Jump to content

Marius Stan, ameninţat cu DNA-ul de Dunărea Galaţi


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Marius Stan, ameninţat cu DNA-ul de Dunărea Galaţi

Scandalul transferului lui Alex Bourceanu la Poli Timişoara a atras atenţia oficialilor de la Dunărea Galaţi, care ameninţă acum că vor depune plîngere la DNA împotriva lui Marius Stan, pentru că preşedintele Oţelului Galaţi şi-ar fi însuşit o parte din suma de transfer a mijlocaşului de 25 de ani.

Zvonul a fost lansat de Gigi Becali, patronul Stelei, care a spus la GSPTV că preşedintele Oţelului Galaţi ar fi primit 300.000 de euro de la Marian Iancu în contul transferului lui Alex Bourceanu, bani care nu au fost declaraţi.

Conform fişei de transfer a lui Bourceanu de la Dunărea la Oţelul, din 2008, clubul din liga secundă deţine 50% din drepturile federative ale jucătorului şi oficialii spun că Marius Stan ar fi terbuit să le plătească 150.000 de euro din banii primiţi de la Marian Iancu.

Oficialul Oţelului a declarat însă că zvonul lansat de Gigi Becali şi Marian Iancu este fals şi nu a primit nici un ban de la patronul Politehnicii Timişoara. "Am avut o discuţie cu Gigi Becali cu privire la acest subiect şi l-am lămurit şi pe el. Totuşi, patronul Stelei ar trebui condamnat pe viaţă dacă mai face astfel de declaraţii. Să nu credem în tot ce spune el, aşa e stilul lui! Noi încercăm să nu mai comentăm ce spun penibilii fotbalului românesc. Cei de la Dunărea se bagă în seamă degeaba", a spus Marius Stan în cadrul unei conferinţe de presă.

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/razbunarea-lui-becali-marius-stan-amenintat-cu-dna-ul-dupa-declaratiile-sefului-stelei-236450.html

Link to comment
Share on other sites

Auraş Braşoveanu: „Nu-l învinovăţim pe Marius Stan!”

Preşedintele lui FCM Dunărea Galaţi, Auraş Braşoveanu, a declarat ieri, într-o conferinţă de presă, că nu va sesiza DNA-ul în cazul banilor „negri” vehiculaţi de patronul Stelei, Gigi Becali, în transferul lui Alexandru Bourceanu. „Nu ştiu cine a inventat că noi îl învinovăţim pe Marius Stan, preşedintele Oţelului, că şi-ar fi însuşit bani fără documente. Domnia-sa beneficiază de prezumţia de nevinovăţie, dar noi aşteptăm să se sesizeze Federaţia Română de Fotbal. Declaraţia lui Gigi Becali nu este normală”, a comentat Braşoveanu.

Mijlocaşul Bourceanu, deţinut în coproprietate de Oţelul şi FCM Dunărea, a fost vândut în vara anului 2009 la FC Timişoara pentru 700.000 de euro.

http://www.viata-libera.ro/articol-%E2%80%9ENu-l_invinovatim_pe_Marius_Stan%E2%80%9D_2.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.