Jump to content

[Servicii] Transport


mihaimarian
 Share

Recommended Posts

Compania noastra va ofera, pentru transport Bulgaria, spre inchiriere toata gama de autovehicule transport persoane, microbuze, mini-autocare, autocare, autobuze cu capacitate de transport cuprinse intre 8 si 55 locuri pentru transportul angajatilor la si de la sediu, pentru sejururi sau circuite turistice din Romania, transferuri la si de la aeroport catre orice destinatie interna sau internationala si putem pune la dispozitie in Bucuresti autovehicule pentru vizitarea diferitelor obiective turistice sau realizarea unui tur de oras.

Oferta de servicii include si inchirieri masini cu sofer, transport persoane sau transport persoane in scopuri turistice pentru grupuri de angajati, elevi, studenti, pensionari iar in cazul grupurilor organizate in scopuri turistice sau divertisment, clientii pot alege traseele cat si numarul de opriri. Tot in cazul grupurilor organizate plata se face la plecarea in cursa pentru toata perioada sejurului.

Pentru un maximum de calitate si pentru satisfactia deplina a clientilor tratam toate cererile in mod personalizat si cu toata atentia.

Suntem dispusi oricand pentru colaborari cu agentii de turism, precum si cu alte companii de transport de persoane.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.