Jump to content

Cinema City Brăila


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Cinema City Brăila

Începând de mâine, Cinema City, multiplexul din incinta Promenada Mall, îşi deschide pentru public cele zece săli dotate cu echipamente de proiecţie şi sunet de ultimă generaţie, capabile să ofere senzaţii vizuale şi sonore cum numai un cinematograf adevărat poate oferi. Imaginea este impecabilă, sunetul este impecabil, lucru de înţeles, de altfel, având în vedere că investitorul israelian Cinema City International a cheltuit nu mai puţin de cinci milioane de euro pentru realizarea multiplexului de la Brăila. Israelianul Mooky Greidinger, director în cadrul Cinema City International, speră ca investiţia de 5 milioane de euro să fie recuperată într-o perioadă de patru până la opt ani, în funcţie de câţi spectatori vor veni la film.

Există zece săli, cu un total de 1.724 de locuri, dintre care cinci săli standard şi cinci săli dotate cu proiectoare 3D digitale. Sălile au capacităţi diferite. Cea mai mare are 344 de locuri, iar cea mai mică are 77 de locuri, în celelalte numărul de locuri fiind variabil: 93, 106, 115 etc. Toate cele 1.724 de scaune sunt produse în Franţa, au suport de pahar şi oferă un confort deosebit. Un alt aspect important este că sălile au configuraţie gen amfiteatru, astfel încât niciun spectator nu se poate plânge că nu poate vedea filmul din cauza persoanelor din faţă. Ecranele sunt foarte mari, din perete în perete, şi permit rularea diverselor formate de film: standard, ecran lat sau cinemascop. Bineînţeles, toate sălile sunt dotate cu aer condiţionat, iar în holul multiplexului se găseşte un bar-bufet cu o selecţie variată de răcoritoare, dulciuri, popcorn şi nachos.

Programul Cinema City va fi de la 13.00 la 22.30 (ora de difuzare a ultimului spectacol), de luni până vineri, iar sâmbătă şi duminică va fi de la 11.00 la 22.30. Preţurile încep de la 10 lei, la filmele 2D, pentru elevi, studenţi, pensionari şi copii sub 10 ani, şi ajung la 21 de lei, la filmele 3D. Există, însă şi variante intermediare de preţ, funcţie de ziua şi ora la care se difuzează spectacolele. Mai multe amănunte pot fi aflate pe site-ul www.cinemacity.ro, unde se pot face şi rezervări online ale biletelor.

Cât priveşte peliculele care vor rula la multiplexul brăilean, acestea sunt cele mai noi apariţii în domeniul producţiilor de la Hollywood. De exemplu, desenul animat "Rio" - cea mai nouă senzaţie de pe piaţă, având în vedere că este produs de realizatorii celebrei serii "Ice Age" - va fi lansat la Brăila în avanpremieră mondială, mai înainte şi de lansarea în SUA, potrivit conducerii Cinema City. Filmele clasice nu au loc, deocamdată, în grila de proiecţii a multiplexului, însă administratorii au promis că, dacă va exista o cerere în acest sens, vor aduce şi pelicule mai vechi. În schimb, cele mai noi filme româneşti vor fi binevenite pe ecranul Cinema City Brăila, după cum a precizat directorul Greidinger.

http://www.obiectivbr.ro/local/55347-cinema-city-braila-experiena-cinematografica-totala.html

Cum la Galaţi avem... lipsă, merită menţionat ăsta din Brăila.

Să ne transmită şi nouă impresii cineva care ajunge pe-acolo în zilele următoare...

Link to comment
Share on other sites

Tu george ai fost acolo la Cinema Seven Cafe ? Ala e un fel de club cu mini cinema 3D, numai cu rezervari si preturi mari, nici nu se poate compara cu ce este la braila, deocamdata nu am vazut, dar cum se lauda... va fi super :)

Link to comment
Share on other sites

Am fost la cinema si nu m-a impresionat foarte tare.

Sala arata bine (tip amfiteatru), scaune comode, imagine si sunet OK, insa nu exceptionale (am fost la un film 2D nu 3D).

Foarte multa lume la film la ora 08.30, duminica seara. La fel si in parcare, unde a trebuit sa lupt pentru un loc.

Inghesuiala si la sectorul de food unde tot romanul isi cumpara (asemeni americanului) popcorn si cola. Preturile destul de mari in opinia mea: 1/2 Suc = 7,5RON.

Per ansamblu OK.

Foarte multi galateni la mall, pt ca ulterior i-am fazut pe toti pe dig in coloana catre Galati. Uite asa se ridica economia Brailei, cu finantare externa :)) . Ulterior taxeaza si politia pe dig pt ca mergi cu 65km/h.

Dar tu trebuie sa fii calm pt ca ca ai ajuns sa traiesti "the american dream".

Edited by djabar1523
Link to comment
Share on other sites

Ieri, la cinema, pentru ziua deschiderii, era prea liber...; in schimb, la kfc, tot taranul statea la coada...

Esti taran daca mananci de la KFC?

Daca da, atunci spune-mi si mie cum numeste cel care formuleaza idei fara a avea o fundamentare a acestora?

PS. Nu am mancat la KFC in Braila desi mi-as fi dorit. Era coada si ma cam grabeam.

Link to comment
Share on other sites

Esti taran daca mananci de la KFC?

Daca da, atunci spune-mi si mie cum numeste cel care formuleaza idei fara a avea o fundamentare a acestora?

PS. Nu am mancat la KFC in Braila desi mi-as fi dorit. Era coada si ma cam grabeam.

E asa de scump ca parca preturile te gonesc. 10-15 lei acelasi meniu care la un fast-food de la colt il gasesti cu 3-4 lei.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Cinema City vine la Galaţi după 2017

Cinema City a intrat în România în anul 2007, iar în prezent operează 22 de cinematografe cu aproape 200 de ecrane în 16 oraşe. Cinema City a deschis în acest an 5 cinematografe, în București, Constanța, Deva, Severin și Suceava, totalizând 44 de ecrane, iar pentru 2016, potrivit contractelor semnate are în plan alte 4 cinematografe noi, la Timișoara, București, Buzău și Piatra Neamț, adică 36 de ecrane. După anul 2017, planurile companiei vizează deschiderea altor 20 de cinematografe, cu 197 de ecrane, în 20 de locații, printre care Bistrița, Craiova, Botoșani și Galați.

profit.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.