Jump to content

Gălăţean prins după ce a furat 220.000 lei dintr-o maşină


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Gălăţean prins după ce a furat 220.000 lei dintr-o maşină

Suspectul a fost reţinut în urma unor descinderi în forţă ale poliţiştilor. Tânărul nu a recunoscut fapta. Banii aparţin unui gălăţean care face afaceri cu fier vechi. Întreaga sumă este este de negăsit.

Bogdan Culache, de 26 de ani, a fost reţinut în această dimineaţă de poliţiştii gălăţeni în urma a două descinderi imobiliare. Acesta este suspectul principal în cazul furtului servietei cu 220.000 de lei la începutul lunii martie. Tânărul a spart geamul maşinii parcate pe strada Movilei, a luat banii şi a fugit cu ei.

„Bărbatul a fost reţinut de poliţiştii pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, urmând a fi prezentat Judecătoriei Galaţi cu propunere de arestare preventivă”, spune Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

La cea de-a două locuinţă percheziţionată, unde se presupunea că se află banii, poliţiştii au găsit în beciul casei peste 6.000 de pachete cu ţigări de contrabandă. Cristian Doruş, de 48 de ani, a fost şi el ridicat de mascaţi şi a fost dus la audieri. „Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar cercetările au fost preluate de ofiţerii Serviciului de Investigare Fraude, în cauză întrocmindu-se actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă”, mai spune Cristina Tatulici.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Un_galatean_de_26_de_ani_a_fost_prins_dupa_ce_a_furat_o_servieta_cu_220-000_lei_dintr-un_Mercedes_0_461954293.html

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.