dcp100168 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Miercuri, 13 aprilie: Steaua Bucureşti - Oţelul Galaţi, ora 21.30 - Digi Sport.
dcp100168 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Steaua a pus în vânzare bilete pentru meciul cu OţelulSteaua anunţă că începand de vineri, 25 martie, se pot achiziţiona bilete online pentru meciurile pe care echipa roş-albastră le va disputa pe propriul teren cu Oţelul Galaţi în cea de-a 26-a etapă a Ligii I.Pentru a intra în posesia tichetelor, fanii trebuie să intre pe www.steauafc.com zona ticketing - online tickets sau direct la www.fcsbticketing.com şi să urmeze paşii indicaţi. Biletele vor fi expediate prin curier sau vor putea fi ridicate de la Casa 30 a stadionului Steaua, în funcţie de alegerea cumpărătorului.Preţurile biletelor pentru meciul cu Oţelul Galaţi sunt următoarele: Peluze 10 lei, Tribuna II 20 lei, Tribuna I 25 lei, Tribuna 0 50 lei, Fotolii 85 lei, Parcare 75 lei.http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/steaua-a-pus-in-vanzare-bilete-pentru-meciul-cu-otelul-8097392
dcp100168 Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Dorinel Munteanu: "Nu trebuie să arătăm prea mult respect Stelei"Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat că jucătorii săi nu trebuie să arate prea mult respect Stelei, deoarece acesta se poate transforma în teamă, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Va fi un joc dificil. Steaua va dori să câştige în faţa echipei de primul loc. Nu ne va fi uşor. Steaua are jucători valoroşi în componenţă, care oricând îşi pot reveni şi juca foarte bine. Asta nu înseamnă că jucătorii mei trebuie să arate prea mult respect Stelei, pentru că asta se poate transforma în teamă. Noi trebuie să stăm bine din punct de vedere fizic şi să încercăm să ne facem jocul nostru", a spus Munteanu.Munteanu s-a arătat deranjat de programarea echipei sale în Liga I. "Jucăm în Ghencea miercuri de la 9 şi jumătate seara, iar apoi cu Dinamo, sâmbătă de la ora 14.00. Timpul este foarte scurt între cele două partide. Dacă tot ne-a programat sâmbătă, trebuia să o facă la o oră mai târzie. Ca să nu mai zic că puteam juca şi în nocturnă. Văd că nici următorul meci de acasă, cel cu Gaz, nu-l jucăm în nocturnă, ne-au programat la ora 16.00. Atunci de ce ne-au mai obligat să o instalăm?", a declarat Mnteanu.Antrenorul formaţiei gălăţene nu poate conta, la meciul cu Steaua, pe Gabriel Paraschiv, accidentat. Vor reintra în lot Antal şi Perendija, suspendaţi în runda precedentă.
dcp100168 Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Sorin Cârţu: "Miercuri, totul o să meargă prost, deoarece e 13 aprilie"Antrenorul Sorin Cârţu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că Steaua are nevoie de şansă pentru a recupera diferenţa de 12 puncte faţă de adversarul de miercuri. "Dacă aş fi la Oţelul şi aş pierde meciul cu Steaua, aş pierde diferenţa de puncte faţă de Steaua, m-aş împuşca. Îţi trebuie şansă ca să recuperezi această diferenţă, noi ar mai fi trebuit să avem încă cinci puncte, pentru că în afară de meciul cu Astra, în care poate că meritam doar un egal, pe celelalte trebuia să le câştigăm".Sorin Cârţu a menţionat, în glumă, că la meciul cu Oţelul Galaţi, programat, miercuri, de la ora 21.30, totul o să îi meargă prost, deoarece partida se va disputa la data de 13 aprilie. "Probabil o să-mi meargă prost şi mâine, e 13 aprilie şi am fost şi al 13-lea antrenor al CFR-ului", a precizat Cârţu.Tehnicianul stelist a afirmat că la Galaţi a petrecut una dintre cele mai frumoase perioade din carieră. "Galaţi este o echipă periculoasă ca tot unitar, asta este şi cheia reuşitelor lor. Acolo există un spirit de luptă, după caracterul antrenorului. Dorinel a reuşit să transmită acest lucru jucătorilor. La Oţelul mi-am petrecut unii dintre cei mai frumoşi ani din carieră, poate şi pentru că eram mai tânăr atunci. A fost o perioadă frumoasă, nu m-am plictisit nicio secundă", a explicat Cârţu.
