dcp100168 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Locuri de munca\Oferte patron,.angajez fraieri,dupa conditiile noului cod al muncii.munca si perioada de proba cat cuprinde.fara plata.fiindca sant smecher.fac bani pe munca voastra. vorbesc serios,astept oameni harnici si seriosi.. Telefon: 0356804967 http://www.viata-libera.ro/publicitate-n21641-patronangajez_fraieridupa_c.html
George Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 (edited) Eu nu cred ca e patron. Dupa limbaj e un pusti de 16-17 ani care vrea sa se dea el mare sa se bage in seama si ete na, anuntul asta nu l-a costat decat 10 lei sau poate e anunt gratuit. Asta pentru ca ziarele accepta orice. Parerea mea e ca Viata Libera si nu doar ea ci orice ziar respectabil nu ar trebui sa accepte sa publice asemenea batai de joc la adresa cititorilor interesati de un loc de munca. Edited April 8, 2011 by George
mambo Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 mai degraba e o reactie pamfletara la adresa demnitarilor.
Relu Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 totuși, vă rog să observați că și-a lăsat și nr. de telefon... deci e persoană serioasă
silviudeep Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 sa-mi arate si mie cineva un patron care nu face bani de pe urma angajatilor. Ce idiot
marcus Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Adica daca omul a spus-o pe sleau si fara diplomatie, inseamna ca e dus cu capul sau ca a facut misto?
silviudeep Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 da. este o aberatie. Nu exista patron care sa nu faca bani de pe urma angajatilor. Altfel nu ar mai exista mediu privat. E foarte simpla si logica treaba Toti cei care au o afacere tintesc sa faca cat mai mult profit!
George Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 A incercat cinemava nr de telefon? Cred ca si numarul de telefon e pus la misto si el nici nu exista sau cel putin nu apartine persoanei ce a dat anuntul. Sau daca apartine persoanei respective, cine suna se alege cu o bataie de joc si un ras pe seama lui din partea unui pusti mistocar de 16 ani.
LaurX82 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Ala cu anuntul, a cam zis ce fac patronii nostri care ne angajeaza Are dreptate, 90% ca ala fac...
silviudeep Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Ala cu anuntul, a cam zis ce fac patronii nostri care ne angajeaza Are dreptate, 90% ca ala fac... tu fiind unu'din cei care probabil, ai cunoscut 90% din "patroni"si care bineinteles daca vreodata ai avea vreo afacere ai face munca pro bono nu?? Haideti sa nu fin ipocriti! La cat de "sprijinit" a fost mediu privat si este in continuare nu stiu la ce va asteptati!
Rakeback Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Statul, daca esti cinstit, iti pune piedica si te si loveste cand esti cazut, indiferent ca esti patron/angajat.Normal ca si angajatii sufera daca un patron ( ma refer la cei cu obraz) este pus in situatia sa nu mai doarma noaptea de cata spaga si coruptie exista la noi.
Recommended Posts