Jump to content

Bursa locurilor de muncă, pe 15 aprilie


 Share

Recommended Posts

Bursa locurilor de muncă, pe 15 aprilie

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Galati organizeaza vineri, 15 aprilie 2011, in judetul Galati Bursa generala a locurilor de munca.

http://www.tecuci.eu/2011/04/07/presa-locala/stirile-saptamanii/15-aprilie-bursa-locurilor-de-munca/

Pe site-ul AJOFM nu apare nimic :-?

Later edit: această bursă se desfăşoară NUMAI la Tecuci.

Link to comment
Share on other sites

Şi totuşi se dsfăşoară! Dar cu o aşa promovare...

Vineri, Bursa generală a locurilor de muncă în Galaţi şi Tecuci

* 32 de angajatori pun la bătaie 372 de locuri de muncă *

Mâine, în Galaţi şi Tecuci, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) organizează Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Cu începere de la ora 9.00, bursa se va desfăşura, simultan, în două locuri: la Galaţi, la parterul sediului Facultăţii de Mecanică (vizavi de Catedrală) şi la Tecuci, în Sala Ion Petrovici, din strada Republicii, nr. 6.

În Galaţi, şi-au anunţat participarea la bursă 17 agenţi economici, dispuşi să angajeze, în total, 291 de persoane. Se caută muncitori, paznici, operatori de maşini industriale, maiştri, şefi de depozite, dar şi agenţi de vânzări, asistent project manageri şi ingineri. Ca să vedeţi exact care este oferta, sunteţi aşteptaţi la bursă!

În Tecuci, 15 angajatori oferă 81 de locuri de muncă. Participanţii vor putea alege între cariere diverse, începând de la stivuitorist, paznic şi barman până la inginer în industria alimentară sau farmacist.

http://www.viata-libera.ro/articol-Vineri_Bursa_generala_a_locurilor_de_munca__2.html

Link to comment
Share on other sites

Interes slab pentru un loc de muncă

Deşi Galaţiul are un număr mare de şomeri, şi anume 18.000, din care 13.056 nu primeau ajutor de şomaj, dorinţa de a găsi un loc de muncă se pare că nu reprezintă o preocupare prea mare în rândul gălăţenilor. Acest lucru se poate spune ţinând cont de faptul că la bursa generală a locurilor de muncă desfăşurată vineri dimineaţa în corpul D al Facultăţii de Mecanică, începând cu ora 9, au fost prezenţi pentru a-şi găsi un loc de muncă doar 989 de gălăţeni, ceea ce reprezintă ca număr jumătate din numărul celor care au trecut pragul bursei generale a locurilor de muncă desfăşurate anul trecut, când 2.000 de oameni au venit să îşi caute un loc de muncă.

La bursa locurilor de muncă au participat 32 din cei 218 agenţi economici contactaţi de AJOFM Galaţi, aceştia punând la bătaie 329 de locuri de muncă. Din cei 989 de gălăţeni care au venit să îşi caute un job şi care şi-au depus CV-ul la standurile agenţilor economici au fost selectaţi în vederea încadrării în muncă 453, niciunul nefiind însă angajat pe loc.

În ceea ce priveşte bursa locurilor de muncă care a avut loc simultan şi la Tecuci, au fost prezenţi 15 agenţi economici din cei 71 contactaţi, fiind puse la bătaie 98 de locuri de muncă pe care s-au „bătut” 700 de tecuceni, din care 140 au fost selectaţi în vederea angajării.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.