Jump to content

Imobiliare extraconjugale, „în regim hotelier”


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Imobiliare extraconjugale, „în regim hotelier”

În condiţiile în care piaţa imobiliară stagnează, proprietarii de apartamente şi garsoniere au găsit uşor o nişă, cea extraconjugală. Ziarele locale sunt pline de anunţuri care oferă în special apartamente cu o cameră sau garsoniere, neapărat cu baie, „în regim hotelier”.

Deşi nu o spun pe şleau, este evident ce fel de activităţi hoteliere se desfăşoară în aceste spaţii. Şi pentru că ofertele sunt tot mai multe, unii au găsit de cuviinţă să închirieze locuinţa chiar şi cu ora. Astfel, se plăteşte în jur de 60-100 de lei pe zi sau 40-60 de lei pentru cinci ore.

Cinci ore pentru ce? Să tragi un pui de somn la prânz, să îţi faci o omletă, să faci un duş? Ei, cum pentru ce. Ştie toată lumea pentru ce. Contactat telefonic, un proprietar de garsonieră prezintă avantajele ofertei sale. „Garsoniera e la A-uri, în Ţiglina. Există duş, avem apă caldă şi, în plus, sunt două intrări. Se poate intra şi prin faţă, şi prin spate, cum doriţi”, spune proprietarul. Pai normal, când închiriezi o locuinţă sunt primele lucruri pe care le ceri: duş cu apă caldă şi intrări sau ieşiri intime.

Întrebat dacă, pentru un tarif suplimentar, nu cumva oferă şi o colegă de apartament la pachet, interlocutorul dă puţin înapoi. „Nu facem aşa ceva. Cu colega veniţi dumneavoastră, noi vă oferim spaţiul de care aveţi nevoie”, explică proprietarul.

Alte anunţuri nu oferă decât posibilitatea închirierii pentru 24 de ore. Cam mult, oricât de bărbat ai fi. Sau aici este vorba chiar de a petrece o noapte în linişte?

http://www.viata-libera.ro/articol-Imobiliare_extraconjugale_2.html

Link to comment
Share on other sites

Uite idee de afacere!....nu mi-se pare nimic revoltator, sa fim seriosi! Pai, daca astia nu legalizeaza prostitutia?!?! Si nu trebuie neaparat sa mergi acolo cu o prostituata, sau cu un ..."prostituat":))!?! Romanul este inventiv,nu moare de foame.....bleaga,sa nu-mi cumpar eu o garsoniera! Nici nu trebuie mobilata prea mult,un pat,o masa, un cuier...apa,sapun,...investitie minima! ;) ...mda :-? e o idee de afaceri(n-ar strica un topic pentru idei de afaceri, apropos)!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.