dcp100168 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Două OZN-uri vor ajunge pe Terra pe 10 septembrieAstronomul argentinian Sergio Toscano, directorul Centrului de Studii Astronomice din provincia Misiones, susţine că cele două OZN-uri sunt ascunse de ochii pământenilor de cometa Elenin, care străbate în prezent sistemul nostru solar, relatează marţi tabloidul rus Komsomolskaia Pravda, citat de Agerpres. Într-un raport publicat luna trecută, Sergio Toscano indică 10 septembrie 2011 ca data la care pământenii ar putea primi vizita reprezentanţilor unor civilizaţii extraterestre.Argumentele sale în favoarea unei vizite a extratereştrilor pe Pământ gravitează în jurul cometei Elenin, descoperită în decembrie anul trecut. Astronomul argentinian afirmă că a studiat cu atenţie cometa şi a văzut clar că ea este urmată în zbor de doi cilindri uriaşi, despre care a declarat publicaţiei argentiniene Contexto că sunt nave spaţiale ale unor civilizaţii extraterestre. "Omuleţii verzi se ascund în spatele cometei pentru a nu fi descoperiţi mai devreme. În plus, aceasta le serveşte şi ca scut împotriva asteroizilor. Sau poate cometa este ea însăşi parte a unei nave gigantice, formată din două compartimente, cu care extratereştrii călătoresc în spaţiu, vizitând diferite planete", a prezentat Sergio Toscano presupusul eveniment. Potrivit acestuia, şi astronomii chinezi au avansat astfel de supoziţii anul trecut, dar NASA a căutat să clasifice aceste informaţii.Conform calculelor sale, pământenii ar urma să primească vizita "străinilor" din Univers la 10 septembrie 2011, scrie evz.ro. În prezent, cometa se află la 60 milioane de km de Pământ, de aproximativ cinci ori mai departe decât Luna. Dar, chiar şi aşa generează foarte multe speculaţii pe internet.realitatea.net
George Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 (edited) Ce bine ar fi daca ar veni in Bucuresti. Daca se duc la Washington iar vor fi ascunsi de catre guvernul american. Mai bine sa aterizeze la Bucuresti asa ar avea sansa sa se faca cunoscuti. Edited May 19, 2011 by George
LaurX82 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 (edited) Si sa se faca si romania cunoscuta, partea nasoala ca multi straini nu o vor gasi, nu o sa stie sa caute tara romania pe harta Poate extrateresti o vad mai usor... Edited May 19, 2011 by cosx25
George Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Si chiar daca ar vrea sa aterizeze la noi, isi vor shimba opinia cand vor vedea pe monitoarele lor din nava o Romanie mai ceva ca in evul mediu. Cred ca poate i-ar atrage mai mult Bulgaria. 10 Septembrie inca e sezon estival. Din cate stiu eu sezonul estival tine pana pe 15 Septembrie,deci o alta optiune a lor ar putea fi Varna sau Nisipurile de Aur
Rakeback Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Mai este putin atunci. si cu 2012 aproape si cu chestia asta. Acum daca nu se intampla nimic, nici nu ma cred alte chestii, cum ca 20nsepee. Ajunge
Recommended Posts