Jump to content

Drumul Mingii


SunRay
 Share

Recommended Posts

Salutare!

Eu sunt nascuta in Galati, dar locuiesc acum in Bucuresti. Imi face mare placere sa citesc forumul si sa vad ce se mai intampla prin oras, mai ales ca parintii mei au ramas acolo.

Ca o microbista ce sunt, mi-a ajuns la urechi o idee foarte misto pe care as vrea sa o impart si cu voi, mai ales ca va include. :)

Este vorba despre o miscare prin care cu totii sa demonstram cat de mult de iubim fotbalul adevarat, asa cum era jucat odata. Mai ales acum, cand Otelu ne face surprize atat de placute, mi s-a parut o oportunitate sa va zic si voua, care vreti care puteti sa participati la "drumul mingii".

Este organizat de timisoreana (berea) si puteti sa cititi mai multe informatii si sa va inscrieti pe www.fotbaladevarat.ro

Drumul trece prin Galati, Smârdan, Slobozia Conachi, Pechea, Costache Negri, Cudalbi, Matca, Valea Mărului, Corni, Vârlezi, Tecuci.

Eu sper, ca galateanca ce sunt, sa fiti acolo, pe drum, cu mingea la picior, demonstrandu-va pasiunea pentru fotbal adevarat!

Mutlumesc :d

Link to comment
Share on other sites

Peste 800 de oameni s-au înscris pentru "Drumul Mingii"

Peste 800 de persoane s-au înscris până la această oră la "Drumul Mingii", o campanie care prevede parcurgerea a 2.400 de kilometri în decurs de 40 de zile între oraşele Timişoara şi Braşov. Campania prevede ca 1.000 de oameni să parcurgă traseul de 2.400 de kilometri cu mingea la picior. "Drumul Mingii" va trece prin 35 de localităţi pe parcursul a 40 de zile, printre acestea aflându-se Timişoara (16 aprilie), Lugoj, Reşiţa, Baia de Aramă, Craiova (23 aprilie), Slatina, Piteşti (1 mai), Târgovişte, Băicoi, Buzău, Brăila, Galaţi (7 mai), Tecuci, Bacău, Piatra Neamţ (15 mai), Bistriţa (20 mai), Reghin şi Braşov (25 mai).

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Caravana „Drumul mingii” poposeşte la Galaţi

Sâmbătă, de la ora 14.00, pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Galaţi va avea loc un eveniment inedit. Caravana „Drumul Mingii” iniţiativă aparţinând Companiei Timişoreana va poposi în oraşul nostru. Şi o dată cu ea vor ajunge foştii mari fotbalişti Rodion Cămătaru şi Ilie Balaci. Alături de aceştia, va susţine o alocuţiune şi directorul general al FC Oţelul – Marius Stan.

Pentru cei interesaţi amintim că Timişoreana este sponsorul principal al competiţiei naţionale „Cupa României” la fotbal – ajunsă în faza semifinalelor.

În final va fi organizat un meci inedit, pe terenul amenajat chiar pe platforma din faţa Casei, protagoniştii fiind selecţionaţi din rândul spectatorilor!

Organizatorii îi anunţă pe gălăţenii care doresc să alerge pe „Drumul Mingii” că se pot înscrie la telefonul 021 206 4100.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Legendele fotbalului românesc au declarat că Oţelul va lua titlul

Cupa României „Timişoreana” la fotbal este mediatizată în acest an mai mult ca oricând. A fost inventat în acest sens „Drumul Mingii”, o campanie în care câţiva jucători de legendă ai ţării susţin partide demonstrative în mai multe oraşe, balonul plecând de la Timişoara pe un traseu de 2.400 de kilometri prin Oltenia, Muntenia, Moldova şi se va opri în Transilvania, la Braşov, localitate în care se va disputa finala.

Sâmbătă, trofeul întrecerii şi mingea aferentă evenimentului au ajuns la Galaţi, pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor densitatea de vedete pe metrul pătrat atingând cote inimaginabile! Sorin Cârţu, Ilie Balaci, Rodion Cămătaru, Costel Orac, Dorinel Munteanu, dar şi autohtonii Relu Călugăru şi Gelu Popescu au făcut poze şi au dat autografe la foc automat. Pare clişeu, dar a fost nebunie!

„Buni şi suporterii, nu numai Oţelul!”

Legendele din afara Galaţiului au spus la unison că se află în oraşul viitoarei campioane a României, afirmaţie care a cules urale din partea publicului, apoi s-a trecut la fotbalul propriu-zis. Obişnuiţi să câştige chiar şi la opt, nouă goluri diferenţă, veteranii care au scris istoria fenomenului cu balonul rotund au avut mari probleme la malul Dunării. „Niciodată n-am găsit o echipă de suporteri atât de bună. Iată, Galaţiul nu are numai echipa Oţelul, ci şi fani foarte buni la fotbal!”, au comentat „Cami” Cămătaru (câţiva puştani din public remarcau excelenta lovitură de cap a fostei ghete de aur fără să ştie că aceasta a fost principala sa calitate) şi celelalte legende.

S-a terminat 8-5 pentru amatorii sportului-rege din Galaţi, golurile starurilor fiind marcate de Cămătaru (2), Dorinel (2) şi Gelu Popescu. A fost un veritabil recurs la legende.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.