Jump to content

Dispretul fata de civilizatie


vili
 Share

Recommended Posts

Incepand cu data de 4.04.2011 , la Asociatia 511 din micro 20 ,s-a sistat furnizarea apei reci , zilnic intre orele 6 si 22 datorita ,datoriilor acumulate la furnizorul Apa-Canal.Metoda aplicata cred ca e de dinainte de 1989 .Ei da,asa intelege furnizorul de apa (care detine monopolul pe aceasta activitate )sa rezolve o problema care exista de zeci de ani.Oprind apa au dat dovada de dispret ,sila,scarba ,fata de consumatorii care isi platesc la zi ce au consumat .Sunt proprietari care platesc apa direct la furnizor (nu prin intermediul asociatiei ).Cu aceasta ocazie au ramas si ei fara apa.Asemenea restrictie cred ca nu se intampla nici in zonele afectate din Japonia.

De ce Asociatia nu are datorii si la alti furnizori (exemplu :Electrica )avand in vedere sumele foarte mari pe care anumiti proprietari nu le platesc la Asociatie ?

De ce societatea Apa-Canal nu vrea (de ani de zile) sa treaca la un sistem de contracte individuale ,cu fiecare proprietar in parte ?....chiar si cu bani din fonduri europene .

La toate intrebarile care apar intr-un astfel de subiect, exista o sigura explicatie :dispretul fata de cetateanul cinstit ,ordonat ,loial ,diciplinat,civilizat ,pentru ca altfel solutii s-ar gasi .Dar e mai mai simplu sa gasesti scuze.

Aiurea ,nici scuze nu si-au cerut .

Link to comment
Share on other sites

Aaaah, deasemeni onorabila societate apartinand primariei galati sc Apa-canal srl, preseaza asociatiile de proprietari sa plateasca penalitatile aferente debitelor restante , fara a solicita prea multe plata debitelor...in deplina contradictie cu Legea 175/2010. Chiar daca aceasta lege are aplicabilitate limitata in timp, sc apa-canal profita de starea de monopol in care se afla si incearca sa stoarca bani IN CONTRA LEGII. specific culorii politice aflate la conducerea galatiului

intrucat, asociatiile de proprietari se pot angaja in credite bancare si sa achite intreaga restanta pana la iesirea din vigoare a legii, iar apa-canal ar vedea penalitatile zburand din bugetul partidului.

Apropo...sc apa-canal - furnizor de servicii de apa si canalizare, este condusa de un inginar naval. ASta spune tot despre competenta profesionala a acestuia in domeniul SERVICIILOR PUBLICE.

Edited by Legumix
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.