Jump to content

Amendă de 100.000 de lei pentru Trefo


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Amendă de 100.000 de lei pentru Trefo

Poluarea se plăteşte! Societatea gălăţeană Trefo a fost amendată de Garda de Mediu cu nu mai puţin de 100.000 de lei după ce a poluat aerul din oraş cu vapori de acid şi emisii de fum.

Potrivit inspectorilor de Mediu, sesizarea a venit din partea mai multor oameni care locuiesc în apropierea de fabrica Trefo, respectiv în cartierele Aurel Vlaicu şi Micro 40. „Am primit sesizări din partea mai multor vecini care locuiesc pe o stradă alăturată societăţii Trefo. De altfel, nu este prima dată când acel grup de cetăţeni reclamă firma. Societatea a fost amendată pentru nesupravegherea instalaţiilor tehnologice şi poluare", ne-a declarat Mihai Turcu, prim comisar al Gărzii de Mediu Galaţi.

Mai mult, comisarul Vasile Parâncu, cel care s-a deplasat la faţa locului pentru constatare, ne-a mărturisit că gălăţenii aflaţi în vecinătatea Trefo nu mai aveau mult până să îl sechestreze. Şi asta pentru că oamenii au nemulţumiri pe bandă rulantă în ceea ce priveşte impactul asupra mediului al activităţii societăţii gălăţene.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Poluare_Fabrica_de_sarma-amendata_de_Garda_de_Mediu_0_462554194.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.