Jump to content

Jocurile pe calculator - necesitate sau plăcere


Insidergames
 Share

Recommended Posts

Zilele trecute am gasit un articol legat de jocurile pe calculator, cat de benefice sau nu sunt fata de utilizatorul lor.E adevarat ca iti ocupa de la cateva minute sau pana la cateva ore din zi... dar in acelasi timp se reflecta foarte bine asupra increderii in sine, ridica moralul, transformand o zi mohorata intr-una de mare realizari si impliniri personale... astept pareri si opinii.

Link to comment
Share on other sites

Asta trebuie sa fie o gluma foarte proasta. Cum naiba sa se reflecte asupra increderii in sine si sa-ti ridice moralul? Poate doar in confruntarea cu sinele jucatorului, pentru ca, cu cat te afunzi mai tare in joc, cu atat mai mult te indepartezi de realitatea cotidiana. Iar pentru majoritatea pustilor de 7-10-15 ani, nu e tocmai benefic sa dai cu capul de niste probleme/scenarii cu cativa ani mai tarziu decat in mod natural, doar pentru ca vrei sa amani momentul, sau pentru ca nu mai poti de bine ce-o duci in lumea Wow.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.