dcp100168 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Etapa a XXV-a: Sâmbătă, 9 aprilie: Unirea Urziceni - Oţelul Galaţi, ora 15.00, GSP TV.
dcp100168 Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Unirea si-a menajat cei mai buni jucatori pentru meciul cu OţelulAntrenorul Unirii Urziceni, Marian Pana, a dezvaluit dupa meciul cu Steaua ca si-a menajat cei mai buni oameni pentru meciul urmator cu liderul Otelul Galati. "E o echipa mai slaba si o sa castigam cu ei" a spus Pana. "Noi trebuie sa ne castigam meciurile de acasa. Apostol are probleme cu spatele si trei galbene, tot trei galbene are si Paduretu si probleme familiare, vedem acum cu Otelul daca l-am sacrificat bine sau nu meciul acesta. Spre surprinderea tuturor, noi vom castiga meciul cu Otelul si avem sanse sa ne salvam de la retrogradare daca se va intampla asta. Din pacate l-am pierdut pe Nicu pentru acest meci. Otelul nu este o echipa mai slaba, este echipa de pe primul loc al clasamentului, dar este ultima noastra sansa se ne salvam",a spus Pana in conferinta de presa de dupa meci.http://www.sport.ro/liga-1/incredibil-unirea-si-a-menajat-cei-mai-buni-jucatori-in-ghencea-stiam-ca-nu-aveam-sanse-cu-steaua.html
dcp100168 Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Plecarea la Urziceni - vineriDelegaţia FC Oţelul Galaţi care va participa la meciul cu FC Unirea Urziceni, de sâmbătă, din etapa a XXV-a a Ligii I, va pleca spre destinaţie vineri după prânz. Plecarea, programată cu propriul autocar din curtea stadionului "Oţelul", va avea loc la ora 12.30.Iată-i pe cei 18 roş-alb-albaştri care vor efectua deplasarea: Borbely, Brăneţ, Buş, Cojoc, Costin, Filip, Giurgiu, Grahovac, Ilie, Iorga, Mişelăricu, Neagu, Pena, Punosevac, Râpă, Sălăgeanu, Sârghi şi Viglianti. Paraschiv este accidentat, iar Antal şi Perendija sunt suspendaţi.http://www.otelul-galati.ro/stiri.php?id=3224
dcp100168 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Dorinel Munteanu: "Am auzit că Unirea va fi motivată financiar, sunt lucruri murdare care se întâmplă"Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, vineri, că a aflat din presă că jucătorii de la Unirea Urziceni vor fi motivaţi financiar în vederea partidei din etapa a XXV-a a Ligii I, menţionând că "sunt lucruri murdare care se întâmplă", transmite corespondentul MEDIAFAX. Tehnicianul a menţionat, de asemenea, că nu i se pare normal ceea ce a făcut antrenorul formaţiei Unirea Urziceni, Marian Pană, etapa trecută, când nu a folosit mai mulţi titulari în meciul cu Steaua, menajându-i în vederea partidei cu Oţelul. "Întâlnim o selecţionată a Ligii. Mi se pare deplasat ce a declarat colegul meu de la Urziceni după meciul din Ghencea. E o declaraţie lipsită de respect şi nu face cinste şcolii româneşti de antrenori. Vom vedea o altă a echipă a Urziceniului, aşa cum a fost şi la Vaslui. Am auzit de prin presă că ar fi şi motivaţi financiar, dar asta deja nu mai este o noutate pentru noi. Sunt lucruri murdare care se întâmplă, dar asta este treaba lor", a declarat Munteanu.
