Jump to content

Veterinar bun in Galati?


Gabryelle
 Share

Recommended Posts

Buna ziua tuturor. As dori sa stiu daca cunoaste cineva un medic pentru perusi bun in galati...si in speranta ca cineva mi-ar putea dau un sfat care sa il ajute pe puiu meu,am sa scriu simptomele lui. De vreo trei saptamani am observat ca il dor piciorusele si nu are stabilitate in ele. Alte simptome: la varfu unui deget de la piciorul stang are o umflatura galbuie (ca o coptura) care a spart si a iesit puroi cu sange,umflatura s-a mai micsorat dar tot o are...amandoua piciorute au niste pete galbui chiar si pe partea de sus pana unde incep penele,sunt fierbinti,sta mereu retras,nu prea mai vorbeste. Va rog,astept un sfat de la cineva care a experimentat aceste simptome cu perusul lui.

Link to comment
Share on other sites

Încercați la VetiMed la Dr. Gingărașu. E foarte bun!

Foarte bun...dar nemilos.Eram cu pisica la tratament.A intrat o doamna care gasise pe strada un pisicut cu ochisorul pe jumatae scos din orbite si sangerand.Degeaba s a rugat de dr.Gingarasu sa consulte pisicul.Domnul doctor cel bun nici nu s a uitat macar la bietul animalut...ca nu avea timp,trebuia sa vina cineva cu cainele la vaccin si se termina programul.Probabil cineva care platea bine.Poate ca acel cineva ar fi fost mai milos,ar fi inteles situatia si ar fi asteptat,dar daca domnul doctor veterinar nu are mila pentru bietele animale fara stapan...

Un doctor foarte sufletist este domnul doctor Tanase.Am fost cu multe pisici maidaneze la dansul,pentru diverse probleme si nu mi a luat bani pentru ca erau pisici de pe strada.

Link to comment
Share on other sites

Gingarasu e doctor de pisici, nu de caini...ma mira comportamentul. Mie mi-a pus pe picioare o pisica bolnava de leucemie...in timp ce ii nenorocea cainele unui amic...asta e, fiecare acum se uita la bani, normal, daca ala a dat banul mai mult, l-a "tratat". Ce, credeti ca la "Abatorul Judetean" nu e la fel? Cine plateste, scapa, cine nu, moare pe targa la Urgente...poate nu moare pe targa la Urgente ca e S.M.U.R.D.-ul acum, dar moare mai tarziu, in spital dupa ce il invie cei de la S.M.U.R.D. :))

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.