dcp100168 Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Etapa a XXX-a: FC CFR 1907 Cluj - FC Oţelul Galaţi (luni, 2 mai, ora 20.00, în direct la Antena 1).
dcp100168 Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 CFR Cluj - Oţelul Galaţi, luni, ora 20.00Arbitri: Cristian Balaj - Cristian Nica, Radu Ghinguleac - Mihai MarcuObservatori: Nicolae Grigorescu, Ion Turculeanu.
dcp100168 Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 Minteuan e sigur: CFR va castiga in fata Otelului!Derby-ul etapei cu numarul 30 din Liga I se va disputa luni, in Gruia, intre CFR Cluj si fostul lider al clasamentului, Otelul Galati. Chiar daca echipa sa e departe de pozitiile fruntase, antrenorul CFR-ului, Alin Minteuan, e sigur ca punctele vor ramane la Cluj. “Nu cred ca e mai relaxata atmosfera, acum ca am reusit sa obtinem doua victorii consecutive, poate doar mai buna decat pana acum. Nu ne intereseaza lupta pentru titlu, nu ne-am propus sa arbitram aceasta lupta, vrem doar sa castigam pentru a ne apropia putin de varful clasamentului. Otelul e favorita daca privim clasamentul, insa asta nu inseamna ca va si castiga. CFR-ul va fi echipa invingatoare! Dorinel a facut treaba buna si aici, la CFR, asa ca parcursul din acest sezon al Otelului nu e o surpriza. Pe de alta parte, echipa mea a ajuns la un nivel bun si cred ca putem obtine maximum de puncte in etapele ramase”, a declarat tehnicianul.Pentru meciul cu Otelul, CFR-istii nu-l vor putea folosi pe Vasile Maftei, care ar putea fi operat la genunchiul stang, dar nici pe Edimar, Kapetanos sau De Zerbi. Meciul CFR Cluj – Otelul Galati se va juca luni, de la ora 20, si va fi transmis in direct de Antena 1.citynews.ro
dcp100168 Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 Munteanu: Sunt încrezător că vom putea reveni în frunteTehnicianul formaţiei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat că vrea o victorie în meciul din deplasare cu CFR Cluj, de luni, şi că este încrezător că echipa sa va reuşi să revină pe primul loc în clasament, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Distanţa este de patru puncte, asta ne obligă să mergem şi să câştigăm. Va fi foarte greu, pentru că CFR vrea să-şi salveze într-un fel sezonul, acum pe final. În ultimele trei partide echipa a jucat bine, am fost lipsiţi de şansă, de inspiraţie, sperăm ca la Cluj să scăpăm de problemele pe care le-am avut. Nu mă gândesc la rezultatele contracandidatelor, nu am făcut-o până acum şi nu o fac nici de acum încolo. Totul depinde numai de noi, chiar dacă în acest moment Timişoara s-a distanţat la patru puncte. Această distanţă poate fi recuperată printr-un joc bun şi rezultate pe măsură. Cred că echipa şi-a revenit din punct de vedere psihic după ultimul meci şi sunt încrezător că vom putea reveni în frunte", a spus Munteanu.
dcp100168 Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 VictorieeeeeeeeeeeeeeeeeeeCFR Cluj - Oţelul Galaţi 0-1Formaţia Oţelul Galaţi a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa CFR Cluj, în ultimul meci al etapei a XXX-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX. Unicul gol al meciului a fost marcat de Liviu Antal, care a marcat la colţul lung în minutul 81, după o centrare de pe stânga a lui Buş. Antal i-a dedicat golul coechipierului său Marius Pena, care, luni, a împlinit 26 de ani.CFR Cluj: 32. Mincă - 55. Nuno Diogo, 20. Cadu, 24. Rada, 4. Panin (29. Batin '83) - 8. Kivuvu (25. Buş '46) - 28. Kone, 5. Sare, 18. Peralta, 11. Nicoară - 16. Bastos (22. Hora '63). Antrenor: Alin Minteuan.Oţelul Galaţi: 12. Grahovac - 3. Râpă, 30. Perendia, 18. Costin, 14. S. Ilie - 29. Giurgiu, 24. Filip - 8. Antal, 15. Ibeh, 6. Iorga (17. Buş '73) - 27. Pena (19. Punosevac '90+1). Antrenor: Dorinel Munteanu.Cartonaşe galbene: Rada '22, Bastos '42 / Antal '8Arbitri: Cristian Balaj - Cristian Nica, Radu Ghinguleac - Mihai Marcu. Observatori: Nicolae Grigorescu, Ion Turculeanu.La meci au asistat 4.000 de spectatori.1. FC Timişoara 30 15 14 1 54-33 592. Oţelul Galaţi 30 17 7 6 39-22 583. FC Vaslui 30 16 9 5 44-24 57
