Jump to content

Poliţist atacat de un şofer beat


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Poliţist atacat de un şofer beat

Totul a avut loc chiar în Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului. De la o banală recoltare de probe pentru stabilirea alcoolemiei s-a ajuns la bătaie şi atacuri cu spray paralizant asupra poliţiştilor.

Adrian Lupu, în vârstă de 25 de ani, a fost găsit băut în trafic la volanul maşinii şi apoi a fost adus la spital pentru analize la sânge. De aici şi până la scandal nu a fost decât un pas. Tânărul a refuzat complet acest lucru după care a sărit la bătaie la poliţişti. Într-un moment de neatenţie tânărul a scos din buzunar un spray paralizant şi i-a pulverizat direct în ochi unui poliţist de la Rutieră.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Scandal_cu_politia-medicii_si_un_sofer_beat_la_spital-Un_tanar_i-a_dat_cu_spray_paralizant_in_ochi_unui_politist_0_458354580.html

Link to comment
Share on other sites

Cu spray-ul lacrimogen în Urgenţă

Noaptea de coşmar la Unitatea de Primiri Urgenţă a Spitalului Judeţean. Potrivit declaraţiilor cadrelor medicale şi ale poliţiştilor, Adrian Lupu, un bărbat de 26 de ani din Bârlad, care fusese prins de poliţişti ameţit la volan, în Galaţi, a dat cu spray lacrimogen în ochii poliţiştilor în momentul în care a fost adus la spital pentru a i se recolta probe de sânge.

”Un caz intolerabil s-a petrecut noaptea trecută la Unitatea de Primire a Spitalului de Urgenţă Galaţi, caz care demonstrează că în ţărişoara noastră a dispărut cu totul bunul simţ. E vorba de un bărbat care, ajuns la spital, a produs haos aici. Bărbatul de 26 de ani a refuzat să i se ia sânge, ba chiar a făcut scandal în Unitatea de Primiri Urgenţă şi a dat cu spray lacrimogen spre poliţiştii care îl aduseseră la spital”, a declarat dr. Nicolae Bacalbaşa, Spitalul de Urgenţă Galaţi.

Totul s-a petrecut în jurul orei 1 noaptea în compartimentul Cod Galben al UPU. ”Spray-ul lacrimogen a afectat şi alţi bolnavi care erau cazaţi la Cod Galben în UPU a Spitalului de Urgenţă. Ceea ce e mai grav e că bărbatul a declarat că avea un cuţit pe care acum regretă că nu l-a folosit”, a declarat dr. Angel Trifan, UPU SMURD Spitalul de Urgenţă Galaţi.

Poliţiştii au fost destul de reţinuţi în a face declaraţii.

”Bărbatul a fost oprit pe când circula pe străzile municipiului Galaţi, la un control, de o echipă operativă a poliţiştilor de la Rutieră. Mirosea a alcool, aşa că i s-a pus etilotestul şi acesta a arătat că avea concentraţie de 0.87 în aerul expirat. A fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice şi de aici încolo facem şi noi o anchetă pentru a ne lămuri cum au stat lucrurile şi dacă este vorba sau nu de ultraj”, a declarat comisar Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

http://www.monitoruldegalati.ro/eveniment/cu-spray-ul-lacrimogen-in-urgenta-4922.html

Link to comment
Share on other sites

Bârlădeanul care a dat cu sprayul lacrimogen în Urgenţe e arestat

Autorul scandalului din noaptea de miercuri spre joi de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean a fost arestat. Este vorba de Adrian Lupu, un tânăr de 26 de ani din Bârlad, care după ce fusese prins de poliţişti ameţit la volan, în Galaţi, a dat cu spray lacrimogen în ochii poliţiştilor în momentul în care a fost adus la spital pentru a i se recolta probe de sânge. ”Bărbatul a fost reţinut şi dus în faţa instanţei pentru a se cere mandat de arestare preventivă. El este acuzat de ultraj şi de refuz la recoltarea probelor biologice”, a declarat cms. Ştefan Gohoreanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

http://www.monitoruldegalati.ro/eveniment/barladeanul-care-a-dat-cu-sprayul-lacroimogen-in-urgenta-e-arestat-4944.html

Link to comment
Share on other sites

Tânărul care a dat cu spray în nasul poliţiştilor a fost pus în libertate

După ce vineri la prânz Lupu Adrian, autorul scandalului din noaptea de miercuri spre joi de la Unitatea de Primiri Urgenţă a Spitalului Judeţean, care a dat cu spray în poliţişti, a fost reţinut de poliţişti, în faţa instanţei lucrurile s-au schimbat. Şi s-au schimbat atât de tare că tânărul a fost pus în libertate.

Adrian Lupu este un tânăr de 26 de ani din Bârlad care, după ce fusese prins de poliţişti ameţit la volan, în Galaţi, a dat cu spray lacrimogen în ochii poliţiştilor în momentul în care a fost adus la spital pentru a i se recolta probe de sânge. Acuzat de ultraj şi refuz de a i se recolta probe biologice, tânărul a fost dus în faţa instanţei, care nu i-a dat mandat de arestare, ci a ales ca tânărul să fie cercetat în libertate. Asta arată fie că tânărul nu a făcut chiar ceea ce s-a spus despre el, fie că nu s-a putut proba acest lucru, fie că instanţa a decis că cine dă cu spray poliţiştilor în nas nu prezintă pericol public.

http://www.monitoruldegalati.ro/eveniment/final-in-coada-de-peste-la-scandalul-spray-in-nas-politistilor-4946.html

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.