Jump to content

Vega '93 lucrează la patru obiective din judeţul Galaţi


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Vega '93 lucrează la patru obiective din judeţul Galaţi

In calitate de antreprenor general in constructii, compania Vega '93 - Galati desfasoara activitati specifice la patru obiective din judetul Galati. Firma are in executie, in diverse stadii, doua imobile administrative si sediul unei institutii ce asigura servicii sanitare, urmand a demara lucrarile de constructie a unei sali de sport in localitatea Jorasti.

Astfel, societatea a initiat, recent, executia unui imobil de birouri (P+4E) ce va deservi angajatilor Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara din Galati, in prezent aflandu-se in etapa turnarii fundatiei. In aceeasi faza de dezvoltare se afla un ansamblu de trei imobile (P+2E), destinate utilizarii ca spatii de birouri ale Politiei de Frontiera Galati. Totodata, compania a contractat lucrarea de reabilitare a unui corp de cladire din cadrul Spitalului Judetean Galati, obiectivul aflandu-se intr-un stadiu incipient de amenajare/modernizare. Constructia salii de sport din localitatea Jorasti nu a fost initiata deocamdata, fiind asteptat ordinul de incepe a lucrarilor.

Pe langa acestea, firma se va ocupa si de reabilitarea/extinderea sistemului de apa si canalizare din trei localitati, in judetul Vrancea.

„Din punct de vedere al cifrei de afaceri, obiectivul principal al societatii pentru anul in curs consta in mentinerea veniturilor la un nivel similar celui de anul trecut. In anul fiscal 2009, Vega '93 a efectuat lucrari in valoare de 373 milioane de lei (88 milioane de euro), consemnand un profit de 29 milioane de lei”, a declarat Denis Minzat, inginer tehnic in cadrul companiei.

http://www.agendaconstructiilor.ro/files/antreprenori/vega-93-compania-lucreaza-la-diverse-obiective-din-galati.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.