Jump to content

Eliberări de paşapoarte şi permise auto la Tecuci


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Eliberări de paşapoarte şi permise auto la Tecuci

La sedinta CL de joi a fost prezent si subprefectul judetului Daniel Ovidiu Tudorache, care a dorit sa aduca vesti imbucuratoare populatiei tecucene. ”Primaria Tecuci a inaintat cereri catre Prefectura Galati si MAI in vederea eliberarii de pasapoarte in municipiul Tecuci. Incepand cu data de 6 aprilie 2011 acest lucru va fi posibil aici in Tecuci, in sensul ca localnicii vor putea in fiecare zi de luni sa-si depuna documentele necesare pentru eliberarea pasaportului. Eliberarea lor se va face dupa 14 zile, Instituia Prefectului Galati punand la dispozitie si o persoana desemnata a se ocupa de acest serviciu. Transportul plus spatiul vor fi suportate de judet. Astfel, in prima etapa in fiecare zi de luni a saptamanii cineva detasat de la Galati se va ocupa strict de pasapoarte. In plus, s-a luat in calcul si organizarea etapelor obinerii permisului de conducere sala, traseul, a se realiza din acest an la Tecuci. Primaria va pune la dispozitie spatiul necesar si avem in vedere acest lucru cat de curand posibil”, a informat subprefectul.

http://www.tecuci.eu/2011/04/01/presa-locala/stirile-saptamanii/pasapoarte-si-eliberari-permise-auto-la-tecuci/

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Paşapoarte la Tecuci - din 2 mai

Începând cu data de 2 mai 2011, tecucenii vor avea posibilitatea de a-si depune documentele privind eliberarea pasaportului si la Tecuci, astfel încât sa se evite drumurile costisitoare la Galati.

„Pentru moment reabilitam spatiul, apoi îl vom dota cu tehnica adecvata – laptop, aparat amprente si semnaturi digitale si toate cele necesare – urmând ca de la 1 mai sa deschidem Biroul pasapoarte. Pasapoartele vor fi temporare, pe perioade de 3-5 ani, si vor fi eliberate în termen de 14 zile calendaristice de la depunerea dosarului complet”, a declarat Viorel Marius Anghelina, seful Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor Tecuci.

Investitia privind constituirea Biroului pasapoarte este suportata integral din bugetul local al administratiei publice tecucene, dar de serviciile acestui birou vor beneficia atât cetatenii municipiului Tecuci cât si cei ce locuiesc în comunele arondate Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor Tecuci, fara a se percepe pentru acestia din urma o taxa suplimentara.

http://www.tecuci.eu/2011/04/22/presa-locala/stirile-saptamanii/pasapoarte-la-tecuci-din-luna-mai/

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Tecucenii vor avea "paşapoartele" acasă începând de luni

De câteva luni de zile la nivelul municipiului Tecuci circulă "zvonul” privind înfiinţarea Biroului paşapoarte, birou care ar veni în sprijinul cetăţenior, tecuceni şi nu numai, aceştia fiind scutiţi de o serie de drumuri la Galaţi.

După mai multe ezitări datorate lipsei fondurilor necesare dotării speciale necesare unui astfel de birou, în sfârşit „minunea” va avea loc. Mai multe amănunte în acest sens ne-au fost oferite de Viorel Anghelina, şef S.P.C.L.E.P. Tecuci, care ne-a informat: „Luni, 9 mai, la ora 12.00, va avea loc inaugurarea Biroului paşapoarte în prezenţa primarului municipiului Tecuci, Eduard Finkelstain, şi a secretarului de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, Mihai Capră. Dotarea biroului paşapoarte este asigurată de Direcţia de paşapoarte Galaţi, iar depunerea cererilor în vederea obţinerii paşapoartelor biometrice se va face doar în zilele de joi, între orele 8.00 şi 16.00”.

Paşapoartele biometrice „comandate” la Tecuci se vor putea obţine în termen de 14 zile calendaristice de la data depunerii documentelor. Taxele privind obţinerea unui astfel de paşaport sunt în valoare totală de 270 lei, constând în două taxe ce vor fi achitate la filialele CEC şi la Trezorerie.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Serviciul Paşapoarte, resetat

In data de 9 mai a fost inaugurat reînfiintatul serviciu pentru eliberarea pasapoartelor din Tecuci. La evenimentul ce a avut loc la orele amiezii au fost prezenti secretarul de stat Mihai Capra, chestor-sef al serviciului Directiei Generale de Pasapoarte Aurel Sima, prefectul galatean Cosmin Paun, subprefectul Daniel Ovidiu Tudorache, cms. sef al BJABDEP Galati Aurelian Paduraru, primarul Eduard Finkelstain, seful SPCLEP Tecuci Viorel Marius Anghelina, diversi sefi ai institutiilor tecucene. Functionarul care va deservi Tecuciul in preluarea si eliberarea documentelor necesare pentru intocmirea pasapoartelor va fi galateanul Valentin Solomon, angajat al Evidentei Populatiei Galati. Acesta va face naveta saptamanal in fiecare zi de joi.

tecuci.eu

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.