta locului întâi şi cu siguranţă va veni la Braşov să câştige, însă şi noi ne dorim foare tare acest lucru, astfel că va fi un meci de luptă", a spus Conceicao.

Tehnicianul portughez a mai adăugat că nu este interesat de dorinţa manifestată de celelalte echipe implicate în lupta la titlu, pentru ca FC Braşov să câştige acest joc: "Pe mine nu mă interesează ce vor alţii, noi vom juca pentru noi şi vom da totul pentru a câştiga şi pentru a ne asigura cât mai repede salvarea de la retrogradare. Nu mă interesează nici premierile de care se tot vorbeşte. Pentru mine fotbalul e doar în teren".

Posted

Dorinel Munteanu: "Luna decisivă!"

Tehnicianul Dorinel Munteanu a afirmat astăzi, într-o conferinţă de presă, că FC Oţelul Galaţi se află în faţa unei luni decisive, primul meci, cel cu FC Braşov, fiind şi cel mai dificil. "Cred că suntem în faţa unei luni în care avem zece jocuri decisive. Această perioadă poate să schimbe istoria clubului. Am nevoie de concentrare maximă din partea băieţilor, am nevoie de sprijinul tuturor care iubesc această echipă. Aceste zece jocuri încep cu meciul de la Braşov, unde vom întâlni o echipă care practic a renăscut după pauza de iarnă. Ştiu foarte multe despre adversar, rezultatele sunt meritate, aşa că ne aşteaptă un joc foarte greu. Ei vor neapărat să câştige, iar noi vrem unul sau trei puncte. Eu am foarte mare încredere în echipa pe care o conduc. Am avut o pauză de două săptămâni în care ne-am pregătit foarte bine, nu avem probleme de lot. Abordăm jocul cu mare încredere", a declarat Dorinel Munteanu.

http://www.otelul-galati.ro/stiri.php?id=3205&page=1

Marius Stan: Meciul cu FC Braşov este un examen delicat pentru echipă

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat că partida cu FC Braşov, din etapa a XXIII-a a Ligii I, reprezintă un examen delicat pentru echipa gălăţeană, care trebuie să demonstreze că înfrângerea de la Târgu Mureş, scor 0-1, a fost doar un accident. "E clar că Braşovul nu ne aşteaptă cu flori, va fi un meci foarte dificil pentru noi. În acelaşi timp este şi un examen delicat pentru echipă, pentru că jucătorii trebuie să arate că înfrângerea de la Târgu Mureş a fost doar un accident", a spus Marius Stan, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Posted

FC Braşov - Oţelul Galaţi, ora 18.45

Arbitri: Marius Avram - Octavian Şovre, Adrian Ghinguleac - Florin Mihai Marcu

Observatori: Ioan Mureşan, Eduard Alexandru

Posted

Avancronica partidei FC Braşov - Oţelul Galaţi

Avancronica partidei FC Braşov - Oţelul Galaţi, programată, vineri, de la ora 18.45 (Digi Sport), pe Stadionul Tineretului, în cadrul etapei a XXIII-a a Ligii I.

FC Braşov, echipa probabilă: 49. Hăisan - 21. Rusu, 4. Diego Gaucho, 15. Oros, 12. Cr. Ionescu - 25. Toloza - 16. Viveiros, 10. Ilyeş, 18. Cristescu, 7. Chipciu - 80. Teixteira. Antrenor: Antonio Conceicao. Rezerve: 1. Marc, 5. Stângă, 23. Cardoso, 11. Martinovici, 20. Voicu, 26. Wiliams, 9. Hadnagy.

Oţelul Galaţi, echipa probabilă: 12. Grahovaci - 3. Râpă, 18. Costin, 30. Perendija, 23. Sălăgeanu - 26. Neagu, 29. Giurgiu - 7. Iorga, 37. Viglianti, 14. Ilie - 10. Paraschiv. Antrenor: Dorinel Munteanu. Rezerve: 1. Brăneţ, 16. Sîrghi, 20. Cojoc, 8. Antal, 17. Buş, 27. Pena. 19. Punosevaci.

Arbitri: Marius Avram (central) - Octavian Şovre, Adrian Ghinguleac (asistenţi) - Florin Mihai Marcu (rezervă). Observatori: Ioan Mureşan, Eduard Alexandru. Supervizor: Ion Neagu.

Palmares: 35 12 5 18 40-42

Primul meci: scor 4-1, la Braşov, în 2 noiembrie 1986.

Scor maxim: 4-0, la Braşov (1993) şi 0-4, la Galaţi (1995)

Ultima victorie a oaspeţilor la Braşov: scor 1-0, în 28 martie 2004.

Ultimul meci disputat la Braşov: scor 3-0, în 6 aprilie 2010.

În tur: scor 0-1.

Posted

Înfrângere în minutul 90 şi cred că s-a terminat cu titlul. Nu jucăm ca o echipă de locul 1!

FC Braşov - Oţelul Galaţi 1-0

Formaţia Oţelul Galaţi a fost învinsă, vineri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa FC Braşov, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I, în care unicul gol a fost înscris în minutul 90. Gazdele au marcat prin Robert Ilyes, care a reuşit să trimită mingea în poartă după ce balonul a ricoşat din bară.

