Jump to content

Un cântăreţ gălăţean susţine că a fost bătut de poliţişti


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Un gălăţean susţine că a fost bătut de poliţişti

Un cântăreţ gălăţean a fost bătut de poliţişti pentru că a refuzat să se legitimeze. Cel puţin aşa susţine un tânăr gălăţean, fost membru al trupei dance 4 Ever, care a ajuns la UPU cu multiple leziuni. Octavian Dinu, în vârstă de 26 de ani, a ajuns aseară la Unitatea de Primiri Urgenţe cu multiple leziuni.

Tânărul, fost membru al trupei de muzică dance 4Ever, spune că a fost bătut de poliţiştii de la Secţia 2 pentru că nu s-a legitimat. Artistul povesteşte cum a a fost încătuşat şi bătut până s-au rupt hainele pe el. „Eram în scara unui bloc, cu un prieten, fumam şi a venit poliţia. Nu am avut actele la mine şi m-au luat la secţie, m-au încătuşat şi m-au bătut. La sfârşit, m-au şi amendat. Motivul nu-l cunosc. La sfârşit m-au pus să semnez, dar nu am vrut. Am venit la spital pe la ora două noaptea şi am fost consultat”, povesteşte cântăreţul.

Medicii de la Urgenţe l-au consultat pe băiat dar acesta a refuzat internarea. „Fiinţa artistică a avut un tango neclar cu poliţia. S-a ales cu vânătăi, ochi înroşit, urme de cătuşe, haine rupte şi dureri de spate. Poliţia umblă pe stradă, asta e bine. Ce se întâmplă după rămâne de văzut”, spune Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţă.

Versiunea poliţiei este una cu totul diferită faţă de cea a cântăreţului. „Azi noapte poliţiştii au fost anunţaţi de locatarii unui bloc că doi tineri deranjează liniştea publică. Unul dintre ei a refuzat legitimarea aşa că a fost încătuşat, condus la secţia de poliţie şi amendat cu 500 de lei”, spune Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

Artistul spune că va depune plângere la Parchet după ce îi va fi eliberat Certificatul medico-legal.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Batut_de_politisti_pentru_refuz_de_legitimare_0_452355370.html

Link to comment
Share on other sites

Poate canta disco intr-o scara de roacari si nu au mai suportat aia. Acum mai putin conteaza ca individul este cantaret, are aceleasi drepturi ca orice cetatean. Adica si acela de a nu fi ciomagit de militie.

Link to comment
Share on other sites

super știre, monșer. un roacăr, sau brecdensăr, sau ce-o fi el, tot respectul, că tot e el cetățean cu full-rights, și-a luat-o pe cojoc de la niște autorități și a ajuns subiect pentru spiritualismele marelui scriitor de duh N.B.

1. dacă asculți separat două persoane ce se contrazic, dreptatea va fi mereu de partea celui pe care-l asculți. până una alta, eu sunt rezervat în a crede ce spune ziaristul omniscient: _Un cântăreţ gălăţean a fost bătut de poliţişti pentru că..._.

2. dacă polițiștii l-au bătut pe individ până au rupt hainele de pe el, atunci ei merită cel puțin dați afară, din punct de vedere legal.

3. dacă polițiștii l-au bătut pe individ până au rupt hainele de pe el, atunci ei trebuiesc dați afară pentru port de prostie peste limita legală. nu așa se bate, e la mintea cocoșului, nu intru în detalii.

4. dacă Octav cel cucernic nu are nicio vină atunci îi urez succes în instanță. cel puțin un martor există.

5. dacă Octav cel ingenuu s-a crezut zmeul zmeilor din scara blocului nu pot decât să regret inexistența necesității internării.

PS / nah că am urmat linkul și am văzut și despre ce e vorba, mai concret. m-am lămurit și cu cele _haine rupte_. deja plâng.

Edited by gabi
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.