Jump to content

Oţelul Galaţi - Dinamo Bucureşti 3-3

Recommended Posts

Posted

Bilete la Oţelul - Dinamo

Preţurile biletelor pentru meciul de sâmbătă, FC Oţelul Galaţi - FC Dinamo 1948 Bucureşti, din etapa a XXVII-a a Ligii I, sunt următoarele: Tribuna I - 15 lei, Tribuna a II-a - 10 lei, Peluza Nord - 7 lei, Peluza Nord, sector B - 2 lei, Peluza Sud - 7 lei.

Biletele se vor comercializa vineri, 15 aprilie, între orele 12.00 - 20.00, şi sâmbătă, 16 aprilie, între orele 09.00 - 15.00, la casele de bilete din jurul stadionului "Oţelul".

http://www.otelul-galati.ro/stiri.php?id=3247&page=1

Posted

Cristian Balaj va arbitra meciul Oţelul - Dinamo

Arbitrul Cristian Balaj va conduce la centru meciul Oţelul Galaţi - Dinamo, programat sâmbătă, în etapa a XXVII-a a Ligii I, informează frf-cca.ro. La partida Oţelul - Dinamo, ce va avea loc sâmbătă, de la ora 14.00, Cristian Balaj va fi ajutat la cele două linii de Zoltan Szekely şi Marius Nicoară. Arbitru de rezervă va fi Ionel Ivan, iar observatori Florin Chivulete şi Daniel Prodan.

Posted

Andone: Nu cred că Oţelul iese din lupta pentru titlu dacă Dinamo câştigă la Galaţi

Antrenorul formaţiei Dinamo, Ioan Andone, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă că Oţelul Galaţi nu va ieşi din lupta pentru titlul de campioană nici în cazul în care echipa sa va reuşi să câştige partida de sâmbătă, din cadrul etapei a XXVII-a a Ligii I. "Oţelul şi-a câştigat punctele muncind foarte mult, nu pentru că avea mari valori. Orice antrenor îşi doreşte o echipă ca Oţelul Galaţi. Au avut foarte mult de muncă până să formeze grupul acesta de jucători. Ei au o echipă excepţională, sunt o echipă care a muncit pentru a fi lider. Era mai bine dacă ar fi câştigat cu Steaua, ar fi jucat mai relaxat. Se vor mobiliza pentru că e şansa lor. Au atâta avans în faţa noastră. Ne apropiem şi noi, dar e totuşi destul de departe. Ca să ne apropiem trebuie să câştigăm. Va fi foarte greu. Acum Oţelul e mult mai ofensiv faţă de turul campionatului. În ultimul meci în Ghencea, au prezentat o echipă mult mai ofesnivă, cu multe soluţii, o echipă mai de atac. În tur nu au avut atâta forţă în atac. Asta e schimbarea de la Oţelul, folosesc mai mulţi jucători de atac. Nu cred că dacă vom câştiga Oţelul iese din lupta pentru titlu. Oţelul se va lupta până în ultima etapă", a spus Andone. Tehnicianul formaţiei "alb-roşii" consideră că partida de la Galaţi va fi destul de strânsă: "Ne aşteaptă un meci foarte greu la Galaţi, cu o echipă care nu a pierdut niciun meci pe teren propriu anul acesta şi care a condus clasamentul 18 etape. Vom merge să câştigăm, nu vom merge la egal. La ce rezultate sunt în ultimul timp nu mai poţi şti nimic. Vrem să jucăm un fotbal bun, va fi o atmosferă care îi va mobiliza şi pe jucătorii noştri. Sper să pot folosi cea mai bună echipă pentru că am probleme de lot. Cred că va fi un meci destul de strâns. Nu ştiu dacă va fi spectaculos, depide ce vor risca şi ei".

Dorinel Munteanu: Nu suntem favoriţi în faţa lui Dinamo

Tehnicianul formaţiei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat că echipa sa nu este favorită în meciul cu Dinamo, programat sâmbătă, în etapa a XXVII-a a Ligii I, şi trebuie să facă totul pentru a se reabilita în faţa suporterilor, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Nu suntem favoriţi în faţa lui Dinamo, chiar dacă suntem clasaţi pe o poziţie superioară lor. Cred că obiectivul nostru este diferit de cel al lui Dinamo. Şi cu Torje şi fără Torje, Dinamo poate juca foarte bine pentru că are jucători valoroşi. Trebuie să fim atenţi. Îmi doresc o atitudine foarte bună din partea jucătorilor mei la acest joc şi trebuie să facem tot posibilul pentru ne reabilita în faţa suporterilor", a spus Munteanu.