dcp100168 Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Ne arbitrează Istvan KovacsArbitri: Istvan Kovacs - Iulian Radu, Dorin Mudura - Augustus Constantin. Observatori: Constantin Ştefan, Sorin Satmari
dcp100168 Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Avancronica partidei Steaua Bucureşti - Oţelul GalaţiAvancronica partidei Steaua Bucureşti - Oţelul Galaţi, din etapa a XXVI-a a Ligii I, care se va disputa miercuri, de la ora 21.30 (Digi Sport), pe stadionul Steaua.Steaua Bucureşti, echipa probabilă: 12. Tătăruşanu - 29. Bonfim, 6. Gardoş, 22. Galamaz, 5. Brandan - 16. Nicoliţă, 21. Ricardo, 26. Bicfalvi, 14. Latovlevici - 17. Bilaşco, 99. Maicon. Antrenor: Sorin Cârţu. Rezerve: 1. Stanca, 18. Martinovici, 23. Geraldo, 20. N. Dică, 9. Burdujan, 11. Onofraş, 27. Marinescu. Absenţi: Szekely, Surdu (accidentaţi), Răduţ, Tănase (incerţi).Oţelul Galaţi, echipa probabilă: 12. Grahovaci - 3. Râpă, 30. Perendija, 18. Sg. Costin, 23. Sălăgeanu - 26. Neagu, 29. Giurgiu - 7. Iorga, 37. Viglianti, 14. S. Ilie - 27. Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu. Rezerve: 1. Brăneţ, 16. Sârghi, 20. Cojoc, 8. Antal, 17. Buş, 15. Ibeh. 19. Punosevac. Absenţi: G. Paraschiv (accidentat).Arbitri: Istvan Kovacs (central) - Iulian Radu, Dorin Mudura (asistenţi) - Augustus Constantin (rezervă). Observatori: Constantin Ştefan, Sorin Satmari.Palmares: 45 34 3 8Primul meci: 2-0 la Galaţi, în 31 august 1986Scor maxim: 5-0 în Ghencea (1988, 2001, 2009)Singura victorie a gălăţenilor în Ghencea: 3-1 la 23 august 1997Ultimul meci jucat în Ghencea: 1-0 la 12 martie 2010În tur 0-1.
dcp100168 Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 14 ani de la singura victorie în Ghencea23 august 1997 este (încă) singura zi de sărbătoare a microbiştilor gălăţeni după un meci în deplasare cu Steaua. Niciodată până atunci - dar nici după - nu s-a mai întâmplat ca Oţelul să câştige pe terenul celei mai titrate echipe de club din ţară. Formaţia Galaţiului, cu mirosul cupelor europene în nări, mergea în Ghencea tot de pe primul loc, ca şi astăzi, dar Steaua de atunci era compusă din fotbalişti-monument, precum Lăcătuş sau Rotariu, şi tocmai ce reuşea să răpună un nume mare în Europa - Paris St. Germain! Antrenată de ieşeanul Vasile Simionaş, corabia dunăreană se prezenta pe teren în formula Arcanu – Balint, Pelin, I. Gigi (Haraga), Brătianu, Tofan – Tănase, V. Ştefan, Maleş (Spirea) – I. Viorel (M. Stanciu), State şi bătea cu 3-1 (goluri V. Ştefan, Tofan şi Maleş / Rotariu).„Mă întreabă lumea dacă învingem”Pentru a retrăi acele clipe, l-am sunat pe marcatorul celui mai frumos gol al partidei, fostul mare fundaş Cătălin Tofan, în prezent administrator sportiv la Oţelul. Reporter: Cătăline, ce faci acum?Cătălin Tofan: Stai aşa, că nu înţeleg la ce te referi. Sunt la Baza „Zoltan David” (fostă „Ancora”) unde încercăm să mai amenajăm nişte vestiare pentru copii şi juniori. Dar de ce mă întrebi?Reporter: Vreau să ştiu dacă-ţi mai aduci aminte ce făceai acum 13 ani şi jumătate?Cătălin Tofan: Eh, mi-a picat fisa! Jucam în Ghencea cu Oţelul şi învingeam Steaua cu 3-1, cu al doilea gol marcat de mine. Aşa ceva nu se poate uita niciodată!Reporter: Este singura victorie a „oţelarilor” în fieful Stelei…Cătălin Tofan: Sper să fie singura până mâine seară (n.r. - diseară) ca să nu se mai spună că Oţelul are numai o victorie în Ghencea. Acum chiar este cel mai bun moment pentru ca echipa-fanion a Galaţiului să răzbească şi să facă o istorie mai frumoasă decât aceea scrisă de echipa în care jucam şi eu. Când baţi Steaua toată lumea vorbeşte de tine. De pildă, ieri am trecut pe la un service să-mi reglez o portieră şi m-au întrebat toţi băieţii de acolo „Cătăline, batem Steaua?”