Jump to content

Dobândă de 5,4% la CAR Unirea Tecuci


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Dobândă de 5,4% la CAR Unirea Tecuci

Sâmbătă, 26 martie, începând cu ora 7.45 s-a întrunit Adunarea generală a delegaţilor împuterniciţi ai membrilor societari A.A.R.D.- C.A.R. Unirea Tecuci pentru cea de-a 129-a sesiune de lucru. Şedinţa a fost condusă de Cătălin Dodu, preşedintele societăţii tecucene Unirea, care a declarat anul 2010 ca fiind cel mai bun din istoria instituţiei. În anul 2010 s-au primit 4.425 de cereri în urma cărora s-au împrumutat 16.000.000 lei iar cuantumul ajutoarelor de deces aproape s-a dublat faţă de anul 2007, de la suma de 460.000 lei s-a ajuns la suma de 720.000 lei. Alte realizări menţionate au fost: terminarea în proporţie de 95% a casei mortuare, achiziţionarea a încă unui automobil pentru transportul decedaţilor pe lângă celelalte două existente urmărindu-se oferirea de servicii funerare complete, implementarea unui sistem de alarmare video, montarea sistemului de plăţi electronice PayPoint, reîncheierea de asigurări.

În urma dezbaterilor s-au aprobat o serie de hotărâri importante: retragerea capitalului social a fost redusă la o perioadă de 6 luni, creşterea ajutorului de deces cu 100 de lei pentru fiecare tranşă fără creşterea contribuţiei, declanşarea unui nou tip de împrumut cu o dobândă de 6,3% având un termen de rambursare de 18 luni, suma maximă de împrumut fiind de 7.500 lei la un capital social de 2.500 lei. Pentru celelalte împrumuturi, dobânda stabilită anul acesta este de 5,4% faţă de 4,3% anul trecut.

http://www.tecuci.eu/2011/03/26/presa-locala/stirile-saptamanii/adunare-generala-in-cadrul-aard-car-unirea-tecuci/

Link to comment
Share on other sites

anul 2010 ca fiind cel mai bun din istoria instituţiei.

(...)

cuantumul ajutoarelor de deces aproape s-a dublat

achizitionarea a încă unui automobil pentru transportul decedaţilor

Un pic macabra "stirea"... :ymblushing:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.