Jump to content

JOB PART/TIME


bobelea
 Share

Recommended Posts

Cautam colaboratori, petru posturi de consilieri financiari. Activitatea pe care vo propunem este foarte simpla si consta doar in a discuta cu oamenii. Va faceti singuri programul, lucrati cind vreti,unde vreti,cu cine vreti. Activitatea este simpla, deoarece in fiecare zi vorbesti cu oamenii numai ca de data aceasta ii si informezi. Exista o sansa de a face cariera si de a avansa foarte rapid,o sansa reala. Exista avantajul pregatirii profesionale in cadrul Academiei de Management in strainatate, instruirea facindu-se in locatii de 4-5 stele oferite de holding. In cca 6 luni de zile veti putea ajunge la un venit de minim 1000 euro/luna si acesti bani ii veti cistga doar vorbind citeva ore/zi si completand citeva formulare. Nu trebuie sa aveti decit ambitie si dorinta de a cistiga bani si pozitie in societate,si daca va mai spun si ca foarte repede aveti posibilitatea de a calatori si in alte tari pe banii Holdingului,chiar ca nu este de crezut, nu?Si totusi, se poate. Totul este legal,nu va pune nimeni sa comiteti ilegalitati,dar este adevarat ca prima luna veti avea ceva de munca si va fi putin mai dificil. Eu am acceptat provocarea si sincer sunt multumit ba mai mult incantat. Cu stima, si scuzele de rigoare pentru timpul rapit, si daca doriti sa participati la prezentarea jobului Care va ave loc: In loc, IASI si SUCEAVA .Va rugam sa ne contactati le telef; 0786301676 sau 0241854107.

Dupa cum stim incepind cu anul 2012 in Ucraina se va implementa pilonul 2 de pensii si acest concern lucreza impreuna cu guvernul din Ucraina la elaborarea legi. Noua revedindune obligatia de a pregati consultanti financiari din Ucraina. Aceasta implica participarea la seminar in Romania pentru formarea viitarilor Lideri si Directori de structuri pe intreg tiritoriul Ucrainei.

Desigur stim ca nu suntem singuri care vor aplica la aceasta, dar experinta si priceperea noastra isi va spune cuvintul. Si noi speram ca la data la care va incepe, sa fim pregatiti si sa putem cistiga citi mai multi bani impreuna.

Concernul este pe piata de capital din Romania din anul 1994, si are cca 47 la sauta din adeziunile pentru pensi private din Romania pe linga asigurari care sunt :

- ASIGURARI DE VIATA CU PENSI PRIVATE.

- ASIGURARI DE SANATATE .

- ASIGURARI DE LOCUINTE [ facultative si obligatorii }

- ASIGURARI DE BUNURI.

- ASIGURARI DE CAPITAL PRIVAT.

- ASIGURARI CASCO SI R.C.A.

- IMPLEMENTAREA PILONULUI 2 DE PENSI IN ROMANIA, LA ARMATA, POLITIE, POMPIERI SI JANDARMI.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.