dcp100168 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Oţelul - FC Timişoara se va juca duminica, 15 maiLiga Profesionista de Fotbal a stabilit programul penultimei etape din campionat, partida dintre Otelul Galati si FC Timisoara urmand sa se desfasoare duminica, 15 mai, de la ora 20.00. Meciul va fi transmis în direct de canalul Digi Sport.
dcp100168 Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 Dusan Uhrin: "Vom juca la victorie la Galaţi"Poli Timişoara a învins pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Unirea Urziceni, într-un meci din etapa a 32-a a Ligii I.Antrenorul Dusan Uhrin a declarat după meci, conform Mediafax: "Galaţiul are o echipă foarte bună, noi trebuie să fim foarte pregătiţi înaintea acestei partide. Trebuie să câştigăm orice partidă. Trebuie să câştigăm singuri, pe puterile noastre, nu vreau să vorbesc despre arbitri. Vom juca la victorie la Galaţi, în proporţie de 90 la sută avem nevoie de victorie pentru a câştiga titlul. 10 la sută rămâne pe ultima etapă, noi avem meci greu acasă cu Dinamo, ei au meci greu în deplasare la Astra. Am scos din echipă jucători care erau în pericol de suspendare, ca Goga, Sepsi sau Bourceanu, dar ei în mod sigur meritau să joace astăzi. Am mai avut meciuri de acest gen până acum, noi trebuie să fim concentraţi şi determinaţi pentru a-l câştiga pe acesta. E poate cel mai important meci din ambele mele mandate la Timişoara", a spus Dusan Uhrin Jr.gsp.ro
riaji Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Nu am idee ce a mai jucat Otelul in ultima vreme, dar ar fi cazul sa arate ceva in meciul cu Timisoara. Totul tine de jucatorii nostri in teren, iar daca ei alearga pentru titlu in meciul asta (mai ales ca au toti suporterii si tot orasul in spate), ultima etapu cu Astra va fi doar un meci amical, de sarbatoare.
Arkan Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Oameni buni, mergeti la meci? Eu vin special pentru asta duminica dimineata
dcp100168 Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 Selymes: Îi transmit lui Dorinel că dacă nu e campion până la ora jocului cu noi va avea viaţă greaTehnicianul echipei Astra Ploieşti, Tibor Selymes, a declarat după remiza cu FC Vaslui, scor 1-1, că îi transmite antrenorului formaţiei Oţelul, Dorinel Munteanu, că va avea viaţă grea în ultima etapă, dacă până atunci nu va reuşi să-şi asigure câştigarea titlului, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Cu Oţelul sper să jucăm la fel ca în partida cu FC Vaslui. Lui Dorinel îi transmit că dacă nu e campion până la ora jocului cu noi va avea viaţă grea cu Astra. Cred că titlul se va decide etapa viitoare la Galaţi, dacă va câştiga Oţelul. Dacă nu se joacă până în ultima etapă", a spus Selymes.
dcp100168 Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 Bilete la Oţelul - TimişoaraPreţurile biletelor pentru meciul de duminică, FC Oţelul Galaţi - FC Timişoara, din etapa a XXXIII-a a Ligii I, sunt următoarele: Tribuna I - 15 lei, Tribuna a II-a - 10 lei, Peluza Nord - 7 lei, Peluza Nord, sector B - 2 lei, Peluza Sud - 7 lei.Biletele se vor comercializa de miercuri, 11 mai, până sâmbătă, 14 mai, între orele 12.00 - 20.00, şi duminică, 15 mai, între orele 9.00 - 20.30, la casele de bilete din jurul stadionului "Oţelul".otelul-galati.ro
dcp100168 Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 Timişorenii avertizează liderul: "Vom juca ofensiv la Galaţi. Venim să vă batem!"Bănăţenii ştiu că au o singură variantă pentru a urca pe locul 1, victoria la Galaţi. Uhrin a anunţat că echipa va fi croită pentru atac.Poli e gata să răstoarne liderul. Pe site-ul oficial, bănaţenii nu-şi ascund optimismul, indicînd că Oţelul e doar un lider de conjunctură. Care va fi depăşit în meciul direct, programat duminică 15 mai, în direct la Digi Sport. Diferenţa dintre Oţelul şi Poli e de numai un punct. "Oţelul-Poli Timişoara este cel mai important meci al sezonului, cel puţin deocamdată. Liderul actual are 64 de puncte, noi avem 63, iar duminica viitoare, de la ora 20,00, una dintre echipe ar putea face pasul decisiv pentru titlu", scrie www.poli.tm.roBănăţenii au anunţat, de altfel, că merg la Galaţi să atace, singura variantă pentru a trece pe locul 1 fiind victoria. "Pentru noi, a fost obligatoriu să cîştigăm contra Urziceniului. Ceea ce am reuşit, iar acum urmează un meci care va decide în proporţie de 90% cine va ieşi campioană! Oţelul Galaţi are o echipă foarte bună, iar noi trebuie să fim pregătiţi înaintea acestui meci care este foarte important şi pe care trebuie să-l cîştigăm! Nu ştiu acum ce formulă vom aborda acolo, dar cu siguranţă vor intra jucătorii în cea mai bună formă. Vom juca ofensiv la Galaţi", a declarat antrenorul Dusan Uhrin.gsp.ro