dcp100168 Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Marius Stan nu baga Poli in cursa pentru titluDirectorul general al echipei Otelul Galati, Marius Stan, nu a inclus Poli Timisoara in calculele pentru titlu, dupa victoria de la CFR Cluj. "Ne bucura aceasta victorie, mai ales ca am cam uitat gustul victoriei. Felicit jucatorii, sunt trei puncte meritate. Mai e mult de jucat, avem meciuri grele si foarte importante. E un maraton pe care nu îl înteleg, nu ajuta fotbalul, fotbalistii sunt în genunchi din punct de vedere fizic. Timisoara si Vaslui vorbesc mult, sunt cluburi foarte bine organizate, când spun asta întelegeti mai multe. O echipa care a venit si s-a bucurat pentru un egal la noi acasa a mers altundeva cu jumatate de echipa. Principala favorita la titlul e FC Vaslui, Poli mai are problemele cu licenta", a spus Stan.onlinesport.roPorumboiu, dezgustat de CFR ClujPatronul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, s-a declarat profund dezamagit de atitudinea pe care CFR Cluj a avut-o in meciul cu Otelul Galati. "Am ramas cu o mare amaraciune dupa acest meci. Uitati cum au jucat cu noi (n.n. CFR Cluj a castigat) si uitati cum au jucat cu Otelul. N-am vazut atitudine, n-am vazut nimic... E pacat ca s-a intamplat asa din partea unei echipe care se da grea! Am auzit ca a fost mare bucurie in tribuna oficiala la golul Otelului. Probabil aveau de ce sa se bucure, ca doar nu se bucurau ca prostii", a spus Porumboiu.Dupa ce i s-a amintit ca si Gaz Metan Medias a procedat la fel la meciul cu FC Vaslui, Porumboiu a replicat. "Una e sa-ti menajezi jucatorii si alta este sa joci cum a facut-o CFR-ul. Oricum, Mediasul nu este o echipa care sa se dea grea", a adaugat Porumboiu.onlinesport.roIancu e nervos dupa victoria OteluluiPatronul echipei Poli Timisoara, Marian Iancu, s-a dezlantuit dupa ce Otelul Galati a castigat meciul cu CFR Cluj, scor 1-0, invocand un penalty neacordat pentru gazde, la o interventie facuta de Grahovac asupra lui Bastos. "Cei de la CFR Cluj au avut un penalty clar neacordat in mod eronat! Asistentul trebuia sa vada! Otelul este echipa cea mai sustinuta din punct de vedere al arbitrajelor. N-au avut nici o decizie impotriva lor, ba din contra! Nu stiu de ce sunt aceste arbitraje in continuu in favoarea galatenilor. In continuu, in continuu! Arbitrul de margine a fost chior, nu are ce cauta in fotbal. De ce atatea greseli in favoarea Otelului? De ce? De ce? De ce?! E ceva de groaza! Ce vrea Avram de la Stan? Nu are ce sa ia! V-as spune ce ii da Stan, dar nu e trecut de miezul noptii", a spus Iancu la gsptv.Dupa ce s-a mai calmat, Iancu a sustinut ca partida Pandurii - Otelul se va juca. "Nu ma intereseaza prea tare pentru ca eu stiu ca la TAS se va decide ca meciul cu Pandurii se va juca", a precizat Iancu.onlinesport.ro
dcp100168 Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Dorinel Munteanu: "Sînt convins că vom fi campioni"Tehnicianul Dorinel Munteanu este convins că echipa Oţelul Galaţi va câştiga titlul de campioană a României şi a apreciat că victoria de luni, din meciul cu CFR Cluj (1-0) a pus capăt ghinionului. "Sunt foarte bucuros pentru cele trei puncte câştigate azi, nu e niciun dubiu din acest punct de vedere, al jocului. Am ştiut că avem în faţă campioana, care nu trece printr-un sezon bun, dar are jucători valoroşi. Au venit după două victorii consecutive, şi-au dorit şi în seara asta, dar jocul echipei mele a fost foarte bun. Contrar celor care şi-au dat cu părerea că ieşim din lupta pentru titlul, uite că facem faţă titlului. Vom vedea la final cine va câştiga. Sunt convins că noi vom ieşi campioni. CFR are jucători valoroşi, acum două săptămâni au câştigat contra Vasluiului, dar jocul echipei noastre a făcut ca ei să nu poată să joace. Ne-au pus probleme pe final de joc, din lovituri libere, dar am făcut un joc exact. Golul marcat a venit în cursul jocului", a declarat Munteanu.Dorinel Munteanu şi-a exprimat satisfacţia pentru faptul că a fost aplaudat la Cluj: "M-a bucurat acest lucru fiindcă acum doi ani am fost huiduit. Mă bucur de aprecierea oamenilor de la Cluj. Sunt convins că în Cluj oamenii sunt cunoscători de fotbal şi aplaudă echipa mai bună".gsp.roMinteuan: Nu ne meritam locul din clasamentFoarte afectat dupa infrangerea pe care echipa sa a suferit-o pe teren propriu, scor 0-1 in fata Otelului Galati, antrenorul Alin Minteuan si-a criticat jucatorii dupa prestatia avuta in meciul din aceasta seara. “Sunt surprins si dezamagait de felul in care s-a comportat echipa mea. Efectiv nu inteleg ce s-a intamplat. Am incercat si la pauza sa schimb ceva, dar nu am reusit si am ramas fara reactie si in partea a doua. Publicul a fost indreptatit sa ne fluiere, la cum am jucat astazi nu ne meritam nici macar acest loc din clasament”, a spus tehnicianul, care a comentat si gestul lui Bastos, care le-a aratat semne obscene spectatorilor. “Gestul lui Bastos a fost unul de maidan, el trebuia sa-si vada de treaba, nu sa se contreze cu publicul”, a comentat Minteuan.citynews.ro
Mikka Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Ce tara tampita... A ajuns umflatul ala de la Timisoara sa sustina pe clujeni - ca au fost defavorizati, ca arbitri au tinut cu Otelul... Porumboiu arde Gazu' ca unii sau altii s-au dat la o parte etc.Intr-un fel ma bucur ca liga de asa zis fotbal condusa de astfel de specimene a luat-o in freza cu banii de la drepturile de televiziune.
Recommended Posts