Jump to content

A scăzut numărul divorţurilor la Galaţi


dcp100168
 Share

Recommended Posts

A scăzut numărul divorţurilor la Galaţi

Magistraţii Judecătoriei Galaţi au remarcat o uşoară scădere a numărului de divorţuri înregistrate anul trecut. În 2010, judecătorii gălăţeni au pronunţat 1.286 de sentinţe de divorţ. În ultimii ani, numărul divorţurilor dintre gălăţeni a crescut simţitor – de la 438 de dosare în 2005 ajungându-se la 1.323 în 2009.

„Se constată în continuare o cifră ridicată a divorţurilor în anul 2010, cu toate că se înregistrează o uşoară scădere, de 37 dosare, faţă de anul 2009 şi de 99 de dosare faţă de anul 2008”, se arată în raportul de activitate al Judecătoriei Galaţi.

Cum, începând de anul acesta, gălăţenii pot divorţa şi la notariat sau la starea civilă, reducerea acestor cauze în instanţă va continua.

http://www.viata-libera.ro/articol-A_scazut_numarul_divorturilor_2.html

Link to comment
Share on other sites

Pacat ca nu s-a micsora nr divorturilor. Parerea mea e sa se faca o statistia cu toate divorturile indiferent unde ar avea ele loc. Nu sa faca statistica doar avand in vedere tribunalul. Ca asta e dezinformare.

Edited by George
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.