Jump to content

Vacanţe ieftine de 1 Mai


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Vacanţe ieftine de 1 Mai

O mini-vacanţă de 1 Mai în staţiunea Nisipurile de Aur e mai ieftină decât un sejur pe litoralul autohton şi te costă maximum 21 de euro. Un sejur de 7 zile în Paralia Katerini e mai ieftin decât o mini-vacanţă de 3 zile la Vama Veche, fiecare ajungând la cel mult 49 de euro.

Buget de cel mult 20 de euro pentru cazare. Ai de ales între Eforie, Mamaia şi litoralul bulgăresc.

Un sejur de 3 zile în staţiunea bulgărească Nisipurile de Aur te costă 16 euro, de 1 Mai. În preţ intră 2 nopţi cazare în cameră dublă dintr-un hotel de 3 stele şi micul dejun. Tariful este valabil în perioada 22 aprilie-10 mai, pentru un sejur de 3 zile în staţiune.

Cu 80 de lei (circa 19.50 euro) mergi de 1 Mai în staţiunea Eforie Nord. Tariful acoperă 2 nopţi cazare în cameră dublă dintr-o pensiune de 3 margarete şi este valabil în intervalul 30 aprilie-2 mai.

Dacă vrei să petreci 1 Mai la Mamaia, o mini-vacanţă de 3 zile aici te costă 83 de lei (aproximativ 20.24 euro), depăşind limita superioară a bugetului de vacanţă, stabilit la 20 de euro. Preţul include 2 nopţi cazare în cameră dublă dintr-un hotel de 2 stele şi este valabil pentru intervalul 28 aprilie-3 mai.

Buget de maximum 50 de euro pentru cazare. Ai de ales între Vama Veche, Paralia Katerini, Praga şi Budapesta.

Cel mai avantajos sejur de 1 Mai relativ la acest nivel de preţ este o săptămână pe litoralul grecesc, în staţiunea Paralia Katerini. Astfel că 6 nopţi cazare în cameră dublă dintr-un hotel de 3 stele în staţiune te costă 40 de euro. Tariful este valabil în intervalul 26 aprilie-3 mai.

Un sejur de 3 zile la Praga ajunge la 43 de euro, la sfârşitul lunii aprilie. Tariful este valabil în intervalul 30 aprilie-2 mai şi acoperă 2 nopţi cazare în cameră dublă dintr-un hotel de 3 stele şi micul dejun pe durata şederii.

O mini-vacanţă de 1 Mai la Vama Veche ajunge la 200 de lei (circa 48.78 de euro). Preţul include 2 nopţi cazare în cameră dublă dintr-un hotel de 2 stele. Tariful nu acoperă masa.

48 de euro te costă şi un sejur de 1 Mai la Budapesta. Tariful acoperă 2 nopţi cazare în cameră dublă dintr-un hotel de 3 stele şi micul dejun pe durata şederii.

http://www.money.ro/vacante-de-1-mai--mai-ieftine-afara-decat-in-romania--unde-mergi-cu-20-euro_933631.html

Link to comment
Share on other sites

Multumim, pe aceasta cale, doamnei ministru al dezvoltarii regionale si turismului, doamna elena udrea, care, prin excelentul ei program, romanica land of choice, a facut posibil acest lucru: un sejur in europa, mai ieftin decat in romanica. Fara acest program, romanica land of choice, nu am fi avut posibilitatea sa ne alegem unde vom pleca din tara de sarbatori. :))=)) =)) Adevarat: Romanica, Land of Choice. The country where you have a lot of other countries to choose where to go to. The choice is yours now: Bulgaria, Greece, Italy, Spain, Germany, France and other EU countries with more developed tourism!!! Choose now and you will have a 75% discount!!!

Edited by AdiTZA
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.