Jump to content

Circulaţia pe Bălcescu se face pe propria răspundere!


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Circulaţia pe Bălcescu se face pe propria răspundere!

Devastată de lucrări, arătând sub nivelul uliţelor de la ţară – acesta este portretul actual al străzii Nicolae Bălcescu, una dintre arterele principale ale Galaţiului. Închisă-închisă, dar Bălcescu a păstrat totuşi o porţiune de acces pentru intervenţiile urgente (pompieri, ambulanţă sau poliţie). Porţiune nepăzită de nimeni şi pe care gălăţenii circulă de mama focului, pe ambele sensuri - în special în weekend, când nu se lucrează la şantierele ISPA din zona Albatros, sau în timpul săptămânii după ora 16 – când pleacă muncitorii.

Din punct de vedere legal iată cum stăm: „Strada Bălcescu este arteră închisă”, explică agentul-şef Ştefănache Stan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi: „Adică Rutiera nu are atribuţii pe acest segment de drum. În fond, este ca şi cum şoferii ar merge pe câmp. Daunele produse aici sunt suportate – DACĂ sunt suportate – doar de către asigurare. Cine merge pe acolo, merge pe proprie răspundere”.

Conform surselor noastre, asiguratorilor nici prin cap nu le trece să plătească daunele produse pe un segment închis de drum. „Intrarea pe Bălcescu este INTERZISĂ”, confirmă sursele din domeniu, lăsând clar să se înţeleagă că dacă ne convine să ne rupem maşinile, putem s-o facem liniştiţi, dar pe banii proprii.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Cea mai importantă arteră blocată de programul ISPA, redată circulaţiei

Cea mai importantă arteră de circulaţie, blocată în acest an de lucrările ISPA, va fi redată circulaţiei din data de 17 iunie. Lucrările pe str. Bălcescu au început pe data de 24 ianuarie 2011 şi aveau termen de finalizare 30 iunie 2011, fiind finalizate cu două săptămâni mai devreme. Lungimea totală a lucrărilor pe acestă stradă a fost de 885 metri liniari (între str. Lahovary şi str. Gării).

feldefel.net

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.