Jump to content

Cursuri gratuite oferite de bursa sibiană


dcp100168

Recommended Posts

Cursuri gratuite oferite de bursa sibiană

Bursa din Sibiu anunţă derularea în perioada aprilie - iunie 2008 a unei campanii de promovare a investiţiilor la termen constând în cursuri gratuite de iniţiere în tranzacţionarea instrumentelor financiare derivate. Scopul campaniei este promovarea produselor SIBEX - contractele futures şi options (în special derivate pe acţiuni), precum şi atragerea de noi investitori. Locaţiile pentru aceste cursuri sunt: Braşov, Bucureşti, Iaşi, Satu Mare, Arad, Galaţi (6-7 iunie) şi Craiova. Fiecare curs va cuprinde 12 ore (6 ore/zi) de prezentări practice ale mecanismului de tranzacţionare pe piaţa futures şi options. Se vor expune, în principal: teme legate de mecanismul de tranzacţionare al contractelor futures şi options pe piaţa SIBEX; paşii de acces pe piaţa SIBEX; avantajele derivatelor faţă de produsele spot; strategii de tranzacţionare (speculaţie, arbitraj); strategii simple şi complexe cu opţiuni; modul de deschidere a unui cont de tranzacţionare demo pe platforma WebTrader; modul de funcţionare a Forumului SIBEX. Modalitatea de înscriere la cursuri constă în transmiterea prin fax sau e-mail a formularului de înscriere şi a copiei după actul de identitate. Detalii suplimentare pe site-ul http://www.sibex.ro.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Cursuri gratuite de iniţiere la Galaţi

Bursa la termen din Sibiu, SIBEX, organizează la Galaţi, în zilele de 6 şi 7 iunie, un curs gratuit de iniţiere în tranzacţionarea instrumentelor financiare derivate (futures), care face parte din proiectul „Sibex Derivatives Tour”. Cursul este destinat investitorilor, companiilor şi tuturor celor care doresc să se familiarizeze cu avantajele şi mecanismul de tranzacţionare a pieţei futures. El se desfăşoară pe parcursul a două zile (circa 6 ore/zi) şi cuprinde prezentări ale mecanismului de tranzacţionare pe piaţa futures şi options. Cursul se va desfăşura vineri, 6 iunie, între orele 14:00 şi 20:00 şi sâmbătă, 7 iunie, între orele 09:00 şi 15:00, la Centrul de Afaceri „Dunărea”, str. Nicolae Bălcescu nr. 1. Înscrierile la curs se pot efectua on-line, prin accesarea site-ului www.sibex.ro.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Sibex Derivatives Tour a adus 270 de conturi noi la bursa sibiană

În perioada aprilie - iunie 2008, Bursa din Sibiu a derulat campania de promovare Sibex Derivatives Tour. Campania a constat în organizarea de cursuri gratuite de iniţiere în tranzacţionarea pe piaţa sibiană la termen în multiple locaţii din România, iar scopul său a fost promovarea produselor SIBEX, şi anume contractele futures şi options, respectiv educarea potenţialilor clienţi în tranzacţionarea instrumentelor derivate şi atragerea de noi investitori. Campania Sibex Derivatives Tour a luat startul în Sibiu şi a ajuns în oraşele Cluj, Braşov, Bucureşti, Iaşi, Satu Mare, Arad, Galaţi, Craiova, Bacău şi Constanţa şi a atras un total de 800 de participanţi. Succesul campaniei a fost evidenţiat, totodată, şi de deschiderea a 270 conturi noi pe piaţa SIBEX în perioada desfăşurării acesteia.

http://www.curierulnational.ro/Speciali ... &tip=toate

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.