Jump to content

“Dezlegare” la apă caldă pentru asociaţiile cu datorii


dcp100168
 Share

Recommended Posts

“Dezlegare” la apă caldă pentru asociaţiile cu datorii

Paştele vine cu o veste bună pentru locatarii care, din cauza datoriilor acumulate la utilităţi, nu mai primesc apă caldă. În perioada 15-26 aprilie, SC Apaterm va proceda la realimentarea cu apă caldă a asociaţiilor de proprietari aflate în program de sistare. „Noi am trimis oamenii să comunice asociaţiilor de proprietari acest lucru. Unele asociaţii ne-au răspuns în scris că nu doresc furnizarea apei calde pentru că nu au cu ce plăti. Vom realimentată cu apă caldă doar asociaţiiţe care doresc”, a spus Mircea Ispas, directorul tehnic de producţie al SC Apaterm. În prezent, 77 de asociaţii de proprietari din Galaţi nu primesc deloc apă caldă din cauza datoriilor uriaşe acumulate. Dintre acestea, 15 asociaţii nu vor primi deloc apă caldă deoarece gradul de încasare este sub 2%.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/sarbatori-Dezlegare-calda-asociatiile-datorii_0_462554193.html

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

23 de asociaţii au scăpat de restricţiile Apaterm

Nu au avut apă caldă luni întregi, din cauza datoriilor uriaşe pe care le-au acumulat la Apaterm. De Paşte, distribuitorul a închis ochii şi le-a furnizat acest serviciu. Şi se pare că oamenii s-au reobişnuit repede cu binele, că au făcut rost de bani şi au făcut plăţi consistente către Apaterm chiar în perioada sărbătorilor, beneficiind de apă caldă şi după Paştei, când societatea a reintrodus restricţiile pentru rău-platnici.

„Dintre cele peste 60 de asociaţii de proprietari care se aflau în programul de sistare din cauza restanţelor şi care au fost realimentate cu apă caldă în perioada 15-26 aprilie, 23 beneficiază de acest serviciu în continuare pentru că au făcut plăţi mai consistente, de ordinul miilor şi zecilor de mii de lei, în intervalul menţionat. Deci se poate!”, a declarat, ieri, directorul de producţie al societăţii Apaterm, Mircea Ispas.

Conform aceleiaşi surse, asociaţiile care au scăpat de restricţii sunt: 119, 269, 278, 311, 371, 372, 389, 502, 504, 506, 509, 511, 514, 517, 534, 573, 607, 615, 711, 717, 775, 850 şi 855.

http://www.viata-libera.ro/articol-23_de_asociatii_au_scapat_de_restrictiile_Apaterm_2.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.