dcp100168 Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 Vasile Avram e de acord cu Porumboiu şi Iancu: "Fază de ABECEDAR pentru Georgian Ionescu la golul 2 al Oţelului!"Preşedintele CCA, Vasile Avram, a declarat în direct la Contraatac că nu-şi poate explica greşelile pe care unii arbitri le fac în favoarea Oţelului Galaţi. Avram spune că i se pare tare ciudat tot ce se întîmplă în fotbalul românesc şi îi acuză pe cei care au arbitrat meciul Brăneşti - Oţelul.gsp.roNu mă mai interesează de mult ce spun cei doi patroni, dar dacă şeful arbitrilor din România li se alătură pe faţă mi se pare foarte grav. La funcţia lui, trebuia să-şi suspende arbitri, dacă au greşit cu adevărat, dar să-şi ţină gura! Mi-e că trebuie să ne aşteptăm duminică la un arbitraj unidirecţional proPoli...
tomcat0 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 abia m-am intors de la casele de bilete de la stadion... fereasca Dumnezeu ce marlanie si ce inghesuiala e acolo... am renuntat sa mai cumpar bilete... decat sa ma omoare salbaticii aia la rand, prefer sa stau linistit la TV... organizare zero din partea clubului... erau constienti ca asa va fi si totusi n-au facut nimic sa usureze achizitionarea biletelor!
toto Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 GATA !http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/haos-la-galati-s-au-vindut-toate-biletele-pentru-otelul-timisoara-in-aproximativ-3-ore-239859.html
dcp100168 Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Bilete vândute!FC Oţelul Galaţi anunţă că stocul de 10.000 de tichete scoase spre comercializare la casele de bilete din Galaţi a fost epuizat. Le mulţumim tuturor suporterilor roş-alb-albaştri pentru interesul acordat acestei partide!De asemenea, FC Oţelul Galaţi se delimitează şi condamnă acţiunile de speculă desfăşurate cu această ocazie.otelul-galati.ro
Arkan Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Intrebarea e: are cineva un bilet in plus? Nu de alta, dar vin 250 km pentru meciul asta, n-as vrea sa-l vad la tv...
dcp100168 Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Intrebarea e: are cineva un bilet in plus? Nu de alta, dar vin 250 km pentru meciul asta, n-as vrea sa-l vad la tv... Vor roi bişniţarii FC Oţelul Galaţi i-a destituit din funcţie pe casieri pentru nerespectarea ordinelor trasate şi face plângere la Poliţia Municipiului Galaţi pentru depistarea şi sancţionarea speculanţilor! FC Oţelul Galaţi le cere scuze tuturor suporterilor care au rămas fără bilet în vederea partidei cu FC Timişoara şi regretă erorile de organizare, luându-şi angajamentul ca pe viitor să remedieze problemele de acest gen. De asemenea, FC Oţelul Galaţi se delimitează şi condamnă acţiunile de speculă desfăşurate cu această ocazie. otelul-galati.ro
mambo Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 (edited) Vor roi bişniţarii de exemplu! ala nu e bisnitar dar ar putea roi pe la telefonul omului. Edited May 11, 2011 by mambo
Wildhoney Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 eu sunt acel "ala" din topicul citat. Vreti sa stiti cum au decurs lucrurile azi (si sunt sigur ca cei care au fost acolo pot confirma ce spun)? La ora 11:30 eram in fata casei de bilete de pe partea cu Spitalul de copii. In afara faptului ca nu se vindeau decat pentru Tribuna 2 si peluza in 10 minute nu mai era nici un bilet (asta dupa ce cativa "domni" au cumparat bilete de ordinul sutelor). M-am mutat la casa de bilete de vis-a-vis in ideea ca macar la peluza sa prind un loc si aceeasi poveste: dupa 30 de persoane nu mai erau bilete. Asa ca eu si alte cateva sute de persoane am ramas cu degetul in gura. Halal organizare!
