dcp100168 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 O bătrână a murit în faţa ghişeelor de la FiscO bătrână în vârstă de 71 de ani din Galaţi a murit, joi după-amiază, în sediul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) din Galaţi, în timp ce aştepta la un ghişeu pentru a-şi plăti, probabil, impozitele. Cadrele medicale de la ambulanţă, chemate la faţa locului, au făcut manevre de resuscitare timp de aproximativ o oră, însă femeia, Ştefania Codreanu, nu a mai putut fi salvată. "Am fost solicitaţi de către reprezentanţi ai Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Galaţi pentru a interveni în cazul unei bătrâne de 71 de ani căreia i se făcuse rău în timp ce se afla în sediul direcţiei şi, probabil, dorea să îşi plătească impozitele. Am intervenit imediat, iar procedurile de resuscitare au durat aproximativ o oră. Din nefericire, bătrâna nu a mai putut fi salvată şi a decedat. La această intervenţie am fost susţinuţi şi de către un echipaj al SMURD Galaţi”, a declarat şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă, dr. Mihai Polinschi Purtătorul de cuvânt al DGFP Galaţi, George Marinescu, susţine că nu se cunosc motivele pentru care bătrâna venise la ghişeele Direcţiei şi că femeia a acuzat starea de rău în momentul în care a coborât dintr-un lift.
Recommended Posts