Jump to content

Elan Schwartzenberg a preluat Realitatea TV


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Elan Schwartzenberg a preluat Realitatea TV

Elan Schwartzenberg a confirmat că a devenit acţionar la Realitatea Media. Omul de afaceri a declarat, astăzi, la Realitatea TV, că a preluat 92 la sută din acţiunile postului de televiziune. Tranzacţia a avut loc, ieri, iar luni Schwartzenberg va susţine o conferinţă de presă în care va da detalii în acest sens. Elan Schwartzenberg şi cei doi copii ai lui Sorin Ovidiu Vîntu, Ionuţ şi Ioana, despre care omul de afaceri spune că sunt proprietarii RTV, au fost în Cipru pentru perfecta afacerea. Discuţiile au vizat întregul pachet pe care îl au copiii lui Vîntu la Bluelink Communcazioni, compania care deţine pachetul majoritar la Realitatea TV.

Pe de altă parte, Sebastian Ghiţă, actualul manager Realitatea Media, a declarat că “domnul Elan Schwartzenberg nu poate să fie implicat în managementul Realitatea”.

reportervirtual.ro

Emilian Schwartzenberg s-a nascut la 25 aprilie 1967 la Iasi, intr-o familie de medici evrei. In clasa a VII-a, el a emigrat impreuna cu familia sa in Israel, unde a facut liceul si armata. Schwartzenberg a revenit in Romania pentru a studia stomatologie la Facultatea de medicina din Iasi, iar dupa absolvire s-a stabilit in Romania unde a inceput sa faca afaceri. Site-ul eva.ro a scris in martie 2009 ca Schwartzenberg "a devenit doctor, dar nu a profesat niciodata, deoarece s-a dovedit a avea spirit de afacerist". Omul de afaceri fost casatorit timp de patru ani cu vedeta de televiziune Mihaela Radulescu, de care a divortat in 2008. Cei doi au impreuna un fiu, Ayan, iar Mihaela Radulescu a obtinut custodia sa. Procesul de divort si de custodie a fost marcat de acuzatii reciproce din partea celor doi soti. Schwartzenberg este proprietarul Neocity Group, dezvoltator imobiliar.

hotnews.ro

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.