Wildhoney Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 va anunt ca am reusit sa achizitionez bilete la tribuna 2 la pretul MINIM de 45 de ron bucata ! rusine clubului otelul care si-a batut joc de noi
dcp100168 Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Patronul lui Poli, faţă în faţă cu preşedintele OţeluluiCei mai importanţi conducători de la Poli şi Oţelul, Marian Iancu respectiv Marius Stan, au prefaţat finala campionatului răspunzând aceloraşi întrebări puse de ProSport despre ei şi despre rivali.Cum va fi Oţelul - Poli?Marian Iancu: Va fi decis de arbitri în favoarea Oţelului. Ca joc, va fi foarte aglomerat la mijlocul terenului. Noi vom merge să câştigăm, iar Oţelul va face un joc de aşteptare şi de contraatac.Marius Stan: Finala campionatului, în adevăratul sens al cuvântului. Sunt cele mai constante echipe, până la urmă cele mai bune. Din păcate, jucătorii sunt sufocaţi după 10 meciuri în 33 de zile. Nu înţeleg de ce trebuie să stăm trei luni şi să înghesuim apoi toate meciurile într-un timp foarte scurt.Cine va lua titlul şi de ce?Marian Iancu: Dacă fotbalul va prima şi regulamentul va fi suveran, aplicat perfect egal, atunci campionatul îl va câştiga Timişoara. Dacă se va opera strâmb în continuare, cu arbitri care fac diferenţa, atunci Oţelul va fi câştigătoare. Eu cred că mai poate lua chiar şi Vasluiul.Marius Stan: Cine-l va lua îl va lua pentru că merită! Dacă îl vor câştiga cei de la Timişoara, îi voi felicita şi voi recunoaşte că au fost mai buni. Păcat pentru echipă şi pentru oraş că au acolo personajul acela extrem de vocal. Mare păcat că perturbă atmosfera frumoasă de acolo. E mizerabil şi jenant.De ce merită Oţelul titlul?Marian Iancu: Sunt influenţat de ceea ce s-a întâmplat oneros în favoarea lor - meciuri ciudate, joc câştigat la masa verde, greşeli de arbitraj. Aş vrea şi aş putea să fac referire la antrenorul Dorinel Munteanu, la jucători, dar în condiţiile actuale mi-e imposibil.Marius Stan: Pentru că am condus cea mai mare parte a campionatului, am avut constanţă şi am făcut o pregătire serioasă. Am crezut în Dorinel, echipa a avut un trend ascendent cu el, am luat-o pas cu pas. Au fost sincope la început, fanii chiar i-au strigat "Demisia", dar am avut răbdare, am construit cărămidă cu cărămidă şi echipa a crescut.De ce nu merită Oţelul titlul?Marian Iancu: Din cauza lui Marius Stan. Acest dalmaţian al fotbalului românesc, care nu e doar contagios, dar nici nu s-a găsit antidotul să nu i se extindă petele, să i se şteargă.Marius Stan: Am greşit foarte foarte mult, dar, repet, şi din cauza acestei densităţi foarte mari de meciuri.De ce merită Timişoara titlul?Marian Iancu: Pentru că avem 16 victorii, 15 egaluri şi doar o înfrângere, avem 58 de goluri marcate, al patrulea an la rând când suntem în top la capitolul acesta, de trei ani jucăm în Europa, şi acum va fi al patrulea, am eliminat deţinătoarea Cupei UEFA, Şahtior, şi aş mai putea spune multe.Marius Stan: Au echipă puternică, jucători valoroşi, au făcut un număr mare de puncte, ar fi o campioană merituoasă.De ce nu merită Timişoara titlul?Marian Iancu: Pentru că a pierdut multe puncte cu prea mare uşurinţă.Marius Stan: La fel şi ei, au greşit foarte mult. Şi noi, şi ei suntem echipe modeste dintr-un fotbal modest.V-au ajutat mai mult arbitrii decât pe adversară?Marian Iancu: Niciodată! În şase ani de când sunt în fotbal, am avut cel mult trei-patru meciuri cu greşeli în favoarea noastră, care au influenţat scorul de pe tabelă. Îmi aduc aminte trei în şase ani, al patrulea nu-l ştiu.Marius Stan: Aceasta e o apreciere subiectivă a adversarilor, care, normal, spun "da" cu toată gura. Prea multă tevatură