dcp100168 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Avancronica partidei Unirea Urziceni - Oţelul GalaţiAvancronica partidei Unirea Urziceni - Oţelul Galaţi, programată, sâmbătă, de la ora 15.00 (GSP Tv), pe stadionul "Tineretului", în cadrul etapei a XXV-a a Ligii I.Unirea Urziceni, echipa probabilă: 1. Curcă - 18. Blay, 18. Scărlătescu, 24. Mera, 20. Toşca - 31. Senin, 6. Muzac, 32. Apostol, 8. R. Pădureţu - 90. Mihalcea, 14. Rusescu. Antrenor: Marian Pană. Rezerve: 77. Cernea, 3. Teuşan, 2. Mustaţă, 4. Lupu, 28. Marcu, 17. Ioniţă, 29. Tobă. Absent: E. Nicu (suspendat).Oţelul Galaţi, echipa probabilă: 12. Grahovaci - 3. Râpă, 18. Costin, 16. Sîrghi, 23. Sălăgeanu - 26. Neagu, 29. Giurgiu - 7. Iorga, 37. Viglianti, 14. Ilie - 27. Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu. Rezerve: 1. Brăneţ, 20. Cojoc, 24. Filip, 21. Mişelăricu, 32. Borbely, 17. Buş, 19. Punosevaci. Absenţi: Perendija, Antal (suspendaţi), Paraschiv (accidentat)Arbitri: Radu Petrescu (central) - Aurel Oniţă, Florin Păunescu (asistenţi) - Ionel Ivan (rezervă). Observatori: Constantin Zotta, Vasile Szobotka. Supervizor: Adalbert Kassai.Palmares: 9 4 2 3 15-12Primul meci: scor 1-0, la Urziceni, în 11 august 2006.Scor maxim: 4-1, la Galaţi, în 2009 şi 1-4, tot la Galaţi, în 2010.Ultimul punct câştigat de echipa oaspete la Urziceni: scor 0-0, în 18 martie 2010.
dcp100168 Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Victorie cu 3-0, fără probleme...Unirea Urziceni - Oţelul Galaţi 0-3Liderul Ligii I, Oţelul Galaţi, a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 3-0, echipa Unirea Urziceni, în primul meci al etapei a XXV-a. Golurile au fost marcate de Ibeh '7, Iorga '75 şi Punosevaci '90+3.Ibeh a deschis scorul în minutul 7, când a reluat cu capul în poartă, 7 metri, la un corner executat de pe stânga de Iorga.În minutul 75, Iorga a majorat diferenţa reuşind să înscrie la colţul lung după o pasă de la Pena.Punosevaci a stabilit scorul final, 3-0, reuşind să marcheze cu capul în minutul 90+3.Unirea Urziceni: 1. Curcă - 2. Mustaţă (90. Mihalcea '44), 24. Mera, 3. Teuşan, 4. Lupu - 18. Blay - 9. Tobă (31. Senin '75), 32. Apostol, 8. R. Pădureţu (11. Al. Pădureţu '83), 28. Pătraş - 14. Rusescu. Antrenor: Marian Pană.Oţelul Galaţi: 12. Grahovaci - 3. Râpă, 18. Costin, 16. Sîrghi, 23. Sălăgeanu - 26. Neagu, 29. Giurgiu - 7. Iorga, 15. Ibeh (24. Filip '72), 14. Ilie (17. Buş '61) - 27. Pena (19. Punosevaci '86). Antrenor: Dorinel Munteanu.Cartonaşe galbene: Rusescu '40 / Costin '26, Iorga '55. Arbitri: Radu Petrescu (central) - Aurel Oniţă, Florin Păunescu (asistenţi) - Ionel Ivan (rezervă). Observatori: Constantin Zotta, Vasile Szobotka. Supervizor: Adalbert Kassai.
dcp100168 Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Dorinel Munteanu: "Unirea a fost o echipă motivată din toate punctele de vedere"Antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, sâmbătă, că liderul Ligii I a obţinut o victorie meritată, dar muncită, în meciul cu Unirea Urziceni, scor 3-0, în etapa a XXV-a. "A fost o victorie meritată, fără drept de apel, dar grea, muncită. Am întâlnit o echipă motivată din toate punctele de vedere", a declarat Munteanu.Marian Pană: "Am pierdut după neatenţii grave ale noastre"Antrenorul Unirii Urziceni, Marian Pană, a declarat că jucătorii săi au fost neatenţi. "Am pierdut după trei faze fixe, pe neatenţii grave ale noastre. Acesta este fotbalul, dacă nu eşti atent, te pedepseşte".
Recommended Posts