Jump to content

Şase infracţiuni dintr-un foc


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Şase infracţiuni dintr-un foc

Vasilică S., în vârstă de 44 de ani, din localitatea Frumuşiţa, a fost oprit de o patrulă a poliţiei de frontieră pe DN26 pentru un control de rutină. Prima infracţiune comisă de acesta şi constată de poliţişti a fost lipsa permisului de conducere. A urmat o altă descoperire. Maşina era furată de Italia încă din anul 2005. De asemenea, poliţiştii au stabilit că numerele de înmatriculare nu existau în bazele de date, iar certificatul de înmatriculare prezentat la control este fals, acesta aparţinând unui camion.

„Lucrătorii Poliţiei de Frontieră au întocmit bărbatului dosar penal, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârşirii a şase infracţiuni, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deţine permis de conducere, furt, punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, fals în înscrisuri oficiale şi uz de fals”, spune Marcel Antohe, purtător de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Autoturismul în valoare de 6.000 de lei a fost confiscat de poliţişti.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.