. Le-am zis că nu ştiu, dar că sper din toată inima. „Să deschidem scorul şi acum!”Reporter: Ce ţi-a mai rămas în minte de la acel meci?Cătălin Tofan: Era nebunie mare înaintea unui asemenea joc. Am avut emoţii când am intrat în Ghencea, aşa mi s-a întâmplat de fiecare dată, pentru că mi se părea un stadion deosebit. Aveam însă un nucleu bun de jucători şi fiecare ştia ce are de făcut. Majoritatea eram la apogeul carierei, aveam destulă experienţă şi am reuşit să-i înfruntăm. Mai ales la 1-0 am avut impulsul necesar pentru a-i bate la ei acasă. Şi acum, dacă vom deschide scorul, sigur vom învinge acasă la Steaua!Reporter: Se poate compara Steaua de atunci cu cea din ziua de astăzi?Cătălin Tofan: Nici vorbă de aşa ceva! Steaua de atunci te bătea şi numai prin simpla prezenţă pe teren. Era mult mai valoroasă, venea după meciul de Liga Campionilor cu PSG, era de temut, ce mai! Era foarte greu să câştigi acolo şi sunt mândru că Oţelul a fost cam prima echipă din provincie care a învins în Ghencea în acele vremuri. După noi au mai câştigat şi alţii. Este timpul să dăm iarăşi lovitura!Primă de aproape 1.000 de dolariReporter: Mai ţii minte ce primă aţi încasat după acel mare succes?Cătălin Tofan: Sigur n-a fost vorba de vreo primă deosebită, am luat până într-o mie de dolari. Nici măcar nu s-a anunţat vreo primă înainte de meci pentru că era greu să te şi gândeşti că poţi lua trei puncte în Ghencea.Reporter: Ce sfaturi le dai actualilor jucători ai Oţelului pentru acest duel?Cătălin Tofan: Să nu le fie frică, să joace cu mult curaj, să alerge cât pot de mult, să lupte pentru fiecare minge. Au nevoie şi de ceva noroc şi vor câştiga!http://www.viata-libera.ro/articol-Catalin_Tofan_%E2%80%9EOtelul_poate_sa_bata_Steaua%E2%80%9D_2.html
dcp100168 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 1-0 pentru Steaua şi am pierdut primul locSteaua - Oţelul 1-0Echipa Oţelul Galaţi a pierdut primul loc în clasamentul Ligii I, după 18 etape, fiind învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), de formaţia Steaua Bucureşti, în runda a XXVI-a a campionatului. Unicul gol al partidei a fost marcat de Maicon, în minutul 25, cu o reluare cu capul în poartă din careu, după o centrare de pe partea stângă a lui Marinescu. În minutul 42, un gol al stelistului Bănel Nicoliţă a fost anulat pe motiv de ofsaid.Steaua Bucureşti: 12. Tătăruşanu - 29. Bonfim, 6. Gardoş, 23. Geraldo, 14. Latovlevici - 16. Nicoliţă, 26. Bicfalvi, 5. Brandan. 27. Marinescu (21. Ricardo '81) - 20. Dică (10. Tănase '72), 99. Maicon (11. Onofraş '60). Antrenor: Sorin Cârţu.Oţelul Galaţi: 12. Grahovaci - 3. Râpă, 30. Perendija, 18. Sg. Costin, 23. Sălăgeanu - 26. Neagu (37. Viglianti '52), 29. Giurgiu - 7. Iorga, 15. Ibeh (19. Punosevaci '76), 14. S. Ilie (8. Antal '59) - 27. Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu.Cartonaşe galbene: Tătăruşanu '66, Nicoliţă '80 / Râpă '36, S. Ilie '57, Viglianti '86Arbitri: Istvan Kovacs (central) - Iulian Radu, Dorin Mudura (asistenţi) - Augustus Constantin (rezervă). Observatori: Constantin Ştefan, Sorin Satmari.La meci au asistat aproximativ 5.000 de spectatori, între care şi 300 de fani gălăţeni.În urma acestui rezultat, conducerea clasamentului a fost preluată de FC Timişoara, care a remizat, scor 2-2, pe teren propriu, în compania formaţiei Pandurii Târgu Jiu.
