Jump to content

Candidaţii PNŢCD pentru Primărie şi CJ


dcp100168

Recommended Posts

Candidaţii PNŢCD pentru Primărie şi CJ

Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat (PNŢCD) îşi va prezenta candidaţii pentru alegerile locale joi, 17 aprilie, începând cu ora 18.00, la Clubul CFR. Constantin Telegan este candidatul ţărăniştilor pentru Primăria Galaţi, iar Dorin Meran va intra în cursa pentru şefia Consiliului Judeţului.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Dorin Meran, exclus din partid!

Candidatul PNTCD Galati la presedintia Consiliului Judetului (CJ), Dorin Meran, a fost exclus din partid. Vicepresedintele PNTCD Galati, Dan Branzea, a declarat, joi, ca in urma unei informatii aparute in presa, conform carora Meran ar fi fost condamnat penal si a unor verificari facute de organizatia judeteana a partidului, liderii organizatiei au hotarat ca toti candidatii sa isi prezinte cazierul, solicitare refuzata de candidatul la presedintia CJ. "Dorin Meran are niste probleme cu justitia, este cercetat intr-un dosar cu niste fonduri, a avut probleme penale in trecut si are niste datorii la niste oameni de afaceri. Biroul Judetean PNTCD a hotarat ca acest om nu ne mai reprezinta si a fost exclus din partid", a explicat Dan Branzea decizia de excludere.

Dorin Meran, fost membru PSM, PSD si PD-L, s-a inscris in PNTCD in urma cu o saptamana, cand a venit impreuna cu 15 organizatii locale ale PIN. Noul candidat al taranistilor pentru presedintia CJ este Eugen Popa, patronul unei societati de asigurari.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.