Jump to content

Ana Porgras, la Europenele de gimnastică de la Berlin 2011


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Ana Porgras, la Europenele de gimnastică de la Berlin 2011

România va fi reprezentată de patru fete şi patru băieţi la ediţia 2011 a Campionatelor Europene de gimnastică de la Berlin (4-10 aprilie), care au ca obiectiv cucerirea a una, două medalii. Potrivit Agerpress, la competiţia de la Berlin, unde se desfăşoară doar întreceri în probele individuale, vor participa Sandra Izbaşa, Ana Porgras, Diana Chelaru şi Amelia Racea la feminin şi respectiv Flavius Koczi, Vlad Cotuna, Cristian Băţagă şi Andrei Ursachi la masculin.

La ultima mare competiţie, CM 2010 de la Rotterdam, Ana Porgras a devenit campioană mondială la bârnă.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ana Porgras a ratat finalele de la Berlin

Componentele lotului olimpic de gimnastică al României au încheiat concursul de miercuri, la Campionatele Europene de la Berlin, cu şase calificări în finale. Sandra Izbaşa a prins o zi bună, reuşind să se califice în două finale, la sol şi sărituri, de pe prima poziţie. Diana Chelaru a ajuns în ultimul act la sol şi individual-compus, iar Amelia Racea va evolua în finală la individual-compus şi sărituri. Perdanta zilei a fost Ana Porgras, care a acuzat dureri la gamba stângă şi nu a reuşit un concurs prea bun, ratând ambele finale în probele în care a concurat (paralele şi bârnă).

Ana Porgras a fost notată astfel: paralele - 13.575, bârnă - 13.825. În clasamentul general, Ana Porgras s-a clasat pe locul 71.

Link to comment
Share on other sites

Două medalii de aur şi una de argint la Campionatele Europene

Gimnastul român Flavius Koczi a câştigat sâmbătă, medalia de aur, în finala la sol, iar Sandra Izbaşa a câştigat medalia de aur la sărituri, la Campionatele Europene de la Berlin. Flavius Koczi a cucerit, vineri, şi medalia de argint la individual compus.

Link to comment
Share on other sites

Sandra Izbaşa - aur, Diana Chelaru - argint, în finala la sol

Gimnastele Sandra Izbaşa şi Diana Chelaru au câştigat medalia de aur, respectiv pe cea de argint, duminică, în finala de la sol, la Campionatele Europene de la Berlin. Fetele au mai câştigat, prin Amelia Racea, un bronz la individual compus.

România a încheiat astfel participarea la CE de la Berlin cu un bilanţ de şase medalii.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.