Jump to content

Bătrână ucisă la Umbrăreşti


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Bătrână ucisă la Umbrăreşti

La dimineaţa zilei de 1 mai 2011, poliţiştii Postului de Poliţie Umbrăreşti au fost sesizaţi prin Dispeceratul 112 despre faptul că D. Ruxandra de 73 de ani, pensionară, din comuna Umbrăreşti, jud.Galaţi, a fost găsită decedată în locuinţa ei şi că prezintă urme vizibile de violenţă.

În cauză s-a constituit o echipă operativă condusă de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi care s-a deplasat la faţa locului şi a constatat că victima locuia singură şi că a fost văzută ultima dată de vecini în seara zilei de 30.04.2011, singură, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În locuinţă bunurile nu erau răvăşite, iar uşa de acces în camera unde a fost găsită victima nu prezinta urme de forţare.

În urma efectuării necropsiei s-a stabilit că moartea femeii a fost violentă, producându-se prin asfixie mecanică prin strangulare, medical legist precizând totodată că aceasta a fost violată.

În urma unui complex de măsuri informative suspectul de comiterea faptei a fost identificat ca fiind P. ADRIAN CLAUDIU de 20 ani, fără ocupaţie, fără antecedente penale, din com. Umbrăreşti, jud. Galaţi.

Acesta a fost arestat preventiv pentru 29 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

politiaromana.ro

Link to comment
Share on other sites

A intrat in casa unei batrane ca sa o violeze, dar pana la urma a si omorat-o!

De parca nu ar fi fost de ajuns ca a intrat in casa unei batrane din judetul Galati ca sa o violeze, un tanar de 20 de ani i-a luat si zilele. Biata batrana de 73 de ani si-a dat ultima suflare in mainile lui, pentru ca tanarul a sufocat-o.

Trupul batranei a fost descoperit de o vecina care zi de zi trecea pe la femeie, pentru a o ajuta in gospodarie. Imediat a alertat politia, iar la fata locului au ajuns politistii si un procuror criminalist.

Oamenii legii au gasit mai multe amprente, dar cand le-au verificat si-au dat seama ca nu sunt ale unei persoane cu cazier. Anchetatorii au format apoi un cerc de suspecti si au reusit sa stranga dovezi care i-au condus spre tanarul de 20 de ani. Initial, el nu si-a recunoscut fapta, dar apoi a povestit cum s-au intamplat lucrurile.

Anchetatorii vor sa-l supuna pe tanar si la o expertiza psihiatrica, pentru ca au aflat ca are de obicei un comportament agresiv. Oricum, pe judecatori i-au convins imediat ca trebuie inchis.

Acuzatia de omor ii poate aduce tanarului pina la 20 de ani de inchisoare. Asta in cazul in care comisia de analiza va stabili ca a avut discernamant atunci cand a comis fapta.

crimetime.ro

Septuagenara omorata in timp ce era violata de un barbat cu 53 de ani mai tanar

Poveste ingrozitoare petrecuta in comuna galateana Umbraresti. Ruxandra Druta, o femeie de 73 de ani, care locuia singura intr-o casa, a murit dupa ce a fost sufocata in timp ce era violata.

Totul a inceput cu un anunt primit de la Umbraresti pe 112 si directionat la postul de politie de acolo, anunt in care se spunea ca femeia a fost gasita decedata in locuinta ei si ca prezinta urme vizibile de violenta. S-a constituit o echipa operativa condusa de un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Galati, care s-a deplasat la fata locului. S-a constatat ca victima locuia singura si ca a fost vazuta ultima data de vecini, seara, singura, fiind si sub influenta bauturilor alcoolice.

