skybax Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Care mai sunteti fani opel pe aici ? proud owner of astra h sedan Ati vazut noul Corsa ? arata foarte bine, sunt curios cand o sa fie disponibil si la noi
catilina22003 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 ma-nscriu si eu:) detin un opel astra (am deschis un topic acum ceva vreme, in care dadeam niscavai detalii despre masina). nu am vazut inca noile modele, si sincer, nu prea as fi tentata, avand in vedere ca nici prin gand nu mi-ar trece (a se citi lipsa banilor) de a-mi achizitiona o alta. asa ca...de ce sa-mi fac rau singura? altfel, consider opelul o marca buna. mereu a scos modele reusite, cu design-uri si dotari ce au fost in stare sa satisfaca marea majoritate a 'publicului. ca sa nu mai vorbesc de accesabilitatea costurilor pieselor de schimb/reparatie, in caz de doamne fer'
djabar1523 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Hop si eu cu caruta mea: astra H.Mi-as dori sa trec la Insignia peste vro' 2 ani cand se va mai ieftini la SH, ca bani de masina noua nici vorba.
skybax Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Corsa OPC “Nürburgring Edition” editie limitata doar 500. O frumusete de masina.
Recommended Posts