şi pentru acele ofsaiduri. Cu Craiova, primul gol a fost la limită, iar la al doilea gol fundaşul stânga îl scoate din ofsaid pe Paraschiv. Nici pomeneală de ofsaid! La meciul cu Brăneşti, erau 100 de picioare în careu. E o greşeală, dar e greu de văzut acolo ofsaidul.Au greşit mai mult arbitrii împotriva dvs. decât împotriva adversarului?Marian Iancu: E de notorietate şi dovedit.Marius Stan: Dacă specialiştii ar face o analiză pertinentă pe întreg campionatul, am observa că toate echipele sunt undeva pe o linie imaginară între +0,5 şi -0,5. Noi nu ne-am plâns, deşi au fost multe decizii împotriva noastră. În tur, la Timişoara, am avut un penalty clar la 0-0, iar Alexa trebuia eliminat în minutul 20!Au furat arbitrii în sezonul ăsta? Dacă da, pentru cine?Marian Iancu: Ar trebui să fiu nervos, ca să răspund adevărat la această întrebare. Probabil o să o fac după meciul de la Galaţi.Marius Stan: Refuz să cred. Şi arbitrii sunt oameni, au obosit, sunt supuşi unei presiuni constante. E o mizerie ce fac anumiţi conducători. Într-o ţară civilizată ar fi interzişi trei luni pe stadioane. Nu scandalurile astea sunt esenţa fotbalului. Nu vedeţi că nu se mai vând drepturile TV din cauza acestor oameni care apar zilnic la televizor şi din cauza acestor scandaluri? Fuge lumea de noi! Bani, ciuciu!Care e cel mai bun jucător al adversarei şi de ce?Marian Iancu: Marius Stan! Se ştie de ce.Marius Stan: Evident, Zicu. Poate decide singur un meci.L-aţi angaja pe antrenorul advers?Marian Iancu: Absolut! Am şi fost în negocieri, înainte să vină Sabău la Timişoara, dar atunci nu ştiu de ce avea o relaţie ciudată cu suporterii.Marius Stan: Avem antrenor. Aş putea să pun şi eu presiune şi să zic că îl iau pe Uhrin de la vară... Sau aş putea să spun că vom cumpăra Poli...Ce va reuşi echipa dvs. dacă va prinde Liga Campionilor?Marian Iancu: Vom face minimum trei puncte.Marius Stan: Prefer să răspund la această întrebare după ce ne vom califica.Ce va reuşi adversara dacă va prinde Liga Campionilor?Marian Iancu: Nu-mi pot da seama, nici nu mai ştiu care e adevăratul Oţelul, iar în această problemă contează mult şi ce doză de noroc ai.Marius Stan: Orice echipă de la noi nu reuşeşte mare lucru acolo. Când mă uit la meciurile din Liga Campionilor, am un sentiment de ruşine comparând cu nivelul nostru.Cum îl caracterizaţi pe conducătorul advers?Marian Iancu: Am spus de ce e un dalmaţian, are şi silueta, şi pedigree-ul necesare.Marius Stan: Jenant.Ce-i doriţi conducătorului adversarei?Marian Iancu: În viaţa de zi cu zi, îi doresc sănătate şi să i se împlinească toate dorinţele. În viaţa profesională, să înţeleagă că e greu să te impui, să pari altfel decât ai fost. Se spune că ce ai făcut o dată vei repeta, iar acest lucru îl va urmări.Marius Stan: Nu-i urez nimic! Să fie sănătos!prosport.ro
dcp100168 Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Robert Dumitru va arbitra "finala campionatului"Mircea Sandu l-a dat exemplu în Adunarea Generală a FRF, iar Vasile Avram a înţeles. Robert Dumitru va arbitra "finala campionatului", de duminică, dintre Oţelul Galaţi şi Poli Timişoara.Brigada care va conduce meciul ce ar putea decide noua campioană a României va fi condusă de la centru, mai mult ca sigur, de unul dintre cei mai în formă "fluieraşi", Robert Dumitru. El va fi ajutat la tuşe de Zoltan Szekely şi Aurel Oniţa.Interesant este că cinci din cele nouă meciuri arbitrate de Dumitru în retur au fost confruntări de maximă importanţă, ultima oară când a apărut pe teren fiind derby-ul dintre Steaua şi Rapid, atunci când prestaţia sa nu a fost una foarte apreciată. Interesant ar mai fi faptul că Robert Dumitru a fost la centru la cea mai drastică înfrângere a Oţelului din campionat, în deplasare la Vaslui (0-4) şi că Timişoara este neînvinsă cu el la centru.Oţelul cu Robert DumitruEtapa a 3-a: Rapid - Oţelul 0-0Etapa a 7-a: FC Vaslui - Oţelul 4-0Etapa a 22-a: Oţelul - "U" Cluj 3-0Poli cu Robert DumitruEtapa a 5-a: Timişoara - Brănesti 2-1Etapa a 17-a: Dinamo - Timişoara 0-0Etapa a 19-a: Timişoara - Gaz Metan 3-1prosport.ro
