Jump to content

Un gălăţean s-a spânzurat după ce s-a certat cu soţia


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Un gălăţean s-a spânzurat după ce s-a certat cu soţia

Motivul conflictului dintre cei doi îl reprezintă lipsa banilor şi datoriile către bănci. Bărbatul a fost găsit fără suflare în camera sa.

Enache Ciucu, în vârstă de 42 de ani, a ales să-şi pună capăt zilelor din cauza problemelor financiare şi familiale pe care le avea. Picătura care a umplut paharul a fost cearta de azi noapte dintre el şi soţie, tot din cauza banilor. Într-un moment de rătăcire, omul a mers în camera şi s-a spânzurat. Macabra descoperire a făcut-o chiar soţia lui. Îngrozită, a sunat la 112 însă echipajul medical sosit la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru a-l salva. Cadavrul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei. Reprezentanţii poliţiei spun că nu există suspiciuni în ceea ce priveşte cauzele decesului.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Un_galatean_s-a_spanzurat_azi_noapte_dupa_ce_s-a_certat_cu_sotia_sa_0_460154149.html

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.