Jump to content

Gheorghe Tiber, reales lider al sindicatului "Solidaritatea"


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Gheorghe Tiber, reales lider al sindicatului "Solidaritatea"

Timp de două zile au avut loc adunarea generală ordinară anuală la nivelul Sindicatului Naţional Solidaritatea al Metalurgiştilor cât şi adunarea generală anuală şi ordinară a Federaţiei Solidaritatea Virgil Săhleanu. Potrivit lui Gheorghe Tiber, care este atât liderul sindicatului cât şi preşedintele federaţiei, pe ordinea de zi a celor adunări au figurat aprobarea modificării statului sindicatului, ceea ce a condus implicit la modificarea structurii de conducere a sindicatului, precum şi organizarea de alegeri pentru nouă structură de conducere. Participanţii au decis reducerea la 9 a numărului de funcţii existente în schema de conducere: un preşedinte, un primvicepresedinte, un secretar general şi 6 vicepreşedinţi.

Gheorghe Tiber susţine că le-a spus sindicaliştilor prezenţi că nu mai doreşte să candideze la funcţia de preşedinte, unul dintre motive fiind legat de probleme de sănătate, şi a propus la rândul său 3 persoane care să îi ia locul. „Am spus că nu mai doresc să fiu preşedintele sindicatului din anumite motive, dar oamenii au spus că nu pot pleca. Drept urmare, în urma numărării voturilor, am fost ales preşedinte, în timp ce Cuculă Neculae a fost ales primvicepresedinte, iar Păun Jenică a fost ales secretar general al sindicatului”, ne-a declarat Gheorghe Tiber.

În conducerea Federaţiei Solidaritatea Virgil Sahleanu, a fost aleasă Chitic Dumitra în funcţia de secretar general, în locul lui Marcu Petru, Melinte Marian va fi membru în biroul executiv al federaţiei.

monitoruldegalati.ro

Cum s-a luptat el să nu fie ales, iar oamenii aia răi l-au condamnat să le fie şef în continuare =))

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.