Marius Stan: Presiunea e la Dinamo, pe noi un egal ne ţine în cărţi

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat că la meciul de sâmbătă cu Dinamo presiunea este mai mare pentru echipa bucureşteană, deoarece trebuie să câştige pentru a mai spera la Liga Campionilor, în timp ce pentru gazde şi o remiză ar fi suficientă. "Presiunea e la Dinamo, nu la noi şi asta pentru că îi aud după fiecare victorie că au şanse la Liga Campionilor. Pentru a mai spera, ei trebuie să câştige, un egal nu-i ajută. Pe noi în schimb, un rezultat de egalitate ne ţine în cărţi", a spus Stan, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Marius Stan a precizat că nu este o dramă faptul că Oţelul a trecut pe locul doi în clasament, după ce a fost lider 18 etape. "Nu ne simţim chiar aşa de rău, pentru că nu suntem Barcelona să fim învăţaţi doar cu primul loc. Poate că lucrul ăsta va ridica presiunea pe care au resimţit-o jucătorii şi poate vor redeveni ceea ce au fost în tur. Nu-i o bucurie că am căzut pe doi, dar nu-i nicio dramă. Aşteptăm un joc bun cu Dinamo şi un rezultat favorabil nouă. Trebuie să obţinem maximum de la această partidă", a adăugat Stan.

Posted

Avancronica partidei Oţelul - Dinamo

Avancronica partidei Oţelul Galaţi - Dinamo, programată, sâmbătă, de la ora 14.00 (Antena 1), pe stadionul "Oţelul", în cadrul etapei a XXVII-a a Ligii I.

Oţelul Galaţi, echipa probabilă: 12. Grahovac - 3. Râpă, 18. Costin, 30. Perendija, 23. Sălăgeanu - 26. Neagu, 29. Giurgiu - 7. Iorga, 37. Viglianti, 14. Ilie - 27. Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu. Rezerve: 1. Brăneţ, 16. Sîrghi, 20. Cojoc, 8. Antal, 17. Buş, 15. Ibeh. 19. Punosevac. Absenţi: Paraschiv (accidentat).

Dinamo, echipa probabilă: 34. Bălgrădean - 18. Bărboianu, 21. D. Grigore, 3. Moţi, 2. Diabate - 20. Bakaj, 5. D. Kone, 7. C. Munteanu, 10. Alexe - 19. L. Ganea, 25. Dănciulescu. Antrenor: Ioan Andone. Rezerve: 23. Naumovski, 3. Rubio, 30. V. Munteanu, 24. Găman, 8. Pătraşcu, 9. Ţucudean, 14. Păun. Absenţi: Dolha, Torje, Bordeanu (accidentaţi).

Observatori: Daniel Prodan, Florin Chivulete. Supervizor: Dumitru Mihalache.

Palmares: 45 123 5 27 53-88

Primul meci: 0-2, la Bucureşti, la 20 noiembrie 1986

Scor maxim: 1-6, pe "Dinamo", la 7 octombrie 2007

Ultima victorie a dinamoviştilor la Galaţi: 3-2, la 21 martie 2010, în ultimul meci disputat la Galaţi

În tur: 2-1.

Posted

3-3, după 3-1 în minutul 85!

Încă nu-mi vine să cred că am luat două goluri în cinci minute...

Oţelul - Dinamo 3-3

Echipa Oţelul Galaţi a terminat la egalitate, scor 3-3 (1-1), meciul disputat, sâmbătă, pe teren propriu, în compania formaţiei Dinamo, în etapa a XXVII-a a Ligii I, jucătorii dinamovişti reuşind să revină după ce au fost conduşi cu 3-1, ultimul gol fiind marcat în minutul 90.

Golurile echipei Oţelul au fost marcate de Antal '30, Giurgiu '52 şi Pena '54. Pentru Dinamo au înscris C. Munteanu '36, Ţucudean '86 şi Grigore '90.

