Jump to content

Controlul medical periodic - se face sau nu?


dcp100168

Recommended Posts

Sănătoşi, dar morţi la lucru. Cinci cazuri şi mari semne de întrebare

„Este îngrijorător numărul deceselor produse la locul de muncă din cauze patologice. Am înregistrat, în primul trimestru al anului 2011, un număr de cinci cazuri de decese din cauze naturale, ceea ce ridică mari semne de întrebare în legătură cu calitatea controlului medical periodic. Menţionăm că toate persoanele decedate aveau fişe de aptitudini cu concluzia ˝apt˝”, ne informează Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Galaţi. De asemenea, directorul-executiv al instituţiei, Ionel Petrea, atrage atenţia asupra că trebuie să existe un dozaj al muncii, atât din partea angajatului, cât şi din partea angajatorului, în condiţiile legii.

http://www.viata-libera.ro/articol-Sanatosi_dar_morti_in_post_2.html

Controlul medical periodic - se face sau nu la locul dumneavostră de muncă?

Link to comment
Share on other sites

toate persoanele decedate aveau fişe de aptitudini cu concluzia ˝apt˝

Deci, se face! =))

Din pacate, care ar fi alternativa pentru angajat? E gasit inapt si...? Sa fie pensionat pe caz de boala, cu o pensie mizerabila? Tarat apoi prin tot felul de comisii care vor incerca sa-l scoata mincinos si eventual sa-i impute banii incasati pana atunci? Sa fie 'asistat social" si batjocorit de toti "sefii", incepand cu Primul Om al Tarii? Sau sa se declare sanatos tun si apoi sa crape glorios la munca?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.