Jump to content

CSM Dunărea - hochei


dcp100168

Recommended Posts

Dublă înfrângere, acasă, în faţa ultimei clasate!

C.S.Municipal Dunarea Galaţi - Sportul Studenţesc Bucuresti 2-3 (2-2, 0-1, 0-0) şi 4-5 (1-0, 1-3, 2-2)

Dupa ce in sezonul regulat, Dunarea a castrigat patru jocuri cu studentii bucuresteni, dintre care doua chiar pe Patinoarul Mihail Flamaropol, meciurile de sambata si duminica pareau castigate dinainte de gazde. Numai ca pe Patinoarul Artificial din Galati lucrurile au stat cu totul altfel. Putinii spectatori prezenti la cele doua partide nu prea au avut cu ce-si incanta ochii, cele doua echipe avand o prestatie mediocra, cu un plus de agresivitate din partea bucurestenilor. In rest, pase neinspirate, fiecare jucator carand pucul catre treimea adversa, suturi slabe si previzibile. Pe fondul increderii exagerate a celor de la Dunarea, care s-au crezut invingatori prin simpla prezenta, oaspetii au prins curaj si s-au trezit invingatori in ambele jocuri.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Alte două înfrângeri

În grupa a II‑a valorică a Campionatului Naţional de hochei pe gheaţă pentru seniori, pe patinoarul din Gheorgheni s‑au întâlnit echipele HC Fenestela Braşov şi CSM Dunărea Galaţi. Ambele partide au fost câştigate de braşoveni, cu scorurile de 10‑2 şi 5‑2. Pentru Dunărea, au marcat Rudenko şi Vlase, respectiv, Rudenko şi Pascaru.

Link to comment
Share on other sites

Dublă victorie

* 6-2 şi 7-0 cu CSS Sport Club II Miercurea Ciuc

CSM Dunărea Galaţi a câştigat ambele meciuri disputate, sâmbătă şi duminică, la Miercurea Ciuc, în compania formaţiei CSS Sport Club II din localitate, meciuri contând pentru grupa a doua a campionatului naţional de hochei pe gheaţă seniori. Golurile gălăţenilor au fost marcate de Mărcuş 3, Rudenko, Vlase şi Epifanov în jocul de sâmbătă, respectiv, Mărcuş 2 Luşneac 2, Andrei Nuţu, Vlase şi Ţapu în partida a doua.

Link to comment
Share on other sites

Sportul Studenţesc - CSM Dunărea Galaţi 5-6 şi 3-9

Gălăţenii au reuşit să-şi ia revanşa în faţa studenţilor bucureşteni, după ce, nu de mult, pierduseră pe teren propriu. Golurile echipei Dunărea au fost înscrise de Andrei Nuţu 3, Mărcuş, Rudenko şi Brandabur - în primul meci, respectiv Andrei Nuţu 3, Rudenko 2, Mironov, Pascaru, Mărcuş şi Epifanov.

Link to comment
Share on other sites

În ultimele jocuri oficiale ale sezonului, CSM Dunărea Galaşi - HC Fenestela Braşov 0-3 (0-2, 0-0, 0-1) si 3-5 (1-1, 1-3, 1-1). În jocul al doilea, pentru Dunărea au marcat Rudenko, Epifanov şi Andrei Nuţu. Gălăţenii au jucat în formula consacrată: Viorel Radu (Lucian Hanganu) - Mironov, Şchiop, Andrei Nuţu, Mărcuş, Rudenko, Epifanov, Secuianu, Vlase, Brandabur, Luşneac, Curcă, Gogu, R.Popescu, S.Popescu, Vasilache, Stan, Bucur, Bacnaş.

Link to comment
Share on other sites

 • 7 months later...

CSM Dunărea ‑ CSS Progym Perla Harghitei 7‑6 şi 6‑3

Victorie meritată a echipei gălăţene în etapa a II‑a a Campionatului Naţional de hochei pe gheaţă pentru seniori. Însă cu câtă greutate s‑a profilat această victorie... Puţinii spectatori prezenţi la Patinoarul Artificial din Galaţi au urmărit cu sufletul la gură evoluţia scorului, singurul element care a animat întrecerea. În rest, mulţi nervi (o pedeapsă de meci de rea‑conduită), joc încâlcit, cu multe greşeli, chiar şi din partea unor jucători cu experienţă, şi un arbitraj bizar (gălăţenilor le‑a fost anulat pe nedrept un gol), a centralului Csomortany (Miercurea Ciuc), care a izbutit să inflameze ambele tabere. Golurile echipei Dunărea, care a condus majoritatea timpului, chiar şi cu două puncte, au fost marcate de către Andrei Nuţu (4), Necula, Berdilă şi Vlase.

