Jump to content

Cioban gălăţean găsit mort în Gorj, cu iubita lângă el


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Cioban gălăţean găsit mort în Gorj, cu iubita lângă el

Un bărbat de 50 de ani, din judeţul Galaţi, a fost găsit mort în această dimineaţă, în punctul „Boia", din comuna Jupâneşti (Gorj). Lângă el a fost găsită şi concubina sa, aflată în stare de inconştienţă. Poliţiştii încearcă să afle acum în ce condiţii s-a produs această tragedie. „La 10.35, Poliţiştii Postului de Poliţie Jupâneşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe raza localităţii, în punctul "Boia", a fost găsită decedată o persoană de 50 de ani, din comuna Frumuşiţa, judeţul Galaţi. Este vorba despre un cioban. Concubina acestuia, în vârstă de 61 de ani, din Târgu-Cărbuneşti, a fost găsită în acelaşi loc, în stare de inconştienţă", a precizat Bogdan Scafeş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei. Femeia a fost transportată la spitalul din Târgu-Cărbuneşti. Cercetările vor fi continuate.

http://www.adevarul.ro/locale/targu-jiu/Targu-Jiu-_Cioban_gasit_mort_la_Jupanesti_cu_iubita_langa_el_0_458954463.html

‬Azi,‭ ‬la Jupâneşti,‭ ‬câţiva săteni au găsit trupul neînsufleţit al unui cioban.‭ ‬Tudorel Ambrose era din Galaţi şi era angajat la o stână din comuna Jupâneşti.‭ ‬Cauzele decesului nu se cunosc încă,‭ ‬dar,‭ ‬potrivit poliţiştilor,‭ ‬ciobanul a consumat o băutură despre care credea că este alcoolică,‭ ‬dar care i-a fi cauzat moartea.‭

http://www.gds.ro/Ultima%20ora/2011-04-08/Gorj%3A+Sinucidere+la+Aninoasa&hl=Galati&tip=toate

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.