Jump to content

Programul locurilor de agrement gălăţene, de Paşte


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Programul locurilor de agrement gălăţene, de Paşte

Pădurea Gârboavele aşteaptă în aceste zile speciale publicul cu 64 de grătare, trei locuri de joacă, două terenuri de fotbal, mese, bănci etc, cu o taxă de intrare de cinci lei pe maşină şi de un leu de persoană (gratis pentru copii). Cum şi de Florii gălăţenii au dat năvală, deşi era mai frig, administratorii se aşteaptă la vreo 3.000 de vizitatori.

Muzeul Satului poate fi admirat pe dinafară – deschiderea oficială urmând să fie făcută în luna mai.

Grădina Zoologică de la Pădurea Gârboavele este deschisă până marţi inclusiv, între orele 10,00 – 18,00. Biletul de intrare: 6 lei pentru adulţi, 1,5 lei pentru copii.

La Zătun, lacul îi aşteaptă pe gălăţeni cu un mal dotat cu 12 platforme de pescuit (sau restul de vreo doi km mai sălbatici), bănci şi mese, un loc de joacă pentru copii, grătare. Taxa de intrare: 10 lei de persoană (copiii, gratis). Taxă de parcare: 5 lei. 100 lei este taxa de pescuit, pentru o captură de maxim 5 kg. peşte.

Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii este închis în această perioadă.

http://www.viata-libera.ro/articol-Program_de_Pasti__in_aer_liber_2.html

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.