1-0: Antal a şutat din interiorul careului după o pasă primită de la Viglianti;

1-1: Cătălin Munteanu a reluat cu capul în plasă după o centrare a lui Alexe;

2-1: Giurgiu a pătruns în careu şi a şutat la colţul lung;

3-1: Pena a şutat din interiorul careului, după o pasă primită de la Antal, în urma unei greşeli a lui Moţi.

3-2: Ţucudean, cu un lob din marginea careului de 16 metri, l-a învins pe Grahovac.

3-3: Dragoş Grigore a reluat cu capul în poartă, după un corner.

Oţelul Galaţi : 12. Grahovac - 3. Râpă, 18. Costin, 30. Perendija, 23. Sălăgeanu - 24. Filip (16. Sârghi '89), 29. Giurgiu - 8. Antal (7. Iorga '70), 37. Viglianti, 14. Ilie - 19. Punosevac (27. Pena '46). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Dinamo: 34. Bălgrădean - 18. Bărboianu, 21. D. Grigore, 4. Moţi, 2. Diabate - 20. Bakaj (30. V. Munteanu '83), 5. D. Kone, 6. Mărgăritescu (25. Dănciulescu '63), 7. C. Munteanu - 10. Alexe, 19. L. Ganea (9 Ţucudean '70). Antrenor: Ioan Andone.

Cartonaş galben: Pena '54

Meciul a fost condus la centru de Cristian Balaj, ajutat la cele două linii de Zoltan Szekely şi Marius Nicoară. Arbitru de rezervă a fost Ionel Ivan, iar observatori Florin Chivulete şi Daniel Prodan.

La partidă au asistat aproximativ 9.000 de spectatori, între care şi 150 de dinamovişti.

Posted

E nasol doar pentru că atunci când cazi de sus, cam doare.. și așa și cu Oțelul :( Ar fi fost mai drăguț să navigheze pe la locurile 3-4 până spre final și pe urmă în ultima sau penultima partidă să înfigă "pumnalul" :) Dar nah, e fotbal iar în românia să recunoaștem că nu e chiar cel mai de calitate.. Și totuși suntem acolo sus.. problema rămâne în cazul căzăturii!

Posted

Dorinel Munteanu: Otelul nu va mai pierde pana la final

Tehnicianul echipei Otelul Galati, Dorinel Munteanu, a declarat dupa remiza cu Dinamo, scor 3-3, ca formatia sa isi va reveni si va incerca sa nu mai piarda niciun meci pana la finalul campionatului. "Sunt dezamagit ca am primit acele goluri pe final, dar va asigur ca ne vom reveni si vom incerca sa nu mai pierdem de acum pana la finalul campionatului", a spus Munteanu. El a precizat ca mai sunt sapte etape in care spera in castigarea titlului. "Multumesc publicului, care a sustinut echipa in numar foarte mare. N-am decat cuvinte de lauda pentru suporteri. Au trait o dezamagire mare in minutul 90, dar ne vom revansa partidele viitoare", a mentionat tehnicianul.

http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fotbal-intern/liga-1/74191/dorinel-munteanu-spune-ca-otelul-isi-va-reveni-si-nu-va-mai-pierde-pana-la-final.htm

Andone: "Otelul ar putea lua campionatul cu acest punct"

Tehnicianul dinamovist Ioan Andone a declarat, dupa remiza cu Otelul Galati, scor 3-3, ca ambele echipe au pierdut cate doua puncte, dar pentru gazde punctul obtinut s-ar putea dovedi decisiv in lupta pentru castigarea titlului. "A fost un meci spectaculos, sase goluri, un spectacol agreabil pentru cei neutri. Ambele defensive au gresit astazi, iar fiecare dintre echipe a pierdut cate doua puncte. Otelul sa se gandeasca totusi ca ar putea lua campionatul cu acest punct", a spus Andone.

http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fotbal-intern/liga-1/74190/andone-otelul-sa-se-gandesca-totusi-ca-ar-putea-lua-campionatul-cu-acest-punct.htm

Posted

Da.. ne bucurăm că Timișoara a pierdut când ăștia nu sunt în stare să țină la scor.

Păcat de meci că a fost frumos...

Frumos meci dar m-am umplut de "draci"! Preferam sa fim condusi cu 0-3 si pe final noi sa egalam! E adevarat ca ultima impresie conteaza... astfel am ramas cu un "gust" amar.angry.gif