Jump to content

Un tânăr a vrut să se arunce de la etajul şapte


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Un tânăr a vrut să se arunce de la etajul şapte

Circ într-un bloc cu zece etaje, situat chiar lângă sediul Tribunalului Galaţi. Un tânăr a stat cocoţat mai bine de două ore pe balustrada unui balcon de la etajul al şaptelea, ameninţând că sare în gol.

Ovidiu Trandafir (21 ani) nu locuieşte în blocul respectiv, dar s-a urcat la etaj după ce s-a certat cu fratele său. Acolo a băut două cutii de bere şi a inhalat prenandez. Poliţiştii şi pompierii chemaţi la faţa locului de locatarii îngroziţi s-au chinuit două ore să îl convingă să coboare pe tânărul care mai are la activ încă trei tentative de acest gen. În cele din urmă, tânărul a fost coborât cu forţa de la balcon. Poliţiştii i-au dat o amendă de 1.000 de lei, după care l-au dus la Spitalul de Psihiatrie.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Galati-tanar-arunce-etajul-sapte_0_467353639.html

Link to comment
Share on other sites

Locuiesc langa "blocul groazei" si in fiecare an se gasesc unul, doi care sar.Cred ca trebuie chemat preotul sa faca o sfintire, ca sigur e ceva in neregula acolo :))! Majoritatea reusesc si merg pana la capat...si despre asta sigur o sa auzim,(cel mult pana la 1 ianuarie) ca "s-a dus"!

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.