dcp100168 Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 Ecran gigant la Sindicate pentru vizionarea partideiFC Oţelul Galaţi le cere încă o dată scuze suporterilor care nu se vor putea afla pe stadion la meciul cu FC Timişoara, din etapa a XXXIII-a a Ligii I, şi le oferă alternativa: Vom amenaja un ecran gigant pe esplanada din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor pentru vizionarea partidei într-o atmosferă de arenă. Sunteţi aşteptaţi pe platoul de la Păpădie încă de la ora 19.00!otelul-galati.ro
dcp100168 Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 Bilete la suprataxă on-lineMiercuri, 11.05.2011, în jurul orei 18:15, în zona inelului de rocadă, un echipaj al Jandarmeriei Galaţi a surprins un bărbat care încerca să vândă la suprapreţ unor suporteri gălăţeni un număr de 11 bilete pentru meciul Oţelul Timişoara. Niţă A. a putut fi prins de jandarmi în urma anunţurilor postate pe internet. Asupra acestuia jandarmii au găsit 11 bilete de la peluza 1 care costau 7 lei, iar persoana în cauză dorea să le vândă cu 40 de lei bucata. Jandarmii l-au sancţionat pe acesta cu amendă în valoare de 1000 lei pentru comercializare de bilete la suprapreţ.„Jandarmeria Galaţi recomandă suporterilor să nu cumpere bilete de la persoane străine deoarece există riscul ca acestea să fie falsificate şi astfel nu vor mai putea intra în arena sportivă. De asemenea în cazul în care au cunoştinţă despre astfel de persoane care comercializează bilete la un preţ mai mare decât cel înscris pe acestea, sunt rugaţi să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau 0236422946 la Jandarmeria Galaţi şi să semnaleze aceste fapte ilegale", a declarat Costin Barbu, purtătorul de cuvânt al IJJ Galaţi.adevarul.ro
dcp100168 Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 Un bilet la meciul Oţelul - FC Timişoara se vinde pe piaţa neagră cu un preţ de 10 ori mai mareUn bilet la Tribuna a II-a la meciul Oţelul Galaţi - FC Timişoara, din etapa a XXXIII-a a Ligii I, se vindea, joi, pe piaţa neagră, cu 100 de lei, de zece ori mai mult decât preţul oficial, transmuite corespondentul MEDIAFAX.Jandarmeria a anunţat că au fost prinse două persoane care vindeau bilete la peluză, care oficial costă şapte lei bucata, cu preţul de 40 de lei.Directorul general al clubului Oţelul, Marius Stan, a declarat că suporterii gălăţeni ar fi meritat un stadion de cel puţin trei ori mai mare pentru partida cu FC Timişoara. "Am fost surprinşi nepregătiţi. Trebuia ca biletele pentru acest meci să fie vândute la pachet cu abonamentele pentru campionatului viitor, dar ideea ne-a venit prea târziu. Am fi avut la anul cei mai mulţi abonaţi din istoria clubului. Am fost neinspiraţi, am ratat o lovitură de marketing excelentă, dar suntem pentru prima dată într-o astfel de situaţie, recunoaştem că avem lacune şi mai avem de învăţat. Doar una din trei persoane care voia să vină la meci este bucuroasă că a apucat bilet, celelalte ne înjură. Au fost puse în vânzare 8.141 de bilete care s-au dat ca pâinea caldă. Se adaugă 2.200 de abonaţi şi 600 de bilete pentru oaspeţi. Mai trebuie lăsate şi 1.200 de locuri libere, cele pentru siguranţă, plus 800 de locuri rezervate la fiecare meci pentru juniorii si copii legitimaţi la noi", a spus Stan.