FC Braşov: 49. Hăisan - 21. Rusu (14. Di Stefano '83), 4. Diego Gaucho, 15. Oros, 12. Cr. Ionescu - 25. Toloza - 10. Ilyeş, 18. Cristescu, 16. Viveiros (90. Hadnagy '65), 7. Chipciu - 80. Teixeira (26. Williams '90+3). Antrenor: Antonio Conceicao.

Oţelul Galaţi: 12. Grahovaci - 3. Râpă, 30. Perendija, 18. Costin, 23. Sălăgeanu - 26. Neagu (8. Antal '56), 29. Giurgiu - 7. Iorga (8. Antal '56), 37. Viglianti, 14. Ilie (8. Ochiroşii '41) - 10. Paraschiv. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Cartonaşe galbene: Viveiros '29, Rusu '45 / Giurgiu '21, Ochiroşii '48

Oţelul Galaţi a rămas în inferioritate numerică, în minutul 78, când Răzvan Ochiroşii a părăsit terenul, accidentat.

Arbitri: Marius Avram (central) - Octavian Şovre, Adrian Ghinguleac (asistenţi) - Florin Mihai Marcu (rezervă). Observatori: Ioan Mureşan, Eduard Alexandru. Supervizor: Ion Neagu.

La meci au asistat aproximativ 7.000 de spectatori, între care şi 100 de fani gălăţeni.

Posted

Sunt convins că și cei mai infocați suporteri se așteptau și la meciuri din astea.. Să speri totuși să câștigi un campionat cu alternanțe de calitate de genul ăsta este cam departe de realitate. Acum cât a fost și va fi, e o perioadă bună și dacă prindem Europa League este mult mai onorabil decât orice speranțe de la începutul campionatului. Problema e că eu aș fi fost mai mult adeptul unei ascensiuni "din urmă" până în Europa League decât multe etape pe locul 1 și apoi decăderea :) Acum vom vedea ce va mai fi! Prefer să îmi păstrez o doză de optimism pentru că totuși urmăritorii noștri nu-s tocmai Barcelona sau Inter :)

Posted

Munteanu: "Sunt dezamăgit, dar vom lupta să rămânem pe primul loc"

Tehnicianul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat după înfrângerea, cu scorul de 0-1, din meciul cu FC Braşov, că este dezamăgit de acest rezultat, dar viaţa merge înainte şi formaţia sa va lupta pentru a se menţine pe primul loc în clasament, transmite corespondentul MEDIAFAX. "E un rezultat cauzat de o evoluţie slabă a multora dintre jucătorii mei. În prima repriză jocul a fost ceva mai echilibrat, au jucat ambele echipe la greşeala celeilalte, au fost ocazii, dar nimeni nu a reuşit să înscrie. Sunt dezamăgit, dar viaţa merge înainte. Ne aşteaptă un meci greu cu Vaslui şi indiferent de rezultatul de mâine (n.r. - din partida FC Timişoara - Steaua) noi vom lupta să rămânem pe primul loc. Nu este o pălărie mare pentru noi să fim pe primul loc, a fost doar un joc cu un randament mai slab", a spus Munteanu.

Stan: "Ne batem pentru şansa pe care o avem"

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, consideră meritată victoria echipei FC Braşov. "Nu îmi doream acest deznodământ, dar te poţi aştepta la orice în fotbal. E regretabil că ni s-a întâmplat aşa, dar trebuie să fiu realist, e o victorie absolut meritată. Braşovul e o echipă bine închegată şi cu o atitudine deosebită. Cred că şi Braşovul a jucat excelent dar nici noi nu am jucat la o capacitate maximă. Trebuie să dăm încă o dată dovadă, aşa cum am mai dat în acest campionat, de caracter şi să reuşim să ne adunăm după această înfrângere. Până la urmă şi înfrângerea face parte din joc, ne batem pentru şansa pe care o avem", a menţionat Stan.

Posted

am avut o sansa. o mai avem inca dar e greu. timisoara merita sa castige campionatul pt ca practica fotbalul cel mai frumos. in schimb, cei care salasuiesc pe langa club si cel care-l conduce nu se ridica la valoarea echipei.

Posted

Marius Stan se ia de Dorinel: "E ipocrizie să spui că obiectivul e locul 5 cînd eşti pe primul loc"

Preşedintele echipei Oţelul Galaţi, Marius Stan, s-a declarat extrem de dezamăgit de rezultatul final al meciului cu FC Braşov. Oficialul moldovean a acuzat jocul slab al echipei sale şi l-a criticat pe tehnicianul Dorinel Munteanu, după ce acesta a declarat că obiectivul echipei e calificarea în Europa League. "Nu am avut consistenţă deloc, n-am avut ocazii. Sînt extrem de supărat după acest joc, nu am arătat ca o echipa de primul loc. E aiurea să spui că obiectivul e locul 5 cînd eşti pe primul loc. E ipocrizie! Adevărul e că ne dorim titlul", a mai spus Marius Stan la DigiSport, la emisiunea Fanatik Show.

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/marius-stan-se-ia-de-dorinel-e-ipocrizie-sa-spui-ca-obiectivul-e-locul-5-cind-esti-pe-primul-loc-234633.html

Posted

Timişoara - Steaua 0-0, rămânem pe primul loc

Da, dar joaca asta nu va mai dura mult ;) Ori se trezesc ai noștri să joace meci de meci cum trebuie.. sau măcar să pună osul că nu-s încă vedete :)