Jump to content

Un astrolog rus prezice război în Balcani în 2011


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Un astrolog rus prezice război în Balcani în 2011

Evenimentul anului 2012 - Sfarsitul lumii - a fost contramandat, pentru o data ce va fi comunicata publicului ulterior. Aceasta ar putea fi interpretarea “optimista” a unui anunt care vesteste izbucnirea celui de-Al Treilea Război Mondial in 2014, facut de un “reputat” astrolog rus. Informatia despre proxima conflagratie mondiala a fost oferita, conform utro.ru, citat de Agerpres, de catre Pavel Globa, un astrolog cu notorietate in lumea vizionarilor, la un simpozion al astrologilor, parapsihologilor si samanilor, desfasurat la Moscova.

Desi ar fi putut, fara indoiala, ca predictia sa sa se refere la o data fixata in calendar, Globa a preferat sa nu-si ridiculizeze concurenta oferind doar o perioada estimativa a izbucnirii conflictului: in timpul Jocurilor Olimpice de Iarna din 2014, ce vor avea loc intre 7 si 23 februarie la Soci, in Rusia, sau, cu marja ce ar pondera o eroare inerenta calculelor dificile dintr-un process de o asemenea complexitate, la fix cinci zile dupa terminarea acestora.

Savurandu-si momentul de glorie, Globa a mai “scapat” cateva “vesti bune” si pentru anul in curs, care au drept cauza evenimentele astronomice ce vor avea loc in acest interval, sase eclipse, la gramada, de Soare sau Luna. Atentatul terrorist ce va avea loc in timpul decernarii Premiului Nobel pentru Pace, pare desuet si lipsit de interes pe langa ceea ar urma sa declanseze, in viziunea lui Globa, ultima eclipsa a anului, din 10 decembrie: un conflict armat in Peninsula Balcanica. (pentru cei care, chiar daca n-au lipsit la cursurile de geografie, habar n-au pe unde-ar fi asta: da, si in Romania!).

Pentru o cat mai mare “rigurozitate”, este absolut necesar a face precizarea ca, din mapa profesionala a astrologului rus, care se respecta, jurnalistii care-l citeaza nu aveau cum sa fie superficiali si sa omita predictia catastrofei de la Cernobil, a caderii URSS-ului si a atentatelor teroriste de la 11 septembrie. Asteptam cu larg interes replica "mamelor omizi" autohtone!

http://www.jurnalul.ro/fun/fun/astrolog-rus-razboi-in-balcani-in-2011-al-treilea-razboi-mondial-de-abia- in-2014-573046.html

Se înmulţesc vizionarii ăştia ca ciupercile după ploaie :))

În noul război balcanic, cred că ne vom bate cu bulgarii să ne înmatriculăm maşinile la Ruse ;)

Link to comment
Share on other sites

Countries that are geographically fully located within the Balkan peninsula (excluding islands):

Albania

Bosnia and Herzegovina

Bulgaria

Greece

Kosovo[4]

Macedonia

Montenegro

Countries that are significantly located on the peninsula:

Serbia (south of the Sava and Danube rivers)

Croatia (south of the Sava and Kupa rivers, including Istria)

Countries that are located mostly outside the peninsula:

Romania (Northern Dobruja)

Turkey (Eastern Thrace)

In most of the English-speaking world, the countries commonly included in the Balkan region are:[6]

Albania

Bosnia and Herzegovina

Bulgaria

Croatia

Greece

Kosovo[4]

Macedonia

Montenegro

Serbia

Other countries sometimes included are:

Slovenia

Moldova

Romania

Turkey

Acum sa-mi spuna si mie cineva ce mama dreaq cautam noi in Balcani??? Cand e clar o peninsula, iar eu vad din harta asta ca noi nu avem nici in clin nici in maneca cu o peninsula. Balcanii, pentru mine, inca de la orele de geografie elementara au fost reprezentati prin muntii, regiunile si tarile de la sud de Dunare. De ce se prostesc unii bagandu-ne in aceeasi oala cu Balcanii, inca nu am inteles?

Edited by AdiTZA
Link to comment
Share on other sites

Sa aduca naibii Base fregata aia inapoi ca ramanem sa ne aparam in acest razboi doar cu prastiile si flintele lui Avram Iancu. Si a zis Omidu caghebist si cine se va ciomagii in acest bors regional? E clar ca am iesit din criza, singurul lucru de valoare care a mai ramas in Romania este programul anticriza al guvernului Boc si acum vor veni cu totii sa ni-l ia cu forta. Noroc ca nici el saracu nu stie unde l-a pitit acu vreo 3 ani.

Link to comment
Share on other sites

tarile de la sud de Dunare

Asa, deci?

Ti-ai cam dat singur raspunsul, monser, daca vrei sa o iei literar, ca in scoala...

De exemplu, Constanta sau Tulcea sunt la nord de Dunare? :))

Asa cum ai scris si tu, nu toti includ Romania in aceasta zona.

Link to comment
Share on other sites

De exemplu, Constanta sau Tulcea sunt la nord de Dunare? :))

Dap...asa e, cuvant cu cuvant, luat literar (bosorogeste)...am comis-o...dar, se intelege (deci nu am comis-o)...de catre cine vrea. Daca ma iau dupe harta asta, CT si TL sunt in Balcani...eu am zis TARILE................+regiunile :ymblushing: :ymblushing: :ymblushing:

Edited by AdiTZA
Link to comment
Share on other sites

Romania nu este tara balcanica. Punct. Ca ii zicea nu stiu care manelist hip hoper "undeva in Balcani", e alta treaba.

Rusnacii astia cititori in stele si in votca primesc prea multa atentie. Delirul lor are mereu laitmotivul: bautura, bat-o vina!

Link to comment
Share on other sites

Romania nu este tara balcanica. Punct

M-as feri de afirmatii atat de categorice...

Daca nu (strict) geografic, macar istoric, cultural si din mai poate punctele de vedere, apartinem zonei in chestiune.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.