dcp100168 Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 Dorinel Munteanu: Meciul cu FC Timişoara e cel mai important din cariera meaAntrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că meciul cu FC Timişoara, din etapa a XXXIII-a a Ligii I, este cel mai important din cariera sa, transmite corespondentul MEDIAFAX."Sigur este un joc foarte dificil în care miza este mult mai mare decât la precedentele. Se întâlnesc două echipe care îşi merită locul, au dominat acest campionat şi vom vedea la ora jocului cine va câştiga. Ne dorim foarte mult să câştigăm acest joc în faţa propriilor suporteri, sunt convins că şi ei aşteaptă acest lucru, dar avem nevoie de multă răbdare, atitudine bună, de o concentrare foarte mare şi fără niciun fel de teamă. Respectăm Timişoara, dar nu ne temem deloc de ei. Vom încerca să ne facem jocul şi la final să ne bucurăm. Se poate spune că este cel mai important meci din cariera mea de antrenor, vine după doi ani de angajament la Galaţi, cu o echipă care la începutul campionatului nu-i dădea nimeni nicio şansă. Dacă aş fi spus la începutul sezonului că vom ajunge aici, toată lumea mi-ar fi spus că sunt nebun. Domnul preşedinte Marius Stan mi-a acordat încredere foarte mare şi fiecare antrenor îşi doreşte ca munca lui să se vadă prin rezultate şi exprimarea echipei din teren", a spus Munteanu.Tehnicianul gălăţenilor consideră că pregătirea mentală va decide soarta meciului de duminică: "Pregătirea fizică este mai puţin importantă acum, totul depinde de pregătirea morală a acestui meci. Jucătorii mei sunt liniştiţi, le-am spus să încerce să nu se gândească deloc la joc până duminică".De la acest joc va absenta Milan Perendija, suspendat din cauza cumului de cartonaşe galbene, în locul lui urmând să fie titularizat Sârghi.
dcp100168 Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 Înregistrarea meciului Oţelul - Juventus, înaintea jocului cu TimişoaraSuporterilor roş-alb-albaştri li s-a pregătit o surpriză înaintea jocului FC Oţelul Galaţi - FC Timişoara, din etapa a XXXIII-a a Ligii I. Duminică, de la ora 18.00, pe tabela stadionului "Oţelul", dar şi pe ecranul gigant care va fi montat în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor se va difuza partida de legendă OŢELUL - JUVENTUS TORINO, scor 1-0, din CUPA UEFA (7 septembrie 1988).otelul-galati.ro
dcp100168 Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 Ce s-a întâmplat de fapt cu biletele de la Oţelul – Timişoara?13.500. Aceasta este capacitatea stadionului care duminică seară va fi în atenţia întregii Românii fotbalistice. Cererea de bilete la meciul Oţelul – FC Timişoara ajunge probabil la 40.000, interesul pentru partida în urma căreia Galaţiul ar putea deveni în premieră campion al sportului-rege depăşind orice aşteptări. Făcând un calcul simplu reiese faptul că unul cântă de bucurie că a prins permisul de acces, în timp ce alţi doi suporteri vor sudui de ciudă că se vor afla pe dinafară.Directorul general al Oţelului, Marius Stan, neagă zvonul conform căruia o mare parte din tichete ar fi mers la combinatul ArcelorMittal, sponsorul oficial al clubului roş-alb-albastru. „Ca să eliminăm orice fel de poveşti cu 6.000 sau 8.000 de bilete pentru Combinat, să fie foarte clar: în vânzare s-au pus 8.141 de bilete, acesta este numărul oficial, şi s-au dat ca pâinea caldă!”. Ce se întâmplă cu restul de locuri? Explică tot Marius Stan: „Avem 2.200 de abonaţi, apoi este sectorul de 500 de locuri dedicate fanilor oaspeţi, mai sunt 1.200 de locuri libere, obligatoriu pentru siguranţa evenimentului, şi 800 dedicate special Centrului de Copii şi Juniori, la tribuna a II-a. E regretabil că nu mai sunt locuri, dar ăsta-i stadionul nostru. Probabil doar pe Bucureşti Arena i-am fi putut duce pe toţi amatorii de bilete pentru acest meci”.Şi sindicatele din Combinat au dezminţit informaţia potrivit căreia ar fi primit gratuit bilete la meciul de duminică. Cristian Eftimie, reprezentant al FSS Metarom Galaţi, s-a declarat surprins de informaţie. De asemenea, Dorian Dumitrescu, purtător de cuvânt al administraţiei ArcelorMittal Galaţi, a negat această variantă.viata-libera.ro
Recommended Posts