Jump to content

Un puşti de 17 ani s-a spânzurat după o ceartă cu iubita


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Un puşti de 17 ani s-a spânzurat după o ceartă cu iubita

Adolescentul a ales să-şi pună capăt zilelor noaptea trecută. Membrii familiei l-au găsit fără suflare astăzi dimineaţă. Poliţiştii au deschis o anchetă.

Iulian Tănase, de 17 ani, din Cărăpceşti – judeţul Galaţi, a decis că nu mai are pentru ce trăi după ce s-a certat cu iubita. Decepţia în dragoste pe care a suferit-o a fost atât de puternică încât a hotărât că e mai bine să moară. Într-un moment de rătăcire, adolescentul şi-a pus planul în aplicare. A mers într-una din camerele casei şi s-a spânzurat.

„Un echipaj al Ambulanţei s-a deplasat la faţa locului dar nu a mai putut face nimic decât să constate decesul”, spune Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanţă.

O echipă de crimialişti a ajuns la faţa locului, au ridicat probele necesare anchetei, iar cadavrul băiatului a fost transportat la morga spitalului din Tecuci. Primele rezultate ale anchetei arată faptul că acesta s-a spânzurat din cauza problemelor sentimentale.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Un_pusti_de_17_ani_din_Galati_s-a_spanzurat_dupa_o_cearta_cu_iubita_0_466153814.html

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.