In locuinta femeii bunurile nu erau ravasite, iar usa de acces in camera unde a fost gasita victima nu prezenta urme de fortare. Autorul socantei fapte e un consatean de-al victimei, mai tanar decat ea cu 53 de ani. Este vorba de Claudiu Adrian Popa, un tanar de 20 de ani din Umbraresti care a intrat in casa peste femeie, a dezbracat-o cu de-a sila si a inceput sa o violeze. Numai ca victima tipa si opunea rezistenta, asa ca tanarul i-a pus mana la gat si gura si a sufocat-o. Femeia a murit, dar asta nu l-a facut sa se opreasca. "Barbatul a fost retinut, fiind arestat preventiv 29 de zile, sub acuzatia de omor", a precizat cms. Cristina Tatulici, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Galati.A

Cadavrul femeii a ajuns la Serviciul de Medicina Legala Galati. "S-a constatat decesul victimei din cauza asfixiei mecanice si totodata violul. Este vorba de o poveste atat de ingrozitoare ca pur si simplu nu gasesc cuvinte sa o descriu. Este un caz care arata inca o data situatia de degradare morala in care s-a putut ajunge. Aceasta intamplare aduce inca o data in atentie lipsa de siguranta a locuitorilor varstnici din mediul rural. Este o poveste cunoscuta dar inca nerezolvata si pentru a caprei rezolvare pare a nu se face nimic", a precizat dr. Nicolae Bacalbasa, Spitalul de Urgenta Galati.

radioiasi.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

„Zamă”, la judecata din instanţă

Popa Adrian Claudiu, zis „Zamă”, a violat şi ucis o femeie de 73 de ani, din Umbrăreşti, judeţul nostru. I-a venit acum rândul să fie judecat pentru oribilele fapte din noaptea de 30 aprilie spre 1 mai 2011.

Atunci, băuse bine la un bar din localitatea amintită. Tocmai se întorsese de la mama sa din Italia, luase ceva bani pentru munca (fabricat bolţari) pe care o făcea, „la negru”, acolo în comună şi s-a gândit că e musai să-i spargă la bar. A cheltuit tot pe băutură şi jocuri mecanice, iar la plecare a luat şi două pet-uri cu bere rezervă pentru drumul spre casă. Era nervos la plecarea din bar, după cum au declarat şi cei care l-au văzut, înjura şi dădea cu pumnul în geamuri.

Când a ajuns în dreptul casei i-a venit cheful să-i facă o vizită nocturnă unei bătrâne de 73 de ani ce locuia vizavi de locuinţa pe care o împărţea el cu tatăl şi cu bunica. Ştia că tatăl său şi bunica se mai întreţineau cu vecina septuagenară, mai luau un păhărel etc. A lăsat berea lângă gard, pe afară, a sărit gardul, a intrat în curte, a împins cu putere uşa de la încăperea în care era bătrâna, a izbit şi frigiderul cu uşa, moment în care femeia s-a trezit şi a strigat „săriţi!”.

S-a aruncat peste ea, i-a pus mâna-n gură şi în piept, apoi, precum fiarele, a muşcat-o de nas, de faţă, de deget, de buze, de burtă, imobilizând-o complet. A dezbrăcat-o, s-a dezbrăcat şi el şi a siluit-o pe bătrână. A violat-o. Femeia se zbătea şi asta i-a fost fatal: i-a pus mâna în gât şi a strâns-o până… A omorât-o prin strangulare, după care, beat mort, s-a culcat la picioarele victimei. S-a trezit pe la şase dimineaţă, a lăsat femeia aşa cum era, moartă, s-a dus acasă şi s-a culcat apoi în odaia bunicii.

Bunica? L-a întrebat când l-a văzut venind dimineaţă, unde a fost. I-a răspuns că a fost la băut cu prietenii.

Ancheta ce a urmat a dovedit grozăviile comise de „Zamă”, altfel un tânăr de numai 20 de ani, care, e mai mult decât evident, va înfunda puşcăria. Deocamdată, dosarul cauzei a fost trimis spre instanţa de judecată însoţit de rechizitoriul întocmit la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi. Tânărul este acuzat de violare de domiciliu, viol şi omor calificat. Cele doar trei clase de şcoală pe care le frecventase nu l-au ajutat prea mult. Răsplata din instanţa de judecată, oricare va fi, nu poate şterge grozăvia faptelor comise.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.