Jump to content

Oţelul Galaţi - Poli Ştiinţa Timişoara 3-1


dcp100168

Recommended Posts

Oţelul Galaţi - Poli Ştiinţa Timişoara 3-1

Echipa Oţelul Galaţi a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-0), formaţia Poli Ştiinţa Timişoara, într-un meci contând pentru etapa a XXVIII-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Viglianti '8, Deac '37 şi D.Stan '81 pentru Oţelul, respectiv Arm.Karmyan '90+2 pentru timişoreni.

Argentinianul Gabriel Viglianti a deschis scorul în minutul 8, când l-a lobat pe Marius Popa din 17-18 metri, după ce a primit o pasă de la Szekely printre doi fundaşi de la Poli Ştiinţa Timişoara. Ciprian Deac a majorat scorul în minutul 37, atunci când a marcat direct la vinclu din lovitură liberă de la 25 de metri. Daniel Stan a marcat pentru 3-0, în minutul 81. Stan a primit o pasă de la Paraschiv, l-a driblat pe portarul Marius Popa, ieşit la 16 metri, şi a marcat în poarta goală. În minutul 90+2, Poli Ştiinţa Timişoara a redus din diferenţă prin Arman Karamyan, care a marcat de la 15 metri, după ce Kolev a respins greşit la o centrare de pe dreapta.

Au evoluat formaţiile:

Oţelul Galaţi: 12. Kolev - 29. Giurgiu, 3. Nogo, 31. Jelev, 15. Sălăgean - 28. Szekely (8. Labukas '69), 10. Paraschiv, 9. Viglianti, 5. Ionescu (2. Cojoc '77), 23. Deac - 27. E. Jula (19. D. Stan '74). Antrenor: Petre Grigoraş.

Poli Ştiinţa Timişoara: 12. M. Popa - 30. Bădoi, 16. Luchin, 4. Brezisnky, 25. Milhazes - 31. Abiodun, 13. Srhoj (27. T. Bălan '71), 7. Aliuţă (8. Martinez '39), 10. Art. Karamyan (15. Axente '54) - 9. I. Ganea, 11. Arm. Karamyan. Antrenor: Dusan Uhrin jr.

Cartonaşe galbene: Nogo '57, Viglianti '59, Kolev '90+4 / Art. Karamyan '38, Ganea '50

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Marius Martiş (central), Aurel Oniţa, Florin Ungureanu (asistenţi) şi Adrian Comănescu (rezervă). Observatorii întâlnirii au fost Sorin Satmari şi Florin Prunea.

La meci au asistat aproximativ 6.000 de spectatori.

Marius Stan: Acum suntem siguri că vom juca şi anul viitor în Liga I

Directorul general al grupării Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, miercuri, după victoria cu Poli Ştiinţa Timişoara, că formaţia gălăţeană este sigură de faptul că va juca şi anul viitor în Liga I. "Cu această victorie putem spune că suntem siguri că vom juca şi la anul în Liga I. Am recunoscut acum echipa Oţelul, cu jocul ei foarte bun. S-a văzut o altă atitudine la jucători. Se pare că trebuie umblat cu jucătorii aşa cum umbli cu copiii, când cu zăhărelul, când cu biciul", a spus Stan.

Antrenorul Petre Grigoraş a afirmat că de foarte mult timp nu a mai fost atât de bucuros ca după partida cu timişorenii. "Am făcut o partidă foarte bună, iar victoria este fără drept de apel. Am văzut la jucătorii mei o altă atitudine, iar această victorie ne-a dat o gură de oxigen, acum putând aborda mai liniştiţi următoarele partide", a subliniat Grigoraş.

Dusan Uhrin jr.: "Adversarul a jucat foarte bine"

Tehnicianul Dusan Uhrin jr. a declarat că meciul cu Dinamo, din etapa următoare a Ligii I, a devenit pentru Poli Ştiinţa Timişoara unul extrem de important, "de şase puncte", după înfrângerea suferită în meciul cu Oţelul. "Felicit adversarul că a jucat foarte bine. O echipă care îşi doreşte să joace în Cupa UEFA, aşa cum suntem noi, nu ar trebui să evolueze atât de oscilant. Este o situaţie pe care trebuie să o analizăm împreună cu jucătorii. Partida cu Dinamo a devenit extrem de importantă, este un meci de şase puncte. Azi am pierdut trei puncte, dar încă avem şanse să prindem un loc în Cupa UEFA", a spus Uhrin jr.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.