În meciul al doilea, disputat ieri, victoria a fost tot de partea echipei noastre, aceasta câştigând cu scorul de 6‑3. Marcatori: Necula - 2, Vlase, Mironov, Mărcuş şi Hristache.

În etapa a III‑a, CSM Dunărea Galaţi va juca tot acasă, pe 18‑19 octombrie, cu Sportul Studenţesc Bucureşti.

http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=27446

Link to comment
Share on other sites

ce rau imi pare ca nu investeste nimeni in hochei... am practicat acest sport si-mi place la nebunie... prefer sa dau fotbalul pe hochei, insa cand vad ca echipa Galatiului nu e sustinuta din nici un punct de vedere mi se face rau... ca sa nu zicem ca cei mai buni hocheisti romani au plecat de la Dunarea Galati si joaca acum la celelalte echipe, in special la Steaua... Ce putem face ca sa sustinem echipa? Imi aduc aminte cu nostalgie cand nu mai era un loc in patinoar la meciurile de hochei... acum, la un meci tare, abia daca e jumate plin. Pacat, e un sport care merita interes.

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Echipa de hochei pe gheaţăta seniori a CSM Dunărea Galaţi a susţinut două jocuri contând pentru Cupa României. În primul joc de pe Patinoarul Mihai Flamaropol din Bucureşti, Dunărea a întrecut pe Sportul Studenţesc cu 4-3. Pentru gălăţeni au marcat Andrei Nuţu - 2 goluri şi Mărcuş - 2.

În a doua partidă, gălăţenii au cedat categoric în fata echipei Steaua Bucureşti, 0-21.

În Grupa A, pe primul loc s-a clasat Progym Gheorgheni, cu 11 puncte, urmată de SCM Braşov 10 p, SC Miercurea Ciuc 6 p, SC Miercurea Ciuc II 2 p, Progym Gheorgheni II 1 p.

În Grupa B, pe primul loc s-a clasat HC Csikszereda 9 p, urmată de Steaua Bucureşti 6 p, Dunărea Galaţi 2 p, Sportul Studenţesc 1 p.

Turneul final este programat pe 27 şi 28 decembrie. În semifinale, pe 27 decembrie, HC Csikszereda va întâlni pe SCM Braşov, iar Progym pe Steaua, a doua zi urmând să aibă loc finalele.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Echipa de seniori a CSM Dunarea a obtinut doua victorii in deplasare, in Divizia A de hochei pe gheata. Elevii antrenorilor Ioan Ionita si Teodor Mocanu au invins pe CSS SC Miercurea Ciuc II cu 5-2 (pentru oaspeti au inscris Vlase 2, Andrei Nutu 2 si Brandabur) si 8-4 ( Andrei Nutu 4, Mironov, Brandabur, Marcus si Necula).

Sambata si duminica, la Galati, CSM Dunarea va juca cu Progym Viper Gheorgheni.

Link to comment
Share on other sites

Sâmbătă şi duminică, în Divizia A de hochei, CSM Dunărea Galaţi - Progym Viper Gheorgheni 3-0 (0-0, 1-0, 2-0 - goluri Andrei Nuţu şi Mărcuş 2) şi 5-3 (3-3, 2-0, 0-0 - Andrei Nuţu 2, Mărcuş 2, Brandabur).

Sătptămâna viitoare, la Galaţi , CSM Dunărea - Sportul Studenţesc.

Link to comment
Share on other sites

Sâmbătă şi duminică, în Divizia A de hochei, CSM Dunărea Galaţi - Sportul Studenţesc Bucureşti 0-3 (0-1, 0-2, 0-0) şi CSM Dunărea Galaţi - Sportul Studenţesc 3-1 (1-0, 1-1, 1-0). Golurile gălăţenilor au fost înscrise de Andrei Nuţu (2) şi Mărcuş.

Săptămâna viitoare, la Bucureşti, se vor disputa mecurile retur.