dcp100168 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Dorinel îl atacă pe Istvan Kovacs: "I-a zis unui jucător de-ai mei: «Doar nu vreţi să cîştigaţi în Ghencea?»"Antrenorul Oţelului Galaţi, Dorinel Munteanu, a făcut o dezvăluire incredibilă după partida pierdută cu 0-1 în Ghencea. Acesta susţine că centralul partidei, Istvan Kovacs, l-a chestionat pe unul dintre jucătorii gălăţeni: "Ce, voi vreţi să cîştigaţi în Ghencea?". "Sînt supărat, pentru că din punctul meu de vedere am început jocul cuminţi şi le-am permis adversarilor să marcheze printr-o greşeală de plasament. Apoi am pus presiune pe adversar, am avut şi noi cîteva ocazii, dar n-a fost suficient. Mai avem foarte mult de muncă la această echipă. Sînt jocuri cu presiune şi eu vroiam altceva de la jucători. Nu avem nici o presiune şi cred că echipa care are nervii mai tari va cîştiga titlul. După doar 60 de ore avem meciul cu Dinamo. Ce să mai comentez dacă domnul arbitru i-a spus unui jucător de-ai mei: "Ce? Voi vreţi să cîştigaţi în Ghencea?". După joc nu am putut să obţinem nimic. Sper ca acasă să cîştigăm cu Dinamo, deşi va fi un meci foarte greu. Sper din tot sufletul să terminăm primii la final", a declarat, la Fanatik Show, după meci, antrenorul Dorinel Munteanu.http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/dorinel-il-ataca-pe-istvan-kovacs-i-a-zis-unui-jucator-de-ai-mei-doar-nu-vreti-sa-cistigati-in-ghencea-236240.htmlMarius Stan: "Am jucat fricos în Ghencea, dar nu renunţăm la titlu"Preşedintele echipei Oţelul Galaţi, a comentat înfrîngerea din Ghencea din această seară, 0-1 cu Steaua, spunînd că jucătorii săi au evoluat fricos şi, deşi moldovenii au pierdut prima poziţie din clasament, obiectivul echipei e în continuare titlul. "Nu ştiu de ce sîntem atît de fricoşi de fiecare dată cînd jucăm în Ghencea. Nu avem de ce să renunţăm la titlu atîta timp cît avem şanse. Dacă nu vom putea, e altă poveste, dar noi vrem să redevenim echipa aceea muncitoare care a dominat turul", a spus Marius Stanhttp://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/marius-stan-am-jucat-fricos-in-ghencea-dar-nu-renuntam-la-titlu-236246.htmlCîrţu e tranşant: "Victorie lejeră. Tătăruşanu a făcut doar un plonjon tot meciul"Antrenorul Stelei, Sorin Cîrţu, s-a declarat mulţumit de evoluţia elevilor săi din partida cu Oţelul Galaţi, tehnicianul fiind însă precaut şi evitînd discuţia despre lupta pentru titlu. Cîrţu a admis că este nevoie de foarte mult noroc pentru ca Steaua să mai prindă Galaţiul şi Timişoara din urmă. "E o victorie meritată, pe care o aşteptam, ca pe o revanşă pentru tot ce s-a întîmplat în ultima vreme. Meciul putea să se încheie încă de la pauză. A fost golul anulat al lui Nicoliţă, tragerea de tricou la Gardoş... puteam avea un avantaj mult mai liniştitor la pauză. Pînă la urmă ne-am atins scopul. Şi meciurile de acum sînt jucate pe un fond de stres mai mare, de competiţie. Avem de recuperat un handicap şi sîntem obligaţi să jucăm toate meciurile pentru victorie. Uneori se realizează obiectivul, altădată nu. Chiar dacă a fost doar 1-0 pentru noi azi, victoria a venit pe fondul unui joc controlat de noi de la un capăt la celălalt. Mai sînt 8 etape şi se pot întîmpla multe. Îţi trebuie multă şansă la rezultatele indirecte ca să ajungi pe primul loc", a spus Cîrţu după meci, la Fanatik Show. Acesta a mai subliniat faptul că Oţelul nu a provocat deloc emoţii trupei din Ghencea, Cîrţu sintetizînd: "Cred că Tătăruşanu a făcut doar un singur plonjon tot meciul, la şutul lui Sălăgeanu. Atît!". Antrenorul Stelei i-a lăudat însă pe adversarii săi: "Oţelul are o echipă care stă bine pe teren, are trasee, are automatisme, un angrenaj bine pus la punct şi care ştie cum şi ce să joace".http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/cirtu-e-transant-victorie-lejera-tatarusanu-a-facut-doar-un-plonjon-tot-meciul-236243.html
riaji Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Adevarul e ca nici macar ca grup n-au mai aratat mare branza. Degeaba au alergat dintr-o parte in alta a terenului cu totii, daca nu au avut ocazii, iar pe fiecare greseala Steaua avea cate o faza periculoasa.
silviudeep Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 au pacalit fotbalul. Nu au jucat nimic. Doar norocul si cateva greseli de arbitraj au facut ca scorul sa ramana doar 1-0 ptr Steaua... Daca o tin asa, se duce totul de rapa... SIngurii din primele 3, care la momentul actual joaca fotbal cat de cat sunt cei de la Fc Vaslui...Ar trebui sa le urmam exemplul!
Recommended Posts