Jump to content

Manifestări de Ziua Poliţiei


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Manifestări de Ziua Poliţiei

Mâine, 24 martie 2011, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi va organiza „Cupa Presei la tir”, competiţie ce face parte din seria manifestărilor ocazionate de sărbătorirea Zilei Poliţiei Române.

În aceeaşi zi, la ora 11.00, în municipiul Tecuci în faţa Primăriei din localitate, poliţiştii Serviciului de Intervenţii Rapide vor efectua un exerciţiu demosntrativ.

Tot mâine, între orele 09.30 şi 14.00, porţile Inspectoratului de Poliţie vor fi deschise publicului larg. În parcarea din curtea inspectoratului vizitatorii vor putea vedea armele pe care poliţiştii le au în dotare, va fi organizat un punct de documentare – informare de către poliţiştii de proximitate şi, de asemena, vor putea vedea una dintre noile autospeciale ale Poliţiei Rutiere dotate cu noul echipament de supraveghere a traficului rutier şi măsurare a vitezei de deplasare.

În holul de la etajul I al instituţiei va fi organizată o expoziţie de fotografie, iar publicul va putea vizita spaţiile de lucru ale Serviciului Criminalistic.

Cu prilejul aceleiaşi aniversări, Clubul Sportiv Danubius Galaţi organizează o serie de competiţii sportive la mai multe discipline, printre care: fotbal, tennis de masă, atletism, şah şi volei.

http://gl.politiaromana.ro/index.php?act=articol_detaliu&id=3611

Link to comment
Share on other sites

Porţi deschise şi focuri de armă de Ziua Poliţiei

Astăzi, între orele 09.30 şi 14.00, porţile Inspectoratului de Poliţie au fost deschise publicului larg. În parcarea din curtea instituţiei vizitatorii au putut vedea armele pe care oamenii legii le au în dotare şi a fost organizat organizat un punct de documentare - informare de către poliţiştii de proximitate.

De asemena, a fost expusă una dintre noile autospeciale ale Poliţiei Rutiere dotate cu noul echipament de supraveghere a traficului rutier şi măsurare a vitezei de deplasare.

Cu prilejul aceleiaşi aniversări, Clubul Sportiv Danubius Galaţi a organizat o serie de competiţii sportive la mai multe discipline, printre care: fotbal, tenis de masă, atletism, şah şi volei.

În cursul aceleiaşi manifestări a avut loc şi Cupa Presei la Tir, competiţie câştigată de Angela Ribinciuc de la „Viaţa Liberă", urmată îndeaproape de Adrian Obreja şi Bogdan Dimofte, ambii de la „Adevărul de Seară".

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Porti-deschise-focuri-Ziua-Politiei_0_449955448.html

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.