Link to comment
Share on other sites

La sfârşitul săptămânii trecute, Sportul Studenţesc - CSM Dunărea Galaţi 5-5 (1-0 la loviturile de penalizare) şi Sportul Studenţesc - CSM Dunărea Galaţi 5-2. Pentru Dunărea au marcat Andrei Brandabur 2, Andrei Nuţu, Valentin Vlase şi Mircea Necula, respectiv, Ciprian Hrisrtache şi Marius Mărcuş.

Campionatul se reia pe 10 ianuarie 2009, cu meciul Dunărea - SC Miercurea Ciuc II.

Link to comment
Share on other sites

Un gălăţean la Mondialele de tineret

Marţi, pe patinoarul “Lajos Vakar” din Miercurea Ciuc, începe Campionatul Mondial de hochei pe gheaţă pentru echipele de tineret (20 ani). Din reprezentativa României face parte şi Cătălin Berdilă, component al formaţiei divizionare Dunărea Galaţi. De asemenea, unul dintre antrenorii echipei naţionale este Marius Trandafir, şi el de la CSM Dunărea Galaţi.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Înfrângeri în faţa Sportului Studenţesc

În Campionatul National de hochei pe gheata pentru seniori, C.S.Municipal Dunartea Galati a jucat, pe Patinoarul Mihail Flamaropol din Bucuresti, cu Sportul Studentesc. Galatenii au cedat ambele jocuri, 3-4 , rspectiv, 6-8. Pentru echipa noastra, antrenata de Ion Ionita si Teodor Mocanau, au inscris Vlase 2 si Andrei Nutu - in primul meci, Andrei Nutu 2, Marcus 2, Mironov si Secuianu - in al doilea.

Sambata si duminica, galatenii vor juca, in ultima etapa a campionatului, la Gheorgheni, cu Progym Perla Harghitei.

Link to comment
Share on other sites

0-3 şi 2-5 cu Progym

Odata cu desfasurarea partidelor de weekendul trecut, a luat sfarsit sezonul oficial pentru hocheistii seniori. CSM Dunarea Galati s-a deplasat la Gheorgheni, pentru jocurile cu Progym Perla Harghitei din localitate, jocuri pe care le-a pierdut cu 0-3 si 2-5. Golurile oaspetilor au fost inscrise de Adrian Irimia si Cornel Vasilache.

Link to comment
Share on other sites

 • 4 months later...

Zvonuri

Fuziune Dunărea - Steaua la hochei?

Se vorbeşte, tot mai insistent, de o fuziune la nivelul echipelor divizionare de hochei Dunărea Galaţi şi Steaua Bucureşti. Ceva adevăr se pare că există, dacă luăm în calcul faptul că ex-campioana a fost abandonată de fostul susţinător Cârlan, iar antrenorul gălăţenilor Ioan Ioniţă, fost stelist, agreează această posibilitate. Dacă înţelegerea se va parafa, jocurile combinatei ar urma să se dispute pe patinoarul din Galaţi.

http://www.viata-libera.ro/articol-Fuzi ... hei_2.html

Link to comment
Share on other sites

 • 5 weeks later...

Austeritate la CSM Dunărea

Austeritatea a atins şi activitatea sportivă de performanţă din Galaţi. Printre măsurile luate de conducerea Clubului Dunărea, pentru contracararea acesteia, se numără şi renunţarea la serviciile antrenorului bucureştean Ioan Ioniţă. Echipa de hochei seniori va fi condusă de fostul director Mihai Brandabur, ajutat de Teodor Mocanu, diminuându-se astfel, o parte din cheltuieli.

http://www.viata-libera.ro/articol-Aust ... ti__2.html

Link to comment
Share on other sites

Hocheiştii au început pregătirea pentru noul sezon

Lotul de hochei seniori al Clubului Sportiv Municipal Dunarea s-a reunit in vederea pregatirii de vara. Fosti ei insisi jucatori ai formatiei galatene, Mihai Brandabur si Teodor Mocanu, vor avea la dispozitie 25 jucatori, in frunte cu liderii Andrei Nutu si Radu Viorel. Din lot vor face parte si 8 juniori I, promovati din pepiniera proprie. Antrenamentele se desfasoara la Patinoar si la Stadionul Portu Rosu.

