Jump to content

Brăileancă urmărită în Franţa, încarcerată la Galaţi


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Brăileancă urmărită în Franţa, încarcerată la Galaţi

O brăileancă, urmărită internaţional de autorităţile judiciare franceze pentru furtul a 50.000 de euro, a fost depistată de poliţişti din cadrul I.P.J. Brăila. Aceasta urmează să fie prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă în vederea predării către autorităţile franceze.

În luna martie 2010, brăileanca B. Mariana, de 28 de ani, urmărită la nivel naţional şi internaţional, la solicitarea autorităţilor judiciare franceze, i-a sustras 50.000 de euro concubinului ei, cetăţean de naţionalitate germană, cu care locuia într-un imobil din Franţa.

Urmărita a fost condusă la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi unde procurorul a dispus reţinerea ei pentru 24 de ore, fiind încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Galaţi. Aceasta să fie prezentată instanţei de judecată în vederea arestării provizorii şi, ulterior, a extrădării în favoarea autorităţilor franceze.

http://www.amosnews.ro/_Agenda_infractionala_a_zilei_de_25_Martie_2011_I_-29-66537

Poliţişti din cadrul Compartimentului Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat-o pe Marilena Burciu de 28 de ani din Brăila, care era urmărită la nivel naţional şi internaţional, la solicitarea autorităţilor judiciare franceze.

http://www.adevarul.ro/locale/braila/O_tanara_urmarita_la_nivel_international_pentru_ca_i-a_furat_banii_concubinului_ei_a_fost_depistata_de_politistii_braileni_0_450555424.html

Link to comment
Share on other sites

Au depistat-o foarte usor. Isi platise femeia toate datoriile cu aia 50.000 euroi si asta a batut la ochi. Adica cine mai e in ziua de azi cu intretinerea la zi si fara intarzieri la banci? Greseli de incepator....

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.