Jump to content

Zeci de disponibilizări în rândul poştaşilor gălăţeni


 Share

Recommended Posts

Zeci de disponibilizări în rândul poştaşilor gălăţeni

Regionala de Posta Constanta este in plin proces de reorganizare. Liderul Sindicatului din cadrul Regionalei de Posta Constanta, Florin Gheorghiu, spune ca bugetul pentru acest an al companei a fost stabilit pentru un numar de 36.500 de oameni. In ceea ce priveste disponibilizarile de personal, liderul sindical a mentionat ca pana in prezent au fost desfiintate 67 de posturi la nivel national, iar angajatii respectivi nu au optat pentru un alt post la transformarea Directiilor Regionale in Sucursale Regionale. Cei 67 de oameni care au ramas fara posturi sunt din cadrul structurilor regionale de la Bacau si Galati.

La randul sau, directorul Regionalei de Posta Constanta, Maxim Alexandru, ne-a declarat ca stie ca la nivel national sa discuta despre un plan de reorganizare a structurilor din reteaua postala, iar in cazul in care se va stabili ca exista personal excedentar se vor face restructurari. In prezent, Regionala de Posta Constanta cuprinde judetele, Constanta, Tulcea, Galati, Braila, Buzau si Vrancea, iar numarul de salariati se ridica la aproape 3.600.

Directorul general al Postei Romane, Daniel Neagoe, a declarat ca societatea cu cel mai mare numar de angajati din Romania intentioneaza sa isi reduca numarul angajatilor cu maxim 2.500 pana la sfarsitul acestui an, de la peste 35.000 in prezent, dar deocamdata sunt negocieri cu sindicatele.

http://observator.ro/postasii-intre-reorganizare-micsorare-de-salarii-si-concedieri-83451.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.