Anul acesta, Dunarea va juca etape saptamanale in compania celor de la S.C.Miercurea Ciuc, Steaua, Fenestrela Basov, Progym Gheorgheni, Sportul Studentesc si echipa nationala de juniori (18 ani). Iata lotul cu care Dunarea Galati a inceput pregatirile de vara: Viorel Radu, Lucian Hangan, Florin Iftene, Claudiu Anton si Andrei Papadie - portari, Vasile Mironov, Andrei Brandabur, Andrei Nutu, Marius Marcus, Valentin Vlase, Felician Secuianu, Iulian Glovaschi, Mircea Necula, Mihai Simionica, Florin Calistica, Petrica Epifanov, Cornel Vasilache, Viorel Cristea, Catalin Berdila, Mihai Aurica, Stefan Gheorghe, Ionut Hamza, Silviu Manole, Marius Andrei si Madalin Baciu.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Şase echipe în toată ţara

La Brasov a avut loc intalnirea reprezentantilor cluburilor care au inscris echipe de seniori in campionartul national de hochei pe gheata. Acest for, la care Dunarea Galati a fost reprezentata de catre antrenorul Mihai Brandabur, a propus ca in sezonul 2009/2010 seniorii sa se intreaca intr-o divizie nationala la care urmeaza sa participe 6 echipe: Sport Club Miercurea Ciuc, Steaua Bucuresti, CSM Fenestela Brasov, Progym Gheorgheni, Sportul Studentesc Bucuresti si Dunarea Galati. Hotararea finala va fi luata in Biroul Federal, acesta urmand a alege una dintre variante: etape duble saptamanale (tur si retur) sau etape simple saptamanale (doua tururi si doua retururi).

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • 4 weeks later...

Buna ziua dragi Galateni,

Doresc sa va aduc la cunostinta ca o echipa tanara de oameni cu suflet si iubitori ai hocheiului au constituit o Asociatie a Sustinatorilor Hocheiului Galatean. Aceasta asociatie care si-a inceput deja activitatea va avea ca scop principal sustinerea atat financiara cat si organizatorica a echipei de hochei CSM Dunarea Galati atat la seniori cat si la juniori si copii. Initiativa la constituirea acestei asociatii apartine unui fost jucator de hochei care incearca prin mijloace proprii financiare sa ajute aceasta echipa care dupa cum cunoscatorii de hochei stiu are o lunga traditie in orasul nostru. Impreuna cu antrenorii Ion Balaneanu, Marius Trandafir; Dl. Director Dimofte Costel, Asociatia a reusit de curand sa transfere trei jucatori de valoare de la echipa Fenestela Brasov catre CSM Dunarea Galati, jucatori care si-au adus aportul la intarirea gruparii galatene. Printre noii veniti echipa galateana s-a intarit si cu jucatorul Geru Catalin de la Clubul Steaua, care nu mai are nevoie de prezentare, experienta lui alaturi de experienta jucatorilor consacrati Radu Viorel (portar), Nutu Andrei (inaintas), Secuianu Felician (fundas) si ceilalti tineri juniori care au fost promovati anul acesta vor face ca echipa reprezentativa a orasului nostru sa puna mari probleme in acest campionat echipelor cu care vor juca.

Pe aceasta cale facem invitatia tuturor iubitorilor hocheiului din orasul nostru de a participa la consolidarea acestei activitati a Asociatiei Sustinatorilor Hocheiului Galatean, contactandu-ne telefonic la numarul : 0743.670.567 (Dl. Berdila Gica) sau la email : gica_berdila@yahoo.com

Asociatia va invita sa urmariti in numar cat mai mare sambata, 17 octombrie si duminica, 18 octombrie meciul dintre CSM Dunarea Galati si Progym Gheorgheni la Patinoarul Artificial din Galati incepand cu ora 17:30 sambata si 15:30 duminica. In etapa desfasurata la Gheorgheni echipa noastra avand numai patru ore de pregatire pe gheata a reusit sa obtina un scor strans in prima zi 5-3 si in a doua zi 3-1si numai sansa care le-a suras celor de la Progym si arbitrajul partinitor a facut ca echipa noastra sa nu castige.

Speram sa fim in tribune cat mai multi iubitori ai hocheiului si sa incurajam echipa pentru a obtine o victorie bine meritata care sa aduca la calificarea echipei noastre in play-off acolo unde ii este locul si ne-a obisnuit in urma cu multi ani.

Asociatia are placerea sa va invite la un spectacol sportiv deosebit, inaintea meciului avand loc prezentarea echipei CSM Dunarea Galati si noile achizitii.

Hai Dunarea Galati!!!

Link to comment
Share on other sites

Voi fi acolo sa sustin echipaGLATIULUI si sper ca in tribunele patinoarului sa fie catmai multi GALATENI . Pacat ca presa din Galati nu acorda suficient spatiu acestei echipe care promite multe in noul sezon . FORZA CSM DUNAREA , FORZA GALATI !!!

Link to comment
Share on other sites

Hocheiştii gălăţeni, „invitaţi” să iasă de pe gheaţă!

La primul antrenament pe gheaţă al echipei de seniori a Clubului Dunărea, care sâmbătă şi duminică urmează să joace acasă cu Progym Gheorgheni, hocheiştii au fost invitaţi să părăsească terenul de joc după... 30 minute (!?!). Sau, mai precis, li s-a comunicat că trebuie stinsă lumina, din dispoziţia şefilor. Frumoasă uvertură pentru începerea sezonului oficial! Şi pentru că această măsură aberantă nu era suficientă pentru umilirea sportivilor seniori (experimentatul Andrei Nuţu, fost component al echipei naţionale, ne mărturisea că nu a păţit aşa ceva niciodată în viaţă, pe niciun patinoar din lume) şi juniorii lui Marius Trandafir au păţit acelaşi lucru, neputând intra pe gheaţă.

http://www.viata-libera.ro/articol-Hoch ... ata_2.html

:o:o:o

Link to comment
Share on other sites

Hocheiştii gălăţeni, „invitaţi” să iasă de pe gheaţă!

La primul antrenament pe gheaţă al echipei de seniori a Clubului Dunărea, care sâmbătă şi duminică urmează să joace acasă cu Progym Gheorgheni, hocheiştii au fost invitaţi să părăsească terenul de joc după... 30 minute (!?!). Sau, mai precis, li s-a comunicat că trebuie stinsă lumina, din dispoziţia şefilor. Frumoasă uvertură pentru începerea sezonului oficial! Şi pentru că această măsură aberantă nu era suficientă pentru umilirea sportivilor seniori (experimentatul Andrei Nuţu, fost component al echipei naţionale, ne mărturisea că nu a păţit aşa ceva niciodată în viaţă, pe niciun patinoar din lume) şi juniorii lui Marius Trandafir au păţit acelaşi lucru, neputând intra pe gheaţă.

http://www.viata-libera.ro/articol-Hoch ... ata_2.html

:o:o:o

Si ne mai intrebam oare de ce rezultatele sunt cum sunt ? Astia sunt in stare sa inchida patinoarul in timpul meciurilor sa faca economie sa-si cumpere sefii orasului si judetului masini nesimtite ! Dar daca le taiem " ratia " de benzina si motorina si altele " jmecherilor " care se fac ca ne conduc , nu mai bine ADP-ul nu cumpara palmieri si aveau bani sa plateasca lumina la patinoar SPORTIVILOR ??Poate este nevoie si la Galati de o "motiune de cenzura " sa cada toti cei care se fac ca ne conduc .......dar cine sa vina ca pleaca astia vin altii poate mai rai decat primii !!!!!RUSINE GALATI .......din nou !!!!Dupa ce ca nu ai o sala de sport , nu ai un stadion nu ai nimic in oras acm IZGONESTI , sportivii de pe gheata !!!Multumim partidului iubit si poate vor veni Sambata si Duminica la meciuri la patinoar ( sa stinga lumina in pauze sa faca economie !!!!! Poate macar asa mai apar si hocheistii la tv si in ziare ........

Link to comment
Share on other sites

În primul meci, sâmbătă, CSM Dunarea Galati - Progym Gheorgheni 2-3, prin golul de aur (1-1, 1-1, 0-0; 0-1); 0-1 Nagy (min.8), 1-1 Andrei Nutu (min.12), 2-1 Geru (min.36), 2-2 Sz.Molnar (min.39), 2-3 Z.Molnar (min. 64).

În cel de-al doilea joc, Dunărea - Progym 2-6 (Nuţu şi Kaposz au înscris